Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar sabah sabah gizli takipçimden aldığım mesajı sizlerle paylaşıyorum

Ben gülmekten bayıldım keyfim yerine geldi
Alın size sabah fıkrası
Yuhhh
Ben. Benn insallah bitiyor yakinda
Canim biz anlattık cok sukur de sadece tat yok. Ama esimin agirlasti. Hastanede suan. Yogun bakimda degil ama gozetim altinda dualarinizi eksik etmeyin
Gecmis olsun canim
Gecmis olsun

Zuhahahshsh başı çekerim böyle
Çıbanın balıyım ben
İlgilen bizle kaptaaaaan
Kaptan bizi diskoya götür
Ama irkek olmasın
O neydi giz
Erkeksiz disko mu olur
Güney Koreye gidelim
Gecmis olsun Abla. Fazla yuklenmissin
Dikkat et kendine
Ben korkumdan da devam ediyorum boyle. Normal beslenmeye gecsem hemen alirim kesin

benim oğlan da koç iki koç çocuk yaptım canıma susamışcasına
7 yaşı tahmin edemiyorum bildiğim gittikçe zorlaştığı
Koçlar iyidir iyi. Merttir, dürüsttür, çalışkandır, hareketlidir. Kişisel alan çemberi biraz geniscedir. Kimsenin işine karışmaz, kendisine de karistirmaz.
Tersi pistir.
Aa çok sevin onları.
Not: Bir koç kadını.

Hosbuldum canım

Ben de bugün sabah yürüyüşü yaptim ilk kez bir arkadasla...az once de baska arkadas aradi aksama yürüyelim mi diye tamam dedim onunla da yuruyecegim tek öğün de yapiyorum bugun sabaha guzel eksi bekliyorum
Çok güzel keşke bende Yürüyüş arkadaşı bulabilsem evde Koşu bandı var cok can sıkıcı bende leslie yapıyorum

Omad çok iyi gerçekten güzel eksi veriyor

Çok güzel keşke bende Yürüyüş arkadaşı bulabilsem evde Koşu bandı var cok can sıkıcı bende leslie yapıyorum
Bende cok bosladim Kosu bandimi
Hadi birlikte cikalim da tempolu yuruyus yapalim Ilk firsatda
@Onlymemeself seninde vardi degil mi?
Baska kim vardi?
Cikin bakalim ortaya

Lusi bende bi tane koç koca var o yetiyor başka istemem oğlan da başak oldu düzenli mis gibi
A Arrietty_ senin kızın iştahlı olması da burcundan mütevellit
Oy oy 7 yaşına kadar böyle yandın. İsi gücü bırak boşver çıkın dolaşın birlikte ergen olunca zaten istemez artık seni yanında

Cinsiyet ayrimi yapmiyoruz ama oglum, kizin yaninda x1000 melek eder
Kuzumun tek derdi lego

benim oglanlar da melekler,
sadece medeniyetten nasiplerini almamislar,
boyle yerde yatmalar, garip garip seyleri yalamalar, ciplak gezmeler,..
neyse egitilebilir bir tur biliyoruz ki, cok dert etmiyom

Erken ergenlikte bu kiz. Senelerdir var ama artik costu. 7yasina kadar surer diyor pedagog kardesim
Oglum da hic yasamadik. Uyumlu sakin kuzum benim

Kız çocuğu istiyordum, böyle kızları çok duyuyorum son zamanlarda, isteğimden vazgeçeceğim gibi görünüyor Oğlum da pek sakin değil çünkü, kız versiyonunu doğuramam hiç, başa çıkamam

iki çocuğumu da koç burcuna denk getirmek üzerine titizlikle bir takım çalışmalar yaptım şükürler olsun koç oldu ikisi de
koç a takıntım var çok severim

Babasina postaladim dondurma almaya ciktilar. Attim kendimi Koltuga. Yoruldum ya
Istemesin nolur :))
Evde cavdar var diye, mutella (Nutella ) cavdar ile mi yenir diye ayri bir bagris cagris atti

benim oglanlar da melekler,
sadece medeniyetten nasiplerini almamislar,
boyle yerde yatmalar, garip garip seyleri yalamalar, ciplak gezmeler,..
neyse egitilebilir bir tur biliyoruz ki, cok dert etmiyom
Tipik erkek o
Ama o kisim buyudukce duzelir bence

kocam yengeç ya koç herif istemezdim kimden duyduysam yaka silkiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…