YuhhhKızlar sabah sabah gizli takipçimden aldığım mesajı sizlerle paylaşıyorum
Ben gülmekten bayıldım keyfim yerine geldi
Alın size sabah fıkrası
Ben. Benn insallah bitiyor yakindaGünaydın kızlar
@Asi Matmazel çok geçmiş olsun eltin nasıl şimdi? Geçmiş olsun dileklerimi ilet lütfen
@Onlymemeself hayırdır canım boşanma işi derken kim boşanıyor
Varyemez gruplardan takip edip özelden yazmaları kaçıncı level
Gecmis olsun canimCanim biz anlattık cok sukur de sadece tat yok. Ama esimin agirlasti. Hastanede suan. Yogun bakimda degil ama gozetim altindadualarinizi eksik etmeyin
Gecmis olsunMerhabalar kizceler, nasılsınız?
Benim hiç keyfim yok.
15-20 gündür ne güzel yuruyuslerime dönmüştüm, beslenme zaten temiz.
Eşimle çok bunaldik ve Kapadokya turuna katıldık. Tirmanmalar, merdivenler, tünellerde ördek yürüyüşleri vs, baldır kaslarım zorlandı. Eve dönünce de salı gunu spor esnasında sol baldirimdai lif, sesli bir şekilde koptu. Hastane, mr...Neyse ki 2.derece bir yırtikmis cerrahi mudahale gerekmiyor.
Ama yürüyüşlere en erken 1.5 ay, spora 3 ayda baslayabilirmisim.
İnşallah kilo almam.
Oturduğum yerde ekipmansiz üst vücut antremani buldum, onu yaparım artık. En azından kas kutlemi mümkün mertebe koruyayım diyorum.
Beslenmem 1400 kaloriydi, biraz dusurmem gerekebilir.
Dönmeler geçti bu geldi.
Allah onulmaz dert vermesin, ne diyeyim.
Bu arada kabızlıktan şikayet okudum sanki. Hergun düzenli olarak keçiboynuzu unu tüketiyorum. 30 gr'i buluyor. Yeşillikler, salatalik vs zaten hep var. Keçiboynuzu ununu ilave ettiğimden beri sindirim sistemi inanılmaz rahatladı. Çünkü lif oranı çok yüksek ve kemiklere çok faydalı. Sorunu olanlara şiddetle öneririm.
O neydi gizZuhahahshsh başı çekerim böyle
Çıbanın balıyım ben
İlgilen bizle kaptaaaaan
Kaptan bizi diskoya götür
Ama irkek olmasın
Gecmis olsun Abla. Fazla yuklenmissinMerhabalar kizceler, nasılsınız?
Benim hiç keyfim yok.
15-20 gündür ne güzel yuruyuslerime dönmüştüm, beslenme zaten temiz.
Eşimle çok bunaldik ve Kapadokya turuna katıldık. Tirmanmalar, merdivenler, tünellerde ördek yürüyüşleri vs, baldır kaslarım zorlandı. Eve dönünce de salı gunu spor esnasında sol baldirimdai lif, sesli bir şekilde koptu. Hastane, mr...Neyse ki 2.derece bir yırtikmis cerrahi mudahale gerekmiyor.
Ama yürüyüşlere en erken 1.5 ay, spora 3 ayda baslayabilirmisim.
İnşallah kilo almam.
Oturduğum yerde ekipmansiz üst vücut antremani buldum, onu yaparım artık. En azından kas kutlemi mümkün mertebe koruyayım diyorum.
Beslenmem 1400 kaloriydi, biraz dusurmem gerekebilir.
Dönmeler geçti bu geldi.
Allah onulmaz dert vermesin, ne diyeyim.
Bu arada kabızlıktan şikayet okudum sanki. Hergun düzenli olarak keçiboynuzu unu tüketiyorum. 30 gr'i buluyor. Yeşillikler, salatalik vs zaten hep var. Keçiboynuzu ununu ilave ettiğimden beri sindirim sistemi inanılmaz rahatladı. Çünkü lif oranı çok yüksek ve kemiklere çok faydalı. Sorunu olanlara şiddetle öneririm.
