Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

matilda34 gecmis olsun
Hava degisimi banada carpiyor

Gittim test oldum. Gece uyumadim bogaz agrisindan. Negatif. Yani alerjim sebep bunlara
Sağol canım sanada gecmis olsun bende boğaz göğüs ağrısı oldum sirtla birlikte umca diye bir damla var o iyi geldi ama bu sırt nasıl geçecek bakalim

senin oğlunu iç güveysi almak için bir kız bile doğurulur

Hadi kurtarmissiniz mahkeme koselerinde surunmekden

Oy yerim onu. Masallah
Buyuyunce degisti bizim ki
Alys in cocuklari gibi oldu. Esim der, nerde o titiz cocuk. Ne oldu boyle
Haha sakin olsun da titiz olmasa da olur. Bu sıralar pek inat. İstedigi olmayınca bağıra bağıra ağlıyor sanki canından can kopuyor uyanır bak birazdan soluğu parkta alırız en az 2 saat. Sanki parkta doğurdum ben bu veledi

Ben de tum aileye tam bugday aliyorum,

hatta benim kucuk sipa wasa cok seviyor, sirf ona aliyorum :)

nutella mi cik cik cik,
bizim burada hagelslag diye bir sey var, cocuklar arasinda yaygin, ekmege tereyag surup ustune bunu serpiyorsun, ondan aliyorum ben de, bazi seyleri suslerken de isime yariyor, hem bitteri de var

Ah evet biliyorum bunu
Ama bulastirmayim hic buna. Hep ister mok bogazlim benim. Anasinin kizi
Nutella senede 1 alirim olsun okadarcik

Yavrum hareketin yok karbon yüklemişsin vücuda akşamları

Aleykümselam kuşum daha iyi çok şükür uyuyor şimdi uyanınca söylerim
Selam söyle .
Günlerdir.erteledigim kimlere girebildim sonunda epey kirlenmiş kışın elim dememişti.
Simdi mutfağı hızlıca toparliycam. Ev hanımı olmak çok zor hergun hep aynı işler

tatlı mazeretler bunlar canım için rahat olsun. bu kadar beklentiden sonra bebeğe 4 yada takım adını koymanızı bekleriz ama

Kızlar sabah sabah gizli takipçimden aldığım mesajı sizlerle paylaşıyorum

Ben gülmekten bayıldım keyfim yerine geldi
Alın size sabah fıkrası
yahaahah harika valla. nasıl bir psikolojisi varsa sana sarmış. yada takıma mı acaba sıra sıra hepimizi gezer mi acaba
Canim biz anlattık cok sukur de sadece tat yok. Ama esimin agirlasti. Hastanede suan. Yogun bakimda degil ama gozetim altinda dualarinizi eksik etmeyin
geçmiş olsun canım. erkekler kadınlara göre biraz daha ağır geçiriyor ama endişe etme toparlayacaktır kendisini. dualarımız seninle

şurda haset butonu olaydı ona basardım benim de kızım 2.5 yaşında ama hiç bi faydasını görmedim daha nerde oyuncak dizsin ev temizlesin bezi değiştirdiğimde bile eggh egghh deyip bezi tekmeliyor alsana çocucuuum senin çişin o hiçç

Hem koca bulumadım diye dertlen
Hem erkeksiz parti iste
Nasıl bulmayı düşünüyorsun tatlım, yürüyüş yaparken gözkyüzünden falan mı düşsün önüne
Kafama falan düşmeli, bilinç bi gitmeli o sırada hemen nikahı basmalı. Aklım başımda iken zor görünüyor
aedenli aedenli bekar mısın canım radarımdan kaçmış
Bekarım, ama bakmam
Bakar olsam bekar kalmazdım
Bakamıyom içim hiç almııııyy
amerikada sperm bankası var şöyle çikolatalı boncuk gözlü bi tarife bakar bebiş
Ben bilimin ilerlemesini bekliom , bölünerek çoğalacam
Nadiren süte, daha çok suya karıştırıyorum. Bitter çikolata ilavesiyle yarı su, yarı sütle pisirdigimde oldu, tarçın ilave ettigimde...
Bi bakayım markette var mı canım, teşekkür ederim
Sedulu abla demiş sana ben de abla diyiimmm mi
Ahah bıde oyalıyor sayarken zilli ebru
Arada unutuyo ne saydığını 1, 2,3,4,5 evet son 5,4,5,6, 7 napıyon gı sıfıra yaklaşacaktık En son
Çok akıllıca
Regl dönemi, gerginim, kaşınıyor kendisi de, tek lafında evden atasım var
Ama bebeğime dokunmam
Kısacası kız çok haklı
Konuş kız haklıyım dimi
O neydi giz
Erkeksiz disko mu olur
Güney Koreye gidelim
disco görmüşlüğüm mü var ne bilmem gı erkek varsa ben gelmiom

+1 Koç kızı

iki çocuğumu da koç burcuna denk getirmek üzerine titizlikle bir takım çalışmalar yaptım şükürler olsun koç oldu ikisi de
Koçlar kulübü olacak burası
koç a takıntım var çok severim
koç a takıntım var çok severim
Hahaha beni de sev leeeeyyyn

hayatım olumlama cümlelerine bağlı seyir ediyor zaten. bana hayırlı değilse olmaz. ben inanıyorum ki emekli oldu dediğimiz gün karşımıza kısmetimiz çıkacak.

Kurt kadınlar bugün son gün diğer klanları alt etmemiz için sadece bu günümüz var aman dikkat. yemek işini erken bitirelim gece kaçamak yapmayalım, erken yatalım uzun uyuyup sabah wc girelim. yemeden içmeden 30 dk bekleyelim hareketsiz sonra baskülümüze çıkalım. veee şahane eksleri 15:00 olmadan paylaşalım.
KURT KADIN KLANICmtPazPziSalÇar
Dahlia_ menü?karbo su* ** suKarbo Su
aysunayy * ** ** ** ** *
CEYDOS * ** ** ** ** *
KumraL_KrakeR * ** ** *Karbo!* *
Mahi57 * ** ** ** ** *
N Nalyeccc menü?* ** ** su
Ozzybal karbo sukarbo su* *Karbo suKarbo *
Huhuki * sarma!* ** *Karbo!* *

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…