Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum tarihim 30 mart ben de bir koçum galibaKoçlar iyidir iyi. Merttir, dürüsttür, çalışkandır, hareketlidir. Kişisel alan çemberi biraz geniscedir. Kimsenin işine karışmaz, kendisine de karistirmaz.
Tersi pistir.
Aa çok sevin onları.
Not: Bir koç kadını.
Babasina postaladim dondurma almaya ciktilar. Attim kendimi Koltuga. Yoruldum ya
Istemesin nolur :))
Evde cavdar var diye, mutella (Nutella ) cavdar ile mi yenir diye ayri bir bagris cagris atti
Öyle gerçekten, reglden dolayı pek emin olamıyorum..Omad çok iyi gerçekten güzel eksi veriyor
Evde spor yapıyorsan kesinlikle sevdiğin bişey izlerken yapacan aga değilse zaman geçmiyor
Çok teşekkür ederim hava değişimi hiç iyi gelmiyor banaGeçmiş olsun kuzucum dikkat et sıcak soğuk uygula iyi gelir
Bi de şu yakı bantlarından al(bu ikinci tavsiyem sanki yakı bantcılara çalışıyorum)
Kurttan başka bişeye dönüşeceksin
Evrime inanmıyorum emmeeee senle ikna olabilirim
Kız minnoş anne seni sevmeyen ölsün
Seni de seni de seviyorum
Bir daha söylim mi
Çok abartmadın ya bence sonra da topladın kendini bence tartı üzmediyse mezura hiç üzmez kuzum
Pozitif düşün pozitif olsun
Ay bi de top alamam ev kalabalıklaşmaya başlayınca ayarlarım bozuluyor
Şimcik gahfemi içiom sonra ebrucuuumu açıp bu sefer inşallahu Teala tamamlayacağım
Evet nefffes ver... ver... sık kalçayı harika
Evde spor yapıyorsan kesinlikle sevdiğin bişey izlerken yapacan aga değilse zaman geçmiyor
Ya deme oyleTakımca zehirlicek bizi ona uyarsak
Niye ayHaklı ama yenmez
1kepçe kadarGecmis olsun
Nohut yemegi miktari ne kadar?
Birde 3 gundur protein bar goruyorum menüde. Hangi bar bu?
Afiyet olsun ayrica gecmis olsun
Diabet mi var sizde?
Doydun mu bal kiz
Kac yk Kurufasulye
Biz ikinciyi sirf oglum gibi olur diye istedik. Fena carpildikKız çocuğu istiyordum, böyle kızları çok duyuyorum son zamanlarda, isteğimden vazgeçeceğim gibi görünüyor Oğlum da pek sakin değil çünkü, kız versiyonunu doğuramam hiç, başa çıkamam
Evet kaptanimm aldim bu hafta binmedim hic. Cunku disarda islerim arkasinda kosuyomBende cok bosladim Kosu bandimi
Hadi birlikte cikalim da tempolu yuruyus yapalim Ilk firsatda
@Onlymemeself seninde vardi degil mi?
Baska kim vardi?
Cikin bakalim ortaya
Yogunlukdan Bende 2.plana attim.Evet kaptanimm aldim bu hafta binmedim hic. Cunku disarda islerim arkasinda kosuyom
Bizde de tam tersi kızım melek oğlum burnumdan getirirdi.Babasina postaladim dondurma almaya ciktilar. Attim kendimi Koltuga. Yoruldum ya
Istemesin nolur :))
Evde cavdar var diye, mutella (Nutella ) cavdar ile mi yenir diye ayri bir bagris cagris atti
Benimki pek düzenli 2.5 yaşında. Oyuncaklarını aldığı yere aynı sırayla diziyor. Evi toplamaya yardımcı oluyor. Sürekli peşimden ben sana yardımcı olurum diye geziyor süpürgesi viledasi var beraber temizlik yapıyoruz büyüyünce ne olur bilememBaşak düzenli mi oluyor? Kaç yaşında gösterir acaba kendini? Benimki de başak
Haha yok anam ben yengecle anlasamam beni koç bağlar yine gelemem ben öyle duygusal insanlarakocam yengeç ya koç herif istemezdim kimden duyduysam yaka silkiyor
Taze Zencefil
Karanfil
Top karabiber
Elma
Limon
Papatya yada kekik yada biberiye
Var içinde canim zararlı birsey var mi bilemedim.
Oğlum messi ezik salla onu biz ronaldo düşünüyoruz deseydinizBizde de tam tersi kızım melek oğlum burnumdan getirirdi.
Kızım anne bu olmamış bana kız kardeş yap demişti artık
Bir dönem benim adımı niye Messi koymadınız diye her akşam yerlerde tepinirdi.
Babasıyla beni bu sebepten mahkemeye verecekti de son anda insafa geldi şükür
Hadi kurtarmissiniz mahkeme koselerinde surunmekdenBizde de tam tersi kızım melek oğlum burnumdan getirirdi.
Kızım anne bu olmamış bana kız kardeş yap demişti artık
Bir dönem benim adımı niye Messi koymadınız diye her akşam yerlerde tepinirdi.
Babasıyla beni bu sebepten mahkemeye verecekti de son anda insafa geldi şükür
Oy yerim onu. MasallahBenimki pek düzenli 2.5 yaşında. Oyuncaklarını aldığı yere aynı sırayla diziyor. Evi toplamaya yardımcı oluyor. Sürekli peşimden ben sana yardımcı olurum diye geziyor süpürgesi viledasi var beraber temizlik yapıyoruz büyüyünce ne olur bilemem