Ben korkumdan da devam ediyorum boyle. Normal beslenmeye gecsem hemen alirim kesinayy alınmam ki ben hiç huyum değil şaka yapıyorum
if i seviyorum ama daha sürdürülebilir bir şey arıyorum üç öğün yemek ama daha kontrollü porsiyonlar gibi. ideal kiloma geldiğimde tekrar kilo almamak için bir takım şeyler bakalım
Koçlar iyidir iyi. Merttir, dürüsttür, çalışkandır, hareketlidir. Kişisel alan çemberi biraz geniscedir. Kimsenin işine karışmaz, kendisine de karistirmaz.benim oğlan da koç iki koç çocuk yaptım canıma susamışcasına
7 yaşı tahmin edemiyorum bildiğim gittikçe zorlaştığı
Cok komik olmus bu. Komik dedigim rezil yani. Isi yok herhalKızlar sabah sabah gizli takipçimden aldığım mesajı sizlerle paylaşıyorum
Ben gülmekten bayıldım keyfim yerine geldi
Alın size sabah fıkrası
Hosbuldum canımay bu nee biri seni gözetliyor demek ki canim yeni üye mi ki benim de aklima o kisi geldi ama...
hosgeldin
vereyim canim sen de yan
Ben de mi öyle yapsam ki gecen hafta cok ise yaramisti..
Cok kilon olunca böyle oluyor canim..sendeki kilo bende olsa kilim kipirdar mi acep
Daha cokkk erimesi lazim canimçayımı yapacagim simdi
Beni de sev
Stad canim..evin etrafında yürüyoruz genelde ama cok yağmur yağınca ortalik çamur ya stada terfi ettik
Çok güzel keşke bende Yürüyüş arkadaşı bulabilsem evde Koşu bandı var cok can sıkıcı bende leslie yapıyorumBen de bugün sabah yürüyüşü yaptim ilk kez bir arkadasla...az once de baska arkadas aradi aksama yürüyelim mi diye tamam dedim onunla da yuruyecegimtek öğün de yapiyorum bugun sabaha guzel eksi bekliyorum
Omad çok iyi gerçekten güzel eksi veriyorBugün omad yaptım.. Kahvaltıyla bitirdim günü.. Yarın artı değil sabit bile olmak istemiyorum ama belli de olmaz yani
Neyse yine güneş ve suyla besleneyim bugün ki, yarın @Ceydos a elimden geleni yaptım diyeyim
Erken ergenlikte bu kiz. Senelerdir var ama artik costu. 7yasina kadar surer diyor pedagog kardesim
Oglum da hic yasamadik. Uyumlu sakin kuzum benim
Bende cok bosladim Kosu bandimiÇok güzel keşke bende Yürüyüş arkadaşı bulabilsem evde Koşu bandı var cok can sıkıcı bende leslie yapıyorum
Cinsiyet ayrimi yapmiyoruzama oglum, kizin yaninda x1000 melek eder
Kuzumun tek derdi lego
Erken ergenlikte bu kiz. Senelerdir var ama artik costu. 7yasina kadar surer diyor pedagog kardesim
Oglum da hic yasamadik. Uyumlu sakin kuzum benim
Koçlar iyidir iyi. Merttir, dürüsttür, çalışkandır, hareketlidir. Kişisel alan çemberi biraz geniscedir. Kimsenin işine karışmaz, kendisine de karistirmaz.
Tersi pistir.
Aa çok sevin onları.
Not: Bir koç kadını.
Babasina postaladim
Tipik erkek obenim oglanlar da melekler,
sadece medeniyetten nasiplerini almamislar,
boyle yerde yatmalar, garip garip seyleri yalamalar, ciplak gezmeler,..
neyse egitilebilir bir tur biliyoruz ki, cok dert etmiyom
Aynen öyle kaptancımCok komik olmus bu. Komik dedigim rezil yani. Isi yok herhal
kocam yengeç ya koç herif istemezdim kimden duyduysam yaka silkiyor