Hosbuldum bende regliyim bu şekilde omad yapamıyorum bitsin yapicam inşallahÖyle gerçekten, reglden dolayı pek emin olamıyorum..
Hoşgeldin bu arada
1 öetre çapında bende alıp balkonuma koyacağım.
Hersey skci gelir inan. Eliptik vardi Bende. SkciydiÇok sıkıcı ama ya film açıyorum ancak o şekilde zaman geçiyor
Yanma kalmadi. Ama yarin derim soyulacak kesin☺@Onlymemeself kuzum yüzün nasıl oldu? yanma gerginlik var mı? bende geçen son demiştim ama havalar kapalı bu gece yeni bir iğneleme yapacağım. 12 yıllık lekelerim soldu gitti yüzümde. hafif dalgalanmalar kaldı. onları da halledeyim diye düşünüyorum.
Bnde boğa cok severım boğa,koç ve başaklarımuhteşem olduğumuzu zaten biliyordum ama böyle yazılınca koltukta nasıl kabardım anlatamam. +1 koç kadını
Kapi kapi geziyorum …Yogunlukdan Bende 2.plana attim.
Biraz da tembellik yapiyorum sanki.
Hep yogunum cunku. Ben bahane ediyorum. Bu aksam mutlaka 1 saat, 6 hizinda kosacagim
en sevdiğimsin bundan sonra bana fıstık dedin ya. kovsan da gitmemYanma kalmadi. Ama yarin derim soyulacak kesin☺1 defa yaptirsamda fark var kizz. Seninde azzz kalmis hallett fistik gibi ol ki zaten oylesin
bir başak sevdim hala kararsızım sevmeye devam etsem mi bırakıp gitsem mi 27 yıldır aynı soru dönüp duruyor. hep vazgeçiyorum bana ondan başka katlanan olmaz çünkü.Bnde boğa cok severım boğa,koç ve başakları
Sen ne katip karıştırıp içtin kuzum soyle bakam
Kizim koc ben terazi esim yay olunca bizim evi kiz yonetiyorcanim sorma gecer gecer diye diye 7 yaşına geldi...sanirim kalıcı bu huylar
buzluktaki mantılar benim ona göre, kapışmayalım sonrapeki ben açıklıyorum sürprizi. hepinizin adreslerinizi bulduk. yarın + gelenlerin evlerini basıp mutfaklarını boşaltacağız
birazdan bunda yüzemiyorum çok ufak diye sızlanmaya başlar senin kız
Enee benimki de basaken sevdiğimsin bundan sonra bana fıstık dedin ya. kovsan da gitmem
bir başak sevdim hala kararsızım sevmeye devam etsem mi bırakıp gitsem mi 27 yıldır aynı soru dönüp duruyor. hep vazgeçiyorum bana ondan başka katlanan olmaz çünkü.
Ya deme oyle deme deme.buzluktaki mantılar benim ona göre, kapışmayalım sonra
zeki kız kesmez bu onu
Seni kovan mi? Bogarim onuen sevdiğimsin bundan sonra bana fıstık dedin ya. kovsan da gitmem
Anneme tabi olduğum için pek seçeneğim olmadı canım ne yazık ki kendim bişi yapamıyorum şuandaYavrum hareketin yok karbon yüklemişsin vücuda akşamları
emin olamadım teyid için yazdım. demek doğruymuşSeni kovan mi? Bogarim onusana demedimmi olene dek dibindeyim
bana kalsa çöpe gider hepsi. sen al bacım, hepsi senin olsun. hatta benim buzluğa da bak fellah köftesi var hataydan gelme onlarıda al bozulacak aylar geçti yapan yok.buzluktaki mantılar benim ona göre, kapışmayalım sonra
zeki kız kesmez bu onu
hiçbir mazeret başarının yerini tutamaz. benimde anneme tabi olduğum yıllar oldu. o zamanlarda bile diyetimi bozmadan devam ettirdim. 2 yumurta haşladım oldu bitti. onlar beslenirken bende onları yedim.Anneme tabi olduğum için pek seçeneğim olmadı canım ne yazık ki kendim bişi yapamıyorum şuanda
Aaa niye öyle dedin ki ben bilmedigim şeyleri icmemsoylemem yoksa sen de mideni bozmak pahasina yaparsin
Merhaba ablacım çok geçmiş olsun özlemiştik seni ama keşke böyle olmasaydı güzel günlerde görseydik seni inşallah çabucak atlatırsınMerhabalar kizceler, nasılsınız?
Benim hiç keyfim yok.
15-20 gündür ne güzel yuruyuslerime dönmüştüm, beslenme zaten temiz.
Eşimle çok bunaldik ve Kapadokya turuna katıldık. Tirmanmalar, merdivenler, tünellerde ördek yürüyüşleri vs, baldır kaslarım zorlandı. Eve dönünce de salı gunu spor esnasında sol baldirimdai lif, sesli bir şekilde koptu. Hastane, mr...Neyse ki 2.derece bir yırtikmis cerrahi mudahale gerekmiyor.
Ama yürüyüşlere en erken 1.5 ay, spora 3 ayda baslayabilirmisim.
İnşallah kilo almam.
Oturduğum yerde ekipmansiz üst vücut antremani buldum, onu yaparım artık. En azından kas kutlemi mümkün mertebe koruyayım diyorum.
Beslenmem 1400 kaloriydi, biraz dusurmem gerekebilir.
Dönmeler geçti bu geldi.
Allah onulmaz dert vermesin, ne diyeyim.
Bu arada kabızlıktan şikayet okudum sanki. Hergun düzenli olarak keçiboynuzu unu tüketiyorum. 30 gr'i buluyor. Yeşillikler, salatalik vs zaten hep var. Keçiboynuzu ununu ilave ettiğimden beri sindirim sistemi inanılmaz rahatladı. Çünkü lif oranı çok yüksek ve kemiklere çok faydalı. Sorunu olanlara şiddetle öneririm.