Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın güzel takımın güzel kızları 🤩
Bugün nedense garip bir enerjiyle uyandım, gerçi hala biraz uykum var ama enerjim yerinde :halay:
Dün koşturmaktan uğrayamadım, öğlene kadar evde, sonra alışverişte, sonrasında da annemde çocuğun peşinden koşuşturmaktan gün nasıl bitti anlamadım..

Bugün su orucu mu yapsam omad mı bilemiyorum.. Tamamen yemeksiz kalmak iyi gelmez belki diye geç saatte kahvaltı yapıp yeme işini bitirsem mi diye düşünüyorum 🙄 Tartılmamak için zor tutuyorum kendimi, pazartesi artısından sonra cumaya kadar tartılmayacağım dedim 😬

👍
Gozum yoruldu bakarken 🤭 ama miktarlar guzel. Sagliksiz birsey yok

Yumurtaya yag kullanmama sebebin nedir?
Yagsiz yiyemem ben 😂

Cheesecake sabahdan olmasi iyi olmus kendi cezasini veren üyeleri seviyorz degil mi sedulu sedulu

IF olmus
Sarma sadece kiymali mi. O kismi anlamadim

👍

Öeh, kiz niye ilik suya attin. Ben direk kasik ile iciyorum. Tiksinirim diye hemen suyum hazirda bekliyor.
Menu guzel 👍

Menu 👍
Suya devam etmen iyi.
Uyumadan bildir Güncel su miktarini :)

😍
Söyle ki waffle makinasinda pisirdim yapismadigi için ekstra yağa gerek duymadım :KK48:

Günaaaaayyydddııııınnnnnn kızlaaaaaaarrr
Haydi tembel popolar kalksın yataktan
Mis gibi kahvaltı yapın şöyle açık havada 30 dk hafif tempolu bi yürüyüş yapın. Gününüz enerji dolu geçsin :KK76: :KK76:

Alys Alys ve H3RA_ H3RA_ bilinçli diyetdaşlar olduğunuz için tebrik ederim. Fazla yediğinizi bilerek kendinize ceza verdiniz midenizi biraz olsun rahatlattınız yaptığınız aktivitelerle :KK9::KK9:

matilda34 matilda34 2 gündür menü bildirimin yok. Herhangi bir haberde vermedin. Bugün de bildirim yapmazsan tablolardan çıkarıyorum seni.

aysunayy aysunayy işe yaramasına sevindim canım 😍
Sagol kuzummm🤩🤩

O gazla sabah ciktim yürüyüşe 🤩
20210603_094909.jpg

Iste Bende sendenim. Astim + her seye alerjim var. Dogumlardan sonra rahattim birkac sene. Cok garip 🤭 3 senedir cektiriyor yine
Anaam. Astımda mı var sendede. Allah sıfa versın bıze
Ne bileyim gı bir Koç hatunu olarak ilgilenilmek istiyorum sanki 😂😂 anamın eve gidem de iki sevsin beni🤣🤣🤣
Çok ayarsız o sorun ya bi ortası olamıyor bilemedim nasıl çözcez 😂
Bi tane ilaç gördüm reklamlarda ama ilaç da kullanmak istemiyorum😏
Benımde sorunum tuvalet. Hıc rahat cıkamıyorum yada tam
Şahane menü ama karpuz geç kalmış bebiş erken yeseydin keşke
Sporlar güzel 🥰
Senenın ılk karpuzu kokusu gelınce dayanamadım 1 dılımcık yedım
Ekmek arası yeniyyyyy ya da lavaşlaannnn
Neden çünküüüüüü
Rakip klansınız 🤪
Ahahah burda buyuk bı kahkaha attım. Helal aynen boyle rakıplerı yanlıs yonlendırıyoruz🤣
Kızlar sabah sabah gizli takipçimden aldığım mesajı sizlerle paylaşıyorum

Ben gülmekten bayıldım keyfim yerine geldi
Alın size sabah fıkrası 🤣🤣🤣🤣
Kızz bu gecen gruptan ayrılan bayan olmasın sana gıcık olmusta özelden tacız edıyor🤣 fesatlık dusuncelerı cık aklımdan🤭

Anaam. Astımda mı var sendede. Allah sıfa versın bıze

Benımde sorunum tuvalet. Hıc rahat cıkamıyorum yada tam

Senenın ılk karpuzu kokusu gelınce dayanamadım 1 dılımcık yedım

Ahahah burda buyuk bı kahkaha attım. Helal aynen boyle rakıplerı yanlıs yonlendırıyoruz🤣

Kızz bu gecen gruptan ayrılan bayan olmasın sana gıcık olmusta özelden tacız edıyor🤣 fesatlık dusuncelerı cık aklımdan🤭
Tabiii ki yanlış yönlendircezzzzz nihahaha🤪

Gunaydinnnn...

Ben dedim dedim bana inanmadiniz :KK70: cayir cayir yakiyor dedim..600 gr daha eksilmisim:KK73::KK73:tarçınlı kahve etkisi de olabilir...3.gun dür sadece proteinli besleniyorum ondan da olabilir..Bir cok şeyi bir arada denediğim icin hangisi tam netkili bilmiyorum:KK45: Sabah sabah inanilmaz mutluyum🤩🤩

Bu cayir cayir yakıcı cay hangisi acaba🤣🤣 onemli olan sonuc eksilmis nasilsa ne onemi var 😅😍😍

Günaaaaayyydddııııınnnnnn kızlaaaaaaarrr
Haydi tembel popolar kalksın yataktan
Mis gibi kahvaltı yapın şöyle açık havada 30 dk hafif tempolu bi yürüyüş yapın. Gününüz enerji dolu geçsin :KK76: :KK76:

Alys Alys ve H3RA_ H3RA_ bilinçli diyetdaşlar olduğunuz için tebrik ederim. Fazla yediğinizi bilerek kendinize ceza verdiniz midenizi biraz olsun rahatlattınız yaptığınız aktivitelerle :KK9::KK9:
matilda34 matilda34 2 gündür menü bildirimin yok. Herhangi bir haberde vermedin. Bugün de bildirim yapmazsan tablolardan çıkarıyorum seni.
Ne enerjik bir günaydın o.....
Şimdi bir kahvatı edip yarın öğleye kadar dükkanı kapatıcam.
Akşamda filtre kahve içip tempolu yürüyüşe çıkmayı planlıyorum...

X