Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

😂😂 ay bu nee biri seni gözetliyor demek ki canim :KK70: yeni üye mi ki benim de aklima o kisi geldi ama...

hosgeldin🌸

vereyim canim sen de yan:KK70:

Ben de mi öyle yapsam ki gecen hafta cok ise yaramisti..😂

Cok kilon olunca böyle oluyor canim..sendeki kilo bende olsa kilim kipirdar mi acep :KK45:

Daha cokkk erimesi lazim canim:KK45: çayımı yapacagim simdi

Beni de sev:KK45:

Stad canim..evin etrafında yürüyoruz genelde ama cok yağmur yağınca ortalik çamur ya stada terfi ettik🤭🤭

Yanalim hep beraber🤣🤣 emzirirken iciliyor mu bi bakiyim sagol canim

bu evde izmirde canım foçada :işsiz: videosuda varmış. izleyip izleyip iç geçiriyorum.:KK62: sende ev varmış en azından bende o da yok. seferihisar beyler barajı civarında arsa bulmuştum 75000 tl idi kocama alalım alalım derken ikna süreci hooop arsa 235000 oldu. alacaktık vakit saat gelince üstüne çelik bir ev tam hayallerindeki gibi sıfır misss. ama bıyığım sakalım yok ikna zor oluyor olduğunda da iş işten geçmiş oluyor. bana kredi verseler sormadan halledeceğim bazı işleri ama imza kısmı onda olunca kalıyorum böyle.
CEYDOS CEYDOS Allah gönlüne göre versin. 5/10 sene önce hayal bile edemezken Allah bize nasip etti çok şükür ama yarısı kredi borcu hala. Bu evde yaşlanırız artık diyorum eşime. Çocuklar ekmeklerini ellerine alınca bizimde İstanbul dan gitme fikrimiz var. O zaman onlara bırakırız iki kardeş tadilatını yapıp altlı üstlü paylaşsıp yaşarlar.

Olumlama cümleleri ve olmuş gibi yapılan şükür ritülellerine odaklan. Off ne zaman olacak, bize nasip olmaz ki gibi cümleleri çıkar hayatından. Sen frekansını yükselt olması için sebepler hazırlanmaya başlasın.
smoothie diyeti sonuçlarımız :işsiz:
ben : 0,300 kg
eşim : 3,000 kg
Benim en az 2-3 ay uğraştığım kiloyu eşim 15 günde verdi. Bu erkekler o konuda çok şanslı.
Senin sürecine sporda eklemen gerekiyor bence.

Yaaa bugün kendime yeni ciciler aldım 1 yıldır ilk kez kaç beden olduğumu nasıl merak ediyordum varya hayatımda ilk kez kot aldım mom Jean 42 beden hemde ben şok tişört aldım m beden hemde varya nasıl mutluyum bugün haberiniz yok. Büyük beden bulmakta zorlanırken bugün küçük beden bulamadım kendime hep büyükler kalmış eski nedenlerim haha 🤪
Harika bir duygudur bu eminim. Boylu ve kemikli bir yapın olduğu kalmış aklımda.
Benim S beden giyerken ki görüntümü sen M bedenle verebilirsin.
Fazla yolun kalmamış ha gayret canım...
Ben bugün wasa aldım kendime :KK53:şimdi bunu ne zaman ve kaç adet yemem uygun olur canlarım
1 dilim ekmek= 2 wasa= 3 karabuğday patlağı olarak hesapla canım
Diyetisyenim söylemişti
Hiç de öyle olmuyor canım ben dört yıl evdeydim.
İkizlerim için izin aldım.
Ev işi kesinlikle bitmiyor hiç yoktan kapıyı çekip bi çıkıyorsun.
Çocuklar küçükken evet öyle. Bende hayal kuruyordum çalışmak için. Tüm planın onlara odaklı çıkacağın bir yürüyüş bile plan program, rica minnet gerektiriyor.
Ama benimkiler büyüdü artık kendime daha çok vakit ayırıp hobilerime odaklanabilirim.
Evde oturma olayı tamamen evde oturmak gibi değil aslında. Ofis ortamından sıyrılıp, senelerdir istediğim bir konuda eğitim almak oraya yönelmek gibi bir planım var.
Canım Bi komplikasyon olmuş işlemden sonra😔 sıvı birikmesi vardı karnında kullanılan iğnelerden dolayı alınan yumurtalar yerine sıvı birikmiş o da ciğerlere baskı yaptığı için nefes almada sıkıntı olmuş oksijen verilmiş o yüzden bu gece müşahede altında çok şükür biraz daha yarın doktoru kontrole gelecek ona göre bakıcaz
Canım kıyamam yaa. Her işte olduğu gibi evlat sahibi olmak için bile kadınlar yaşıyor sürecin en zorlayan hallerini.
Allah gönlüne göre versin, çektiği cefa yaşayacağı sefanın bedeli olsun

