Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cevap vermedin canım tam alınıp inciniyordum ki iyiki yazdın
kolay gelsin arınmak iyidir , benim de ihtiyacım var zamanla olacak inşallah
Herkesin bana alinacagi tutmus ay
IF surelerini yavas yavas yukseltip deneye bilirsin.

Lusi kiz gecenin 11inde ogun mu olurmus, sana plan lazim, sen soyle bir diyet tarzini bulmaya calis bu haftalarda.

tarzım açlık canım şuan beni açlık yönetiyor
gece 12 de yarım ekmek kokoreçler sucuklu tostlar , kase kase cipsler yiyiyordum oo iki kaşık yoğurt şuan adaptasyon sürecimin en baş dostu canımmm yoğurdum
iki kilo gitmiş şimdiden sabah tartıldım oohh yeea

Kusura bakma canım sırtıma bi agri girdi iki gündür onla uğraşıyorum tutulma mi desem ne desem çok fena bişi annemler geldi o bakıyor şimdi bana bı tık daha iyiyim menüleri yazayım
Birazdan
Geçmiş olsun kuzucum dikkat et sıcak soğuk uygula iyi gelir
Bi de şu yakı bantlarından al(bu ikinci tavsiyem sanki yakı bantcılara çalışıyorum)
Ay yarın tartı günü yaşasın
Bu hafta güzel eksiler bekliyorum kurt kadınlarından
Haftya ben 7lerden kurtuluyorum kurtların grubundan çıkacak mıyım şimdi kafamda deli sorular
Kurttan başka bişeye dönüşeceksin
Evrime inanmıyorum emmeeee senle ikna olabilirim
Kız minnoş anne seni sevmeyen ölsün
Seni de seni de seviyorum
Bir daha söylim mi
olcu gunu de ayni zamanda,
cuma ya da cumartesi mezularinizi unutmayiniz

ben 2 hafta dagittim bu ay, umarim mezura cok uzmez
Çok abartmadın ya bence sonra da topladın kendini bence tartı üzmediyse mezura hiç üzmez kuzum
Pozitif düşün pozitif olsun
Ahahahah ne minnoşu kız minnoş spor mu var bende topsuz yapıyolar ya sınır oluyordum. Dunku topla yaptrdı amaaan topauz daha ıyıymıs
Ay bi de top alamam ev kalabalıklaşmaya başlayınca ayarlarım bozuluyor
Şimcik gahfemi içiom sonra ebrucuuumu açıp bu sefer inşallahu Teala tamamlayacağım
Evet nefffes ver... ver... sık kalçayı harika
valla ergenken bilmezdim ben de 30 u aşında tanıştım pandemi sağolsun

geçen bisiklet çevirirken açtım zaman geçsin diye yarım saat çevirdim anlamadım
Evde spor yapıyorsan kesinlikle sevdiğin bişey izlerken yapacan aga değilse zaman geçmiyor

Merhabalar kizceler, nasılsınız?

Benim hiç keyfim yok.
15-20 gündür ne güzel yuruyuslerime dönmüştüm, beslenme zaten temiz.

Eşimle çok bunaldik ve Kapadokya turuna katıldık. Tirmanmalar, merdivenler, tünellerde ördek yürüyüşleri vs, baldır kaslarım zorlandı. Eve dönünce de salı gunu spor esnasında sol baldirimdai lif, sesli bir şekilde koptu. Hastane, mr...Neyse ki 2.derece bir yırtikmis cerrahi mudahale gerekmiyor.
Ama yürüyüşlere en erken 1.5 ay, spora 3 ayda baslayabilirmisim.

İnşallah kilo almam.
Oturduğum yerde ekipmansiz üst vücut antremani buldum, onu yaparım artık. En azından kas kutlemi mümkün mertebe koruyayım diyorum.
Beslenmem 1400 kaloriydi, biraz dusurmem gerekebilir.
Dönmeler geçti bu geldi.
Allah onulmaz dert vermesin, ne diyeyim.

Bu arada kabızlıktan şikayet okudum sanki. Hergun düzenli olarak keçiboynuzu unu tüketiyorum. 30 gr'i buluyor. Yeşillikler, salatalik vs zaten hep var. Keçiboynuzu ununu ilave ettiğimden beri sindirim sistemi inanılmaz rahatladı. Çünkü lif oranı çok yüksek ve kemiklere çok faydalı. Sorunu olanlara şiddetle öneririm.

Eklentiler

• IMG20210603131352.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 23
Bireysel farklılıklar işte canım, kendini tanıyorsun en iyisini yapmaya çalıştığın sürece doğru yoldasın denektir. Hepimiz için öyle...
şahanesin kız maşallah Toto’nu kaşı (totoyu özel isim algılayan telefonum sana da selam)

Herkesin bana alinacagi tutmus ay
IF surelerini yavas yavas yukseltip deneye bilirsin.
ayy alınmam ki ben hiç huyum değil şaka yapıyorum
if i seviyorum ama daha sürdürülebilir bir şey arıyorum üç öğün yemek ama daha kontrollü porsiyonlar gibi. ideal kiloma geldiğimde tekrar kilo almamak için bir takım şeyler bakalım

ve aleyküm selam canım adım Toto kalmasın da problem yok
ödem de olsa eksi eksidir motivasyonum arttı

Hoş geldin canım, çok geçmiş olsun zorlama kendini inşallah bi an önce toparlarsın. Önceliğimiz her zaman sağlık.
kalpri düşürmek evet iyi fikir üst beden çalışmak da öyle bence iyileşene kadar kilo kaybına çok odaklanma. İyileşmeni hızlandır ters bi hareket olur Allah korusun başa dönme
Keçiboynuzu unu ne kadar sürede etki etti kuzum bir kaç arkadaşımızda ben de dahil sorun yaşıyoruz

Geçmiş olsun ablacım Allah şifalar versin

güldürsün canım gülmek de karın kaslarını çalıştırıp göbek yağlarını eritiyormuş frekans meselesi
Tabiii win win durumu bebiş
sen benim cocuklarima ne demek istiyorsun,

onlar haric de bakayim
+18 yaş için geçerli bu yazdıklarım yaw sabileri severim ki büsssürü kalp

Evet, önceliğim kilo koruma. Zaten epeydir öyleydi. Güzel dileklerin icin cok teşekkür ederim.

Keçiboynuzu unu hemen ertesi gün etkisini gösterdi. Onun sayesinde aldigim günlük diyet fiber ideal miktara çıktı. Bir porsiyon meyve yerine geçiyor, ara öğün olarak tüketiyorum.

Süte falan mı karıştırıyorsun canım nasıl tüketiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…