Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydinnnn...

Ben dedim dedim bana inanmadiniz :KK70: cayir cayir yakiyor dedim..600 gr daha eksilmisim:KK73::KK73:tarçınlı kahve etkisi de olabilir...3.gun dür sadece proteinli besleniyorum ondan da olabilir..Bir cok şeyi bir arada denediğim icin hangisi tam netkili bilmiyorum:KK45: Sabah sabah inanilmaz mutluyum🤩🤩
Ayyy maşallah senın şu kılo verme ıradenden ıstıyorum yaaa🤣🤣
Hangı çaydı o ben gecen gun aradım bulamadım he

Hiçbir fikrim yok daha bu sabah üye olmuş sanırım beni bilen takip eden biri

Mesajlar kısmında yazılmış bir mesajı da yok
Galiba bana laf atmak için üye olmuş 🤣🤣🤣🤣🤣
Gereksiz insan çok ya zaten ciddiye almazsın da yine de söyleyeyim kafaya takacak bişey değil. Tek derdi sen mi olmuşsun 😂😂 sabah sabah gıcık oldum

Varyemez Varyemez meshur olmussun, gizli fanlar falan,
namin yurumus gitmis,
bana kimse yazmiyor :110:

Asi Matmazel Asi Matmazel canim gecmis olsun nalyecce, dikkat edin kendinize, guzel haberlerle gelin ins. Eltine benden bol salata yedir :nazar:

aysunayy aysunayy eriye eriye kalmadin kiz :nazar:

aedenli aedenli pilatesi birakmasaydin, senin o gobek icin pilates on numara. ama o elastik bantlar benim de favorim.

A Arrietty_ sayende kiz duasindan vazgececegim, dun benim sipaya top verdim saatlerce oynadi, neymis o oyle gezmek isticek surekli falan :KK48:

Lusi Lusi kiz gecenin 11inde ogun mu olurmus, sana plan lazim, sen soyle bir diyet tarzini bulmaya calis bu haftalarda.

Günaydın herkese 😍
Dün ablama gitmiştik, çok aktif olamadım. Kızım o kadar huysuzlandı ki size anlatamam. Tüm gün sadece 1 saat uyudu. Sürekli kucak istedi, ağladı. Eve geldik 9 buçuğu geçerken zar zor uyuttum. Yanımda uyumaz normalde yüzünü öptüre öptüre uyudu sıpa 🥰
Ben de pert olduğum için o saatten sonra hiç bakamadım buralara 🥺
He bu arada karpuzuncekirdegine ilk tartı gününde regl olma şoku 😂😂 yarın regl olucam ya 😂 sen kalk zayıflama grubuna gir ilk tartı gününde regl ol😂 ne diyim önce allah sonra siz affedin arkadaşlar tartı artıda çıkarsa 😂😂

Baktım sizden ses çıkmıyor ben de bıraktım
Chloe yapıyorum az az
Bi de pilates çemberini bacaklarımın arasına alıp iç bacak çalışıyorum canım.
Sen naptın nasıl gidiyo devam ediyo musun
Menu paylasırken yazıyorum ya ben. Dun yapmadım ondan oncekı gun 50 dk yaptım kolum kalkmıyo 2 gundur🤣 pılates ten sonra 2 gun heryerım agrıyo benım sözde fahatlatan spor. Bugun yapıcam ınsallah.

Kızz bu gecen gruptan ayrılan bayan olmasın sana gıcık olmusta özelden tacız edıyor🤣 fesatlık dusuncelerı cık aklımdan🤭
Aslında mesajı yazan haklı ben zaten şeker gibi bir topikteyim hergün kakara kikiri ile burada karbonhidrat depoluyorum
Topiğin havası yeter 🤣🤣🤣🤣🤣

Bana musade
1 saat Kore dizisi izleyim.
Yarin isim cok 😑 depo yu temizleyip bosaltmam lazim. Sonra balkonda ki seyleri asagi indirecegim. Balkonda havuz keyfi yapma sezonu acildi. Kiz kac gundur istiyor. Yogun olunca Firsat olmadi.
vuhhuuuu bir kore dizisi izleyen daha :KK36:

2 haftadır fırsat bulupta izleyemedim ama aşırı güze değiller mi yaaa :KK70:

Anaam. Astımda mı var sendede. Allah sıfa versın bıze

Benımde sorunum tuvalet. Hıc rahat cıkamıyorum yada tam

Senenın ılk karpuzu kokusu gelınce dayanamadım 1 dılımcık yedım

Ahahah burda buyuk bı kahkaha attım. Helal aynen boyle rakıplerı yanlıs yonlendırıyoruz🤣

Kızz bu gecen gruptan ayrılan bayan olmasın sana gıcık olmusta özelden tacız edıyor🤣 fesatlık dusuncelerı cık aklımdan🤭
Varyemez Varyemez abla valla bencede olabilir geçen gruptan ayrılan başka bir nick ile yeniden girip saba yazmış olabilir aklima geldi de

Varyemez Varyemez meshur olmussun, gizli fanlar falan,
namin yurumus gitmis,
bana kimse yazmiyor :110:

🤣🤣🤣🤣🤣

Bak şimdi kendimi önemli ve özel hissettim heee

Milletin bana verdiği değerin milyonda birini kendime verseydim hayatı daha farklı yaşardım
Tühh kendime ne haksızlıklar ettim ya

Menu paylasırken yazıyorum ya ben. Dun yapmadım ondan oncekı gun 50 dk yaptım kolum kalkmıyo 2 gundur🤣 pılates ten sonra 2 gun heryerım agrıyo benım sözde fahatlatan spor. Bugun yapıcam ınsallah.

pilates dogru yapiyorsan eger cok agir bir spor aslinda ya, beni de pert ediyor valla.

ama iyi bir sey iste, devam devam.

X