Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Zuhahahshsh başı çekerim böyle
Çıbanın balıyım ben 🤪
İlgilen bizle kaptaaaaan
Kaptan bizi diskoya götür
Ama irkek olmasın🤣🤣🤣
Hem koca bulumadım diye dertlen
Hem erkeksiz parti iste
Nasıl bulmayı düşünüyorsun tatlım, yürüyüş yaparken gözkyüzünden falan mı düşsün önüne :KK70:

Hem koca bulumadım diye dertlen
Hem erkeksiz parti iste
Nasıl bulmayı düşünüyorsun tatlım, yürüyüş yaparken gözkyüzünden falan mı düşsün önüne :KK70:
evde hazır erkeği de mi yokmuş abbüü ben sanıyorum evdekinden bıktı kız kıza takılalım diyor :KK53:
aedenli aedenli bekar mısın canım radarımdan kaçmış:deli:

tarzım açlık canım şuan beni açlık yönetiyor :KK53:
gece 12 de yarım ekmek kokoreçler sucuklu tostlar , kase kase cipsler yiyiyordum oo iki kaşık yoğurt şuan adaptasyon sürecimin en baş dostu canımmm yoğurdum :KK53::rapci:
iki kilo gitmiş şimdiden sabah tartıldım oohh yeea :KK76::KK59:
İki kilo mu hay masallah 🤩🤩 1 haftada mi
Benim de az kaldi 2 ye gerci🤭🤭 insallah olur sabaha

Merhabalar kizceler, nasılsınız?

Benim hiç keyfim yok. 😔
15-20 gündür ne güzel yuruyuslerime dönmüştüm, beslenme zaten temiz.

Eşimle çok bunaldik ve Kapadokya turuna katıldık. Tirmanmalar, merdivenler, tünellerde ördek yürüyüşleri vs, baldır kaslarım zorlandı. Eve dönünce de salı gunu spor esnasında sol baldirimdai lif, sesli bir şekilde koptu. Hastane, mr...Neyse ki 2.derece bir yırtikmis cerrahi mudahale gerekmiyor.
Ama yürüyüşlere en erken 1.5 ay, spora 3 ayda baslayabilirmisim.

İnşallah kilo almam.
Oturduğum yerde ekipmansiz üst vücut antremani buldum, onu yaparım artık. En azından kas kutlemi mümkün mertebe koruyayım diyorum.
Beslenmem 1400 kaloriydi, biraz dusurmem gerekebilir.
Dönmeler geçti bu geldi.
Allah onulmaz dert vermesin, ne diyeyim.

Bu arada kabızlıktan şikayet okudum sanki. Hergun düzenli olarak keçiboynuzu unu tüketiyorum. 30 gr'i buluyor. Yeşillikler, salatalik vs zaten hep var. Keçiboynuzu ununu ilave ettiğimden beri sindirim sistemi inanılmaz rahatladı. Çünkü lif oranı çok yüksek ve kemiklere çok faydalı. Sorunu olanlara şiddetle öneririm. 🥰
Geçmiş olsun abla. Güzel gezmişsiniz sonrasında bu durum kötü olmuş. Neyse en azından yürüyüşler için çok uzun bir süre değil. Beslenme konusunda zaten artık harika gidiyorsun. Sağlıklı beslenme yasam biçimin oldu.

Geçmiş olsun abla. Güzel gezmişsiniz sonrasında bu durum kötü olmuş. Neyse en azından yürüyüşler için çok uzun bir süre değil. Beslenme konusunda zaten artık harika gidiyorsun. Sağlıklı beslenme yasam biçimin oldu.
Sağol canım benim. Bu yılki imtihanimiz demek ki sağlık, Allah beterinden korusun. 🤲

X