Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Varyemez abla valla bencede olabilir geçen gruptan ayrılan başka bir nick ile yeniden girip saba yazmış olabilir aklima geldi de
Gerçekten hicbir fikrim yok
Önemi de yok

Ben yarin tartıda artı çıkarsam bütün sorumluluk aha bu karbonhidrat yüklü topiğin kızları

Varyemez abla valla bencede olabilir geçen gruptan ayrılan başka bir nick ile yeniden girip saba yazmış olabilir aklima geldi de

olabilir tabi de sanmiyorum,

o arkadas BDV de takiliyor cokca, eski uyelerden.

ben de bdv de cok takilirim, taniyoruz birbirimizi.

biraz negatif kendisi hayata karsi, o da onun huyu iste.

aedenli aedenli pilatesi birakmasaydin, senin o gobek icin pilates on numara. ama o elastik bantlar benim de favorim
Bant değil bu direnç çemberi, direksiyon biri bişey ya yarın bi daha yapayım o zaman bugün spor yapmayacağım çok yapıyorum sanki de
Menu paylasırken yazıyorum ya ben. Dun yapmadım ondan oncekı gun 50 dk yaptım kolum kalkmıyo 2 gundur pılates ten sonra 2 gun heryerım agrıyo benım sözde fahatlatan spor. Bugun yapıcam ınsallah.
Ay ne bilim kız zorluyor ben sandım minnoş minnoş takılacaz

Bant değil bu direnç çemberi, direksiyon biri bişey ya yarın bi daha yapayım o zaman bugün spor yapmayacağım çok yapıyorum sanki de

Ay ne bilim kız zorluyor ben sandım minnoş minnoş takılacaz

kiz pilates bence en zor sporlardan biri, ne minnos takilmasi,
ben bazen nefes egzersizinde bile zorlaniyorum, 3 boyutlu nefes alin diyor ya, benim cigerler ona bile yetmiyor

kadin diyor yavasca yapin su hareketi, ben yuvarlaniyom

kiz pilates bence en zor sporlardan biri, ne minnos takilmasi,
ben bazen nefes egzersizinde bile zorlaniyorum, 3 boyutlu nefes alin diyor ya, benim cigerler ona bile yetmiyor

kadin diyor yavasca yapin su hareketi, ben yuvarlaniyom
Ahahaha yalnız olmadığıma sevindim ben o nefes egzersizini geçip direk hareketle başlıyorum
O da mı yanlış

"bir derdim var" forumu kiz, bilmiyorsan hic bulasma.

H3RA_ falan da bdv cidir benden duymus olma ama
Anaaam bir derdim var formu mu varmış kiz ahaha yeni duydum valla ben sadece buraya giriyorum kk da baska ne olduğundan haberim bile yok Allah in cahili

Ahahaha yalnız olmadığıma sevindim ben o nefes egzersizini geçip direk hareketle başlıyorum
O da mı yanlış

yani yanlis demeyelim de, hareketi dogru yaptigindan eminsen sorun yok, genelde baslangicta nerelerde nefes alip verecegi soyluyor benim takip ettigim kisi, o yuzden ben atlamiyorum.

eskiden pilates yapmissan ama bilirsin gerek de olmayabilir. ben yillar once yapmistim, o zamanki vucudum farkliydi zaten.

o zamanki hocam da pilates hareketlerini cok hizli yapmak da cok yavas yapmak da iyi degil derdi, o aklimda kalmis sadece :)

Kusura bakma canım sırtıma bi agri girdi iki gündür onla uğraşıyorum tutulma mi desem ne desem çok fena bişi annemler geldi o bakıyor şimdi bana bı tık daha iyiyim menüleri yazayım
Birazdan

"bir derdim var" forumu kiz, bilmiyorsan hic bulasma.

H3RA_ falan da bdv cidir benden duymus olma ama
Hahaha siteyi bdv sayesinde keşfettiğim doğrudur.
Ama buraya gelince oraya pek giremez oldum
Keyif için sinirlerinle oynayıp banlanma sebebi olmana neden olan işsiz üyelerde çıkıyor bazen.
Çok arada bakıyorum yine ama uzak durmaya çalışıyorum o yüzden

Canim biz anlattık cok sukur de sadece tat yok. Ama esimin agirlasti. Hastanede suan. Yogun bakimda degil ama gozetim altinda dualarinizi eksik etmeyin
Rabbim şifa versin canım erkekler biraz daha ağır atlatıyor maalesef.Tat bende de yok henüz zamanla gelir inşallah.

Kızlar sabah sabah gizli takipçimden aldığım mesajı sizlerle paylaşıyorum

Ben gülmekten bayıldım keyfim yerine geldi
Alın size sabah fıkrası
ay bu nee biri seni gözetliyor demek ki canim yeni üye mi ki benim de aklima o kisi geldi ama...
Bende seni gördüğüme sevindim canım kilo aldım biraz verdim baktım olmuyor takıma gireyim en iyisi dedim
hosgeldin
Bu cayir cayir yakıcı cay hangisi acaba onemli olan sonuc eksilmis nasilsa ne onemi var
vereyim canim sen de yan
Ne enerjik bir günaydın o.....
Şimdi bir kahvatı edip yarın öğleye kadar dükkanı kapatıcam.
Akşamda filtre kahve içip tempolu yürüyüşe çıkmayı planlıyorum...
Ben de mi öyle yapsam ki gecen hafta cok ise yaramisti..
Ayyy maşallah senın şu kılo verme ıradenden ıstıyorum yaaa
Hangı çaydı o ben gecen gun aradım bulamadım he
Cok kilon olunca böyle oluyor canim..sendeki kilo bende olsa kilim kipirdar mi acep
aysunayy eriye eriye kalmadin kiz
Daha cokkk erimesi lazim canim çayımı yapacagim simdi
Yiiiaaaaaa ben de ablacımmmm ben de seni seviyorum
Beni de sev
Burası neresi acaba insan böyle yerde hergün yürür
Stad canim..evin etrafında yürüyoruz genelde ama cok yağmur yağınca ortalik çamur ya stada terfi ettik

Ay yarın tartı günü yaşasın
Bu hafta güzel eksiler bekliyorum kurt kadınlarından
Haftya ben 7lerden kurtuluyorum kurtların grubundan çıkacak mıyım şimdi kafamda deli sorular

olcu gunu de ayni zamanda,
cuma ya da cumartesi mezularinizi unutmayiniz

ben 2 hafta dagittim bu ay, umarim mezura cok uzmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…