- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 42
Sagol canimmmHarikasın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canimmmHarikasın canım
Söyle ki waffle makinasinda pisirdim yapismadigi için ekstra yağa gerek duymadım
Gozum yoruldu bakarken ama miktarlar guzel. Sagliksiz birsey yok
Yumurtaya yag kullanmama sebebin nedir?
Yagsiz yiyemem ben
Cheesecake sabahdan olmasi iyi olmus kendi cezasini veren üyeleri seviyorz degil mi sedulu
IF olmus
Sarma sadece kiymali mi. O kismi anlamadim
Öeh, kiz niye ilik suya attin. Ben direk kasik ile iciyorum. Tiksinirim diye hemen suyum hazirda bekliyor.
Menu guzel
Menu
Suya devam etmen iyi.
Uyumadan bildir Güncel su miktarini :)
Aaa neden sana böyle bise diyorki Allah Allah neden biliyo saçma sapanKızlar sabah sabah gizli takipçimden aldığım mesajı sizlerle paylaşıyorum
Ben gülmekten bayıldım keyfim yerine geldi
Alın size sabah fıkrası
Canim biz anlattık cok sukur de sadece tat yok. Ama esimin agirlasti. Hastanede suan. Yogun bakimda degil ama gozetim altinda dualarinizi eksik etmeyinKumraL_KrakeR ve @Serina08 nasıl oldunuz kızlar toparladınız mı biraz ya da süreç nasıl gidiyor ?
Asi Matmazel ve N Nalyeccc geçmiş olsun nasıl durum ? Transfer yapılmış mıydı ?
Ah canım geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda toparlar. Tat olayi uzun süre geri gelmiyor diyorlar.Canim biz anlattık cok sukur de sadece tat yok. Ama esimin agirlasti. Hastanede suan. Yogun bakimda degil ama gozetim altinda dualarinizi eksik etmeyin
Bende seni gördüğüme sevindim canım kilo aldım biraz verdim baktım olmuyor takıma gireyim en iyisi dedimGelmene çok sevindim.
Maasallah ayrıca çokta kilo almamışsın.
Anaam. Astımda mı var sendede. Allah sıfa versın bızeIste Bende sendenim. Astim + her seye alerjim var. Dogumlardan sonra rahattim birkac sene. Cok garip 3 senedir cektiriyor yine
Benımde sorunum tuvalet. Hıc rahat cıkamıyorum yada tamNe bileyim gı bir Koç hatunu olarak ilgilenilmek istiyorum sanki anamın eve gidem de iki sevsin beni
Çok ayarsız o sorun ya bi ortası olamıyor bilemedim nasıl çözcez
Bi tane ilaç gördüm reklamlarda ama ilaç da kullanmak istemiyorum
Senenın ılk karpuzu kokusu gelınce dayanamadım 1 dılımcık yedımŞahane menü ama karpuz geç kalmış bebiş erken yeseydin keşke
Sporlar güzel
Ahahah burda buyuk bı kahkaha attım. Helal aynen boyle rakıplerı yanlıs yonlendırıyoruzEkmek arası yeniyyyyy ya da lavaşlaannnn
Neden çünküüüüüü
Rakip klansınız
Kızz bu gecen gruptan ayrılan bayan olmasın sana gıcık olmusta özelden tacız edıyor fesatlık dusuncelerı cık aklımdanKızlar sabah sabah gizli takipçimden aldığım mