- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Rabbim şifa versin canım erkekler biraz daha ağır atlatıyor maalesef.Tat bende de yok henüz zamanla gelir inşallah.
Yanalim hep beraberay bu nee biri seni gözetliyor demek ki canim yeni üye mi ki benim de aklima o kisi geldi ama...
hosgeldin
vereyim canim sen de yan
Ben de mi öyle yapsam ki gecen hafta cok ise yaramisti..
Cok kilon olunca böyle oluyor canim..sendeki kilo bende olsa kilim kipirdar mi acep
Daha cokkk erimesi lazim canimçayımı yapacagim simdi
Beni de sev
Stad canim..evin etrafında yürüyoruz genelde ama cok yağmur yağınca ortalik çamur ya stada terfi ettik
Taze ZencefilYanalim hep beraberemzirirken iciliyor mu bi bakiyim sagol canim
bu evde izmirde canım foçadavideosuda varmış. izleyip izleyip iç geçiriyorum. sende ev varmış en azından bende o da yok. seferihisar beyler barajı civarında arsa bulmuştum 75000 tl idi kocama alalım alalım derken ikna süreci hooop arsa 235000 oldu. alacaktık vakit saat gelince üstüne çelik bir ev tam hayallerindeki gibi sıfır misss. ama bıyığım sakalım yok ikna zor oluyor olduğunda da iş işten geçmiş oluyor. bana kredi verseler sormadan halledeceğim bazı işleri ama imza kısmı onda olunca kalıyorum böyle.
Benim en az 2-3 ay uğraştığım kiloyu eşim 15 günde verdi. Bu erkekler o konuda çok şanslı.smoothie diyeti sonuçlarımız
ben : 0,300 kg
eşim : 3,000 kg
Harika bir duygudur bu eminim. Boylu ve kemikli bir yapın olduğu kalmış aklımda.Yaaa bugün kendime yeni ciciler aldım 1 yıldır ilk kez kaç beden olduğumu nasıl merak ediyordum varya hayatımda ilk kez kot aldım mom Jean 42 beden hemde ben şok tişört aldım m beden hemde varya nasıl mutluyum bugün haberiniz yok. Büyük beden bulmakta zorlanırken bugün küçük beden bulamadım kendime hep büyükler kalmış eski nedenlerim haha
1 dilim ekmek= 2 wasa= 3 karabuğday patlağı olarak hesapla canımBen bugün wasa aldım kendimeşimdi bunu ne zaman ve kaç adet yemem uygun olur canlarım
Çocuklar küçükken evet öyle. Bende hayal kuruyordum çalışmak için. Tüm planın onlara odaklı çıkacağın bir yürüyüş bile plan program, rica minnet gerektiriyor.Hiç de öyle olmuyor canım ben dört yıl evdeydim.
İkizlerim için izin aldım.
Ev işi kesinlikle bitmiyor hiç yoktan kapıyı çekip bi çıkıyorsun.
Canım kıyamam yaa. Her işte olduğu gibi evlat sahibi olmak için bile kadınlar yaşıyor sürecin en zorlayan hallerini.Canım Bi komplikasyon olmuş işlemden sonrasıvı birikmesi vardı karnında kullanılan iğnelerden dolayı alınan yumurtalar yerine sıvı birikmiş o da ciğerlere baskı yaptığı için nefes almada sıkıntı olmuş oksijen verilmiş o yüzden bu gece müşahede altında çok şükür biraz daha yarın doktoru kontrole gelecek ona göre bakıcaz
Çok geçmiş olsun canım, eşine acil şifalar dilerim.Canim biz anlattık cok sukur de sadece tat yok. Ama esimin agirlasti. Hastanede suan. Yogun bakimda degil ama gozetim altindadualarinizi eksik etmeyin
Mezun olana kadar her perşembeyi böyle geçirmeyi planlıyorum.Ben de mi öyle yapsam ki gecen hafta cok ise yaramisti..
Sagol canım evet az kaldı benim için inşallah bakalımCEYDOS Allah gönlüne göre versin. 5/10 sene önce hayal bile edemezken Allah bize nasip etti çok şükür ama yarısı kredi borcu hala. Bu evde yaşlanırız artık diyorum eşime. Çocuklar ekmeklerini ellerine alınca bizimde İstanbul dan gitme fikrimiz var. O zaman onlara bırakırız iki kardeş tadilatını yapıp altlı üstlü paylaşsıp yaşarlar.
Olumlama cümleleri ve olmuş gibi yapılan şükür ritülellerine odaklan. Off ne zaman olacak, bize nasip olmaz ki gibi cümleleri çıkar hayatından. Sen frekansını yükselt olması için sebepler hazırlanmaya başlasın.
Benim en az 2-3 ay uğraştığım kiloyu eşim 15 günde verdi. Bu erkekler o konuda çok şanslı.
Senin sürecine sporda eklemen gerekiyor bence.
