Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptanım katılmak istiyorum tabiki ama sen sadece kendi grubu na çizelge yapıyorsun.
Çok hoşuma gidiyor yanına yazıyorsun ya karbon, su diye beni baya etkiliyor.
Hatta asık surat yapcan diye çekiniyorum 😊
Bu durum kiskanilmis 🤭
Ben bile kiskandim

Spor yarışı mı canım dedigin
yok canım kilo verme yarışı ama grup oalrak bir diğer grubu alt etmeye çalışıyorsunuz.
Yeni uye olarak katilabiliyor muyum ? O yuzden ses etmedim adimlarim az olsada isterim belki tartim iyi olur 🤭
katıl canım sen takım içinde bu yarışma.
Kaptanım katılmak istiyorum tabiki ama sen sadece kendi grubu na çizelge yapıyorsun.
Çok hoşuma gidiyor yanına yazıyorsun ya karbon, su diye beni baya etkiliyor.
Hatta asık surat yapcan diye çekiniyorum 😊
ben sana çizelge yaparım üzülme :anne:

Herkese benden h2o 🥰

Eklentiler

• D361F9A4-3E8C-473E-864B-6578FF98B8C0.png
    D361F9A4-3E8C-473E-864B-6578FF98B8C0.png
    655 KB · Görüntüleme: 28
Paylasilacak
Vaktinde paylasim yapilmadiginda gec paylasim yapma durumunda kaliyoruz
Bence önceden mazeret bildirmeden geç paylaşıl yapanları eklememeliyiz
Kaç kişiyiz herkes zamanında bildirim yapıyor, yapmayanları bekliyoruz.
Biz neyse tlf da bekliyoruz siz bi de bilgisayarda tablo hazırlamak için bekliyorsunuz 😔😔

Gelelim haftanin 2. Heycanli olayina. Ilki cuma listesinde kacinci olduk durumu tabii ki :KK73:
O hala belli degil o yuzden ikinci heycanli olan durum, Klanlar arasi Yaris sonucu :KK73::KK73::KK73:

Degisiklik yapmayi seviyoruz biz kaptanlar.
ES yarisini kaldirdik. Ilgi cok azdi, haftadab haftaya azalma oluyordu. O yuzden klanlara böldük takimi.
Her klana 1 kaptan dusuyor
sedulu sedulu kaptan izinli bugunden itibaren. Onun klanini da ben takip edecegim

CEYDOS CEYDOS - Kurtlar Klani
H3RA_ H3RA_ - Periler Klani
sedulu sedulu - Zombi Klani
A Arrietty_ - Vampirler Klani

Klan üyeleri, cekilis ile berliyecegiz. Kimsenin sabit klani yok
Ayrica es yarisinda ki gibi, klan Üyelerinin menu ve sporlarini takip edeceksiniz
her klanda en çok kilo veren yarışmacı bir sonra ki hafta yarışmak istediği klanı seçebilecek.

biz buna bagimlilik diyoruz :KK53: :KK53: :KK53:

amma velakin gidalari kotu gida iyi gida diye tanimlamayin diyor senin sezgisel yemeyi oneren doktorlar,
onun yerine bu gida benim vucuduma iyi geliyor mu diye sorun diyor, ve evet canin o kadar cok istiyorsa cevap hayir da olsa nefsi koreltecek kadar yiyin diyorlar.

o yuzden eyyorlamam su sekilde:

evet canin istediginde ye az az,
ama caninin istememesi icin de taktikleri gelistir, gida konusunda bilgilenmek isine yarayabilir, ya da gida gecisleri yapmak isine yarayabilir beyaz un yerine tam bugday unu gibi, yapay seker yerine dogal seker gibi...
Bana göre Cıssss diye bir yiyecek yoktur biliyorsun
Oradaki tabir cisssss olarak görenler için

Az ye nefsini körelt mutlu ol motivasyonu koru ve devam et
Böyle düşünüyorum

Gelelim haftanin 2. Heycanli olayina. Ilki cuma listesinde kacinci olduk durumu tabii ki :KK73:
O hala belli degil o yuzden ikinci heycanli olan durum, Klanlar arasi Yaris sonucu :KK73::KK73::KK73:

Degisiklik yapmayi seviyoruz biz kaptanlar.
ES yarisini kaldirdik. Ilgi cok azdi, haftadab haftaya azalma oluyordu. O yuzden klanlara böldük takimi.
Her klana 1 kaptan dusuyor
sedulu sedulu kaptan izinli bugunden itibaren. Onun klanini da ben takip edecegim

CEYDOS CEYDOS - Kurtlar Klani
H3RA_ H3RA_ - Periler Klani
sedulu sedulu - Zombi Klani
A Arrietty_ - Vampirler Klani

Klan üyeleri, cekilis ile berliyecegiz. Kimsenin sabit klani yok
Ayrica es yarisinda ki gibi, klan Üyelerinin menu ve sporlarini takip edeceksiniz
her klanda en çok kilo veren yarışmacı bir sonra ki hafta yarışmak istediği klanı seçebilecek.
Bu hafta E English_teacherrr beni emdi gebertti😬

X