- 16 Aralık 2011
- 2.894
- 12.573
Sen pılates yapıyormusunTabiii ki yanlış yönlendircezzzzz nihahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen pılates yapıyormusunTabiii ki yanlış yönlendircezzzzz nihahaha
Ayyy maşallah senın şu kılo verme ıradenden ıstıyorum yaaaGunaydinnnn...
Ben dedim dedim bana inanmadiniz cayir cayir yakiyor dedim..600 gr daha eksilmisimtarçınlı kahve etkisi de olabilir...3.gun dür sadece proteinli besleniyorum ondan da olabilir..Bir cok şeyi bir arada denediğim icin hangisi tam netkili bilmiyorum Sabah sabah inanilmaz mutluyum
Gereksiz insan çok ya zaten ciddiye almazsın da yine de söyleyeyim kafaya takacak bişey değil. Tek derdi sen mi olmuşsun sabah sabah gıcık oldumHiçbir fikrim yok daha bu sabah üye olmuş sanırım beni bilen takip eden biri
Mesajlar kısmında yazılmış bir mesajı da yok
Galiba bana laf atmak için üye olmuş
Baktım sizden ses çıkmıyor ben de bıraktımSen pılates yapıyormusun
Çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda toparlar eşinizCanim biz anlattık cok sukur de sadece tat yok. Ama esimin agirlasti. Hastanede suan. Yogun bakimda degil ama gozetim altinda dualarinizi eksik etmeyin
Beni tanımışsın canımGereksiz insan çok ya zaten ciddiye almazsın da yine de söyleyeyim kafaya takacak bişey değil. Tek derdi sen mi olmuşsun sabah sabah gıcık oldum
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinCanim biz anlattık cok sukur de sadece tat yok. Ama esimin agirlasti. Hastanede suan. Yogun bakimda degil ama gozetim altinda dualarinizi eksik etmeyin
Bu özelliği taşıyan insanlara saygın ve hayranlığım var, inşallah bir gün ben de başaracağım ablacımBeni tanımışsın canım
Kervanı yürütmeye devam
Menu paylasırken yazıyorum ya ben. Dun yapmadım ondan oncekı gun 50 dk yaptım kolum kalkmıyo 2 gundur pılates ten sonra 2 gun heryerım agrıyo benım sözde fahatlatan spor. Bugun yapıcam ınsallah.Baktım sizden ses çıkmıyor ben de bıraktım
Chloe yapıyorum az az
Bi de pilates çemberini bacaklarımın arasına alıp iç bacak çalışıyorum canım.
Sen naptın nasıl gidiyo devam ediyo musun
Aslında mesajı yazan haklı ben zaten şeker gibi bir topikteyim hergün kakara kikiri ile burada karbonhidrat depoluyorumKızz bu gecen gruptan ayrılan bayan olmasın sana gıcık olmusta özelden tacız edıyor fesatlık dusuncelerı cık aklımdan
Bu özelliği taşıyan insanlara saygın ve hayranlığım var, inşallah bir gün ben de başaracağım ablacım
Kesinlikle öyle o kervan yürüyecek agaaa
vuhhuuuu bir kore dizisi izleyen dahaBana musade
1 saat Kore dizisi izleyim.
Yarin isim cok depo yu temizleyip bosaltmam lazim. Sonra balkonda ki seyleri asagi indirecegim. Balkonda havuz keyfi yapma sezonu acildi. Kiz kac gundur istiyor. Yogun olunca Firsat olmadi.
Varyemez abla valla bencede olabilir geçen gruptan ayrılan başka bir nick ile yeniden girip saba yazmış olabilir aklima geldi deAnaam. Astımda mı var sendede. Allah sıfa versın bıze
Benımde sorunum tuvalet. Hıc rahat cıkamıyorum yada tam
Senenın ılk karpuzu kokusu gelınce dayanamadım 1 dılımcık yedım
Ahahah burda buyuk bı kahkaha attım. Helal aynen boyle rakıplerı yanlıs yonlendırıyoruz
Kızz bu gecen gruptan ayrılan bayan olmasın sana gıcık olmusta özelden tacız edıyor fesatlık dusuncelerı cık aklımdan
Yaa sende mi kore cisinvuhhuuuu bir kore dizisi izleyen daha
2 haftadır fırsat bulupta izleyemedim ama aşırı güze değiller mi yaaa
Varyemez meshur olmussun, gizli fanlar falan,
namin yurumus gitmis,
bana kimse yazmiyor
Bak şimdi kendimi önemli ve özel hissettim heee
Milletin bana verdiği değerin milyonda birini kendime verseydim hayatı daha farklı yaşardım
Tühh kendime ne haksızlıklar ettim ya
Menu paylasırken yazıyorum ya ben. Dun yapmadım ondan oncekı gun 50 dk yaptım kolum kalkmıyo 2 gundur pılates ten sonra 2 gun heryerım agrıyo benım sözde fahatlatan spor. Bugun yapıcam ınsallah.