Harika bir duygudur bu eminim. Boylu ve kemikli bir yapın olduğu kalmış aklımda.
Benim S beden giyerken ki görüntümü sen M bedenle verebilirsin.
Fazla yolun kalmamış ha gayret canım...
1 dilim ekmek= 2 wasa= 3 karabuğday patlağı olarak hesapla canım
Diyetisyenim söylemişti
Çocuklar küçükken evet öyle. Bende hayal kuruyordum çalışmak için. Tüm planın onlara odaklı çıkacağın bir yürüyüş bile plan program, rica minnet gerektiriyor.
Ama benimkiler büyüdü artık kendime daha çok vakit ayırıp hobilerime odaklanabilirim.
Evde oturma olayı tamamen evde oturmak gibi değil aslında. Ofis ortamından sıyrılıp, senelerdir istediğim bir konuda eğitim almak oraya yönelmek gibi bir planım var.
Canım kıyamam yaa. Her işte olduğu gibi evlat sahibi olmak için bile kadınlar yaşıyor sürecin en zorlayan hallerini.
Allah gönlüne göre versin, çektiği cefa yaşayacağı sefanın bedeli olsun
Çok geçmiş olsun canım, eşine acil şifalar dilerim.
Bir kaç tanıdığım dediğin gibi gözlem altında tutuldu. Bir haftaya kalmadan çıkarıldı. En kısa sürede kavuşursunuz inşallah.
Ahahahah ne minnoşu kız minnoş spor mu varAy ne bilim kız zorluyor ben sandım minnoş minnoş takılacaz
Eneee bende cok takılırım oraya"bir derdim var" forumu kiz, bilmiyorsan hic bulasma.
H3RA_ falan da bdv cidir benden duymus olma ama
Kaptanim yaparsa doğrudur ben de yapacagimMezun olana kadar her perşembeyi böyle geçirmeyi planlıyorum.
Zaten wc/ödem problemim var. Hiç değilse vücudumda en az fazlalıkla tartılmış olayım diye düşünüyorum.
Çocuklar küçükken evet öyle. Bende hayal kuruyordum çalışmak için. Tüm planın onlara odaklı çıkacağın bir yürüyüş bile plan program, rica minnet gerektiriyor.
Ama benimkiler büyüdü artık kendime daha çok vakit ayırıp hobilerime odaklanabilirim.
Evde oturma olayı tamamen evde oturmak gibi değil aslında. Ofis ortamından sıyrılıp, senelerdir istediğim bir konuda eğitim almak oraya yönelmek gibi bir planım var.
Ooo bdv de neler neler dönüyor bir bilseniz dallas dizisi yanında halt yemişAnaaam bir derdim var formu mu varmış kiz ahaha yeni duydum valla ben sadece buraya giriyorum kk da baska ne olduğundan haberim bile yok Allah in cahili
Yürüyüş bugün yapılacak en güzel spor. Bol bol yürüyün hafif tempolu mis gibiBen de bugün sabah yürüyüşü yaptim ilk kez bir arkadasla...az once de baska arkadas aradi aksama yürüyelim mi diye tamam dedim onunla da yuruyecegimtek öğün de yapiyorum bugun sabaha guzel eksi bekliyorum
Yapabildiğim tek ve en güzel şey sanirim guzel de ise yariyorYürüyüş bugün yapılacak en güzel spor. Bol bol yürüyün hafif tempolu mis gibi
Ohss canım benim cigerlerimden 4 litre su aldılar nefes alamadım.Canım Bi komplikasyon olmuş işlemden sonrasıvı birikmesi vardı karnında kullanılan iğnelerden dolayı alınan yumurtalar yerine sıvı birikmiş o da ciğerlere baskı yaptığı için nefes almada sıkıntı olmuş oksijen verilmiş o yüzden bu gece müşahede altında çok şükür biraz daha yarın doktoru kontrole gelecek ona göre bakıcaz
Ebru şallı ile yapıyorum beş saniyede bir nefes aağğğğlllll ver neffffeeees dediği için ezberledim ilk seferdeyani yanlis demeyelim de, hareketi dogru yaptigindan eminsen sorun yok, genelde baslangicta nerelerde nefes alip verecegi soyluyor benim takip ettigim kisi, o yuzden ben atlamiyorum.
eskiden pilates yapmissan ama bilirsin gerek de olmayabilir. ben yillar once yapmistim, o zamanki vucudum farkliydi zaten.
o zamanki hocam da pilates hareketlerini cok hizli yapmak da cok yavas yapmak da iyi degil derdi, o aklimda kalmis sadece :)
cevap vermedin canım tam alınıp inciniyordum ki iyiki yazdınLusi senin su orucu sorun cevap verdim mi emin degilim
Saglik acisindan cok iyi. Otofajiye girince biraz daha uzatayim da iyice arinayim kafasindayim