Canim biz anlattık cok sukur de sadece tat yok. Ama esimin agirlasti. Hastanede suan. Yogun bakimda degil ama gozetim altinda 😔 dualarinizi eksik etmeyin
Çok geçmiş olsun canım, eşine acil şifalar dilerim.
Bir kaç tanıdığım dediğin gibi gözlem altında tutuldu. Bir haftaya kalmadan çıkarıldı. En kısa sürede kavuşursunuz inşallah.

CEYDOS CEYDOS Allah gönlüne göre versin. 5/10 sene önce hayal bile edemezken Allah bize nasip etti çok şükür ama yarısı kredi borcu hala. Bu evde yaşlanırız artık diyorum eşime. Çocuklar ekmeklerini ellerine alınca bizimde İstanbul dan gitme fikrimiz var. O zaman onlara bırakırız iki kardeş tadilatını yapıp altlı üstlü paylaşsıp yaşarlar.

Olumlama cümleleri ve olmuş gibi yapılan şükür ritülellerine odaklan. Off ne zaman olacak, bize nasip olmaz ki gibi cümleleri çıkar hayatından. Sen frekansını yükselt olması için sebepler hazırlanmaya başlasın.

Benim en az 2-3 ay uğraştığım kiloyu eşim 15 günde verdi. Bu erkekler o konuda çok şanslı.
Senin sürecine sporda eklemen gerekiyor bence.

Harika bir duygudur bu eminim. Boylu ve kemikli bir yapın olduğu kalmış aklımda.
Benim S beden giyerken ki görüntümü sen M bedenle verebilirsin.
Fazla yolun kalmamış ha gayret canım...

1 dilim ekmek= 2 wasa= 3 karabuğday patlağı olarak hesapla canım
Diyetisyenim söylemişti

Çocuklar küçükken evet öyle. Bende hayal kuruyordum çalışmak için. Tüm planın onlara odaklı çıkacağın bir yürüyüş bile plan program, rica minnet gerektiriyor.
Ama benimkiler büyüdü artık kendime daha çok vakit ayırıp hobilerime odaklanabilirim.
Evde oturma olayı tamamen evde oturmak gibi değil aslında. Ofis ortamından sıyrılıp, senelerdir istediğim bir konuda eğitim almak oraya yönelmek gibi bir planım var.

Canım kıyamam yaa. Her işte olduğu gibi evlat sahibi olmak için bile kadınlar yaşıyor sürecin en zorlayan hallerini.
Allah gönlüne göre versin, çektiği cefa yaşayacağı sefanın bedeli olsun

Çok geçmiş olsun canım, eşine acil şifalar dilerim.
Bir kaç tanıdığım dediğin gibi gözlem altında tutuldu. Bir haftaya kalmadan çıkarıldı. En kısa sürede kavuşursunuz inşallah.
Sagol canım evet az kaldı benim için inşallah bakalım 🥰

Ay ne bilim kız zorluyor ben sandım minnoş minnoş takılacaz😂😂😂😂
Ahahahah ne minnoşu kız minnoş spor mu var🤣 bende topsuz yapıyolar ya sınır oluyordum. Dunku topla yaptrdı amaaan topauz daha ıyıymıs🤣😂
"bir derdim var" forumu kiz, bilmiyorsan hic bulasma.

