- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
koç iyidir candır iyi denk gelmişEsime hamileyim diyince 2.deilk ne zman dogcak ayni burc mu olcak demistikıyısından gecti (bogaydi koc oldu)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
koç iyidir candır iyi denk gelmişEsime hamileyim diyince 2.deilk ne zman dogcak ayni burc mu olcak demistikıyısından gecti (bogaydi koc oldu)
Diger Klanlari kiskandiriyorsunKurt kadınlar bugün son gün diğer klanları alt etmemiz için sadece bu günümüz var aman dikkat. yemek işini erken bitirelim gece kaçamak yapmayalım, erken yatalım uzun uyuyup sabah wc girelim. yemeden içmeden 30 dk bekleyelim hareketsiz sonra baskülümüze çıkalım. veee şahane eksleri 15:00 olmadan paylaşalım.
Koçlar iyidir iyi. Merttir, dürüsttür, çalışkandır, hareketlidir. Kişisel alan çemberi biraz geniscedir. Kimsenin işine karışmaz, kendisine de karistirmaz.
Tersi pistir.
Aa çok sevin onları.
Not: Bir koç kadını.
muhteşem olduğumuzu zaten biliyordum ama böyle yazılınca koltukta nasıl kabardım anlatamam. +1 koç kadını+1 Koç kızı
önce takımım sonra klanım kaptanım diğerlerine bilmiyorum belki bir hal çare düşünmüşüzdür. düşündük mü kaptanım?Diger Klanlari kiskandiriyorsun
Dusunduk tabiönce takımım sonra klanım kaptanım diğerlerine bilmiyorum belki bir hal çare düşünmüşüzdür. düşündük mü kaptanım?
Benden laf çıkmaz....
koç iyidir candır iyi denk gelmiş
Ben hazırım komutanim En kurt benimKurt kadınlar bugün son gün diğer klanları alt etmemiz için sadece bu günümüz var aman dikkat. yemek işini erken bitirelim gece kaçamak yapmayalım, erken yatalım uzun uyuyup sabah wc girelim. yemeden içmeden 30 dk bekleyelim hareketsiz sonra baskülümüze çıkalım. veee şahane eksleri 15:00 olmadan paylaşalım.
Evet evet en çok ben koçumkoç musun bakkiimm aalllaaaam yeearabbim seni oğluma alacağım sen tıbbın gelişmesini beklerken benim oğlan da büyümüş olur
Daha naaaaapsın diskoya götürecek yaönce takımım sonra klanım kaptanım diğerlerine bilmiyorum belki bir hal çare düşünmüşüzdür. düşündük mü kaptanım?
Kizim koc ben terazi esim yay olunca bizim evi kiz yonetiyor canim sorma gecer gecer diye diye 7 yaşına geldi...sanirim kalıcı bu huylarBende kocum canim 2koc +1 boga babamizda terazi ondan dertli
De tabi ki şekerim...Kafama falan düşmeli, bilinç bi gitmeli o sırada hemen nikahı basmalı. Aklım başımda iken zor görünüyor
Bekarım, ama bakmam
Bakar olsam bekar kalmazdım
Bakamıyom içim hiç almııııyy
Ben bilimin ilerlemesini bekliom , bölünerek çoğalacam
Bi bakayım markette var mı canım, teşekkür ederim
Sedulu abla demiş sana ben de abla diyiimmm mi
Arada unutuyo ne saydığını 1, 2,3,4,5 evet son 5,4,5,6, 7 napıyon gı sıfıra yaklaşacaktık En son
Konuş kız haklıyım dimi
disco görmüşlüğüm mü var ne bilmem gı erkek varsa ben gelmiom
+1 Koç kızı
Koçlar kulübü olacak burası
Hahaha beni de sev leeeeyyyn
çok beklersin. de sen ne içtin kuzum. delinin ( aysunayy ipiyle kuyuya inilir mi?
öyle olmazsa böyle havuzum var diyorsun pekiNe kadar sürede dolacak acaba
Eki Görüntüle 2863478
kendimden çok sana güveniyorum. yarın gümbür gümbür geleceksinBen hazırım komutanim En kurt benim
2 öğünn yürüyüş tek öğün yemek yapıyorum bak
2 tarcinli kahve
2 cayir cayir cay 2.5 lt su içtim 3.5 yaparim bugun yarin buyuk gun
peki ben açıklıyorum sürprizi. hepinizin adreslerinizi bulduk. yarın + gelenlerin evlerini basıp mutfaklarını boşaltacağızEvet evet en çok ben koçum
Sultan gelin mi etcen gız sen beni
Daha naaaaapsın diskoya götürecek ya
Çok sıkıcı ama ya film açıyorum ancak o şekilde zaman geçiyorBende cok bosladim Kosu bandimi
Hadi birlikte cikalim da tempolu yuruyus yapalim Ilk firsatda
@Onlymemeself seninde vardi degil mi?
Baska kim vardi?
Cikin bakalim ortaya