H3RA_ H3RA_ falan da bdv cidir benden duymus olma ama :KK53:
Eneee bende cok takılırım oraya:KK14:

Mezun olana kadar her perşembeyi böyle geçirmeyi planlıyorum.
Zaten wc/ödem problemim var. Hiç değilse vücudumda en az fazlalıkla tartılmış olayım diye düşünüyorum.
Kaptanim yaparsa doğrudur ben de yapacagim :KK19:açlığa da alışmışken :sampiyon: 1.grup oluruz insallah bu kez...🤩

ay bu benim hayalim,

acikcasi ben 5-6 yilda bir isten ayrilip mola vermeyi hedefliyorum, tabi hayaller hayatlar durumu olabilir, neticede maddiyata bakiyor bazi kararlar da.

ancak bizde soyle bir deneyim oldu.

ben ilk sipayi dogurdum, ara verdim,

sonra esim istifa etti ara verdi,

sonra ben ikinciyi dogurdum zaten,

simdi esime diyorum sira sende.

o 4-5 aylik bosluklar bile insana yillarca yetiyor.

eger yillardir hic arasiz calisiyorsan bence zamanidir ara vermenin, sikilinca geri donebilirsin neden olmasin ki.

benim aralar biraz daha spirituel gecmisti mesela.
ama esimin arasi direk keyif arasi gibi gecmisti. O donem havuzlu bir sitede yasiyorduk, adam sabah sporuna gider, sonra gunun belli saatinde kitap oku tv izler havuza gider, aksam yemegini bize hazir ederdi gun sonunda da. Ben bile o donem cok rahatlamistim, ev islerini toparlayan birisi var diyerek.
senin aran da yari keyif yari uretici sekilde gecebilir, cok streslisin son donemde zaten, ihtiyacin olmasi cok normal.

Ben de bugün sabah yürüyüşü yaptim ilk kez bir arkadasla...az once de baska arkadas aradi aksama yürüyelim mi diye tamam dedim onunla da yuruyecegim🤭🤭 tek öğün de yapiyorum bugun sabaha guzel eksi bekliyorum :KK73:
Yürüyüş bugün yapılacak en güzel spor. Bol bol yürüyün hafif tempolu mis gibi

Canım Bi komplikasyon olmuş işlemden sonra😔 sıvı birikmesi vardı karnında kullanılan iğnelerden dolayı alınan yumurtalar yerine sıvı birikmiş o da ciğerlere baskı yaptığı için nefes almada sıkıntı olmuş oksijen verilmiş o yüzden bu gece müşahede altında çok şükür biraz daha yarın doktoru kontrole gelecek ona göre bakıcaz
Ohss canım benim cigerlerimden 4 litre su aldılar nefes alamadım.
Yazarken bile heyecanlanıyorum.
Bol proteinli beslenmesi gerek.
Rabbim acil şifalar versin.
İnşallah sonu güzel biter.

Selam kizlar
Temizlik yapiyorum ama ne fayda? 2si arkamdan dagitiyor. Isin icinden cikamiyorum gibi suan

O okuyan_e evet forza Kore dizileri 🤟
Ergenlikden kalma aliskanlik 🤭
Bende ne turk ne amerikan dizisi izler oldum

valla ergenken bilmezdim ben de 30 u aşında tanıştım :KK70: pandemi sağolsun

geçen bisiklet çevirirken açtım zaman geçsin diye yarım saat çevirdim anlamadım :KK48:

yani yanlis demeyelim de, hareketi dogru yaptigindan eminsen sorun yok, genelde baslangicta nerelerde nefes alip verecegi soyluyor benim takip ettigim kisi, o yuzden ben atlamiyorum.

eskiden pilates yapmissan ama bilirsin gerek de olmayabilir. ben yillar once yapmistim, o zamanki vucudum farkliydi zaten.

o zamanki hocam da pilates hareketlerini cok hizli yapmak da cok yavas yapmak da iyi degil derdi, o aklimda kalmis sadece :)
Ebru şallı ile yapıyorum beş saniyede bir nefes aağğğğlllll ver neffffeeees dediği için ezberledim ilk seferde🤣🤣🤣🤣

Lusi Lusi senin su orucu sorun cevap verdim mi emin degilim :skandal:
Saglik acisindan cok iyi. Otofajiye girince biraz daha uzatayim da iyice arinayim kafasindayim 🙊
cevap vermedin canım tam alınıp inciniyordum ki iyiki yazdın :KK53: :KK70:
kolay gelsin arınmak iyidir , benim de ihtiyacım var zamanla olacak inşallah :KK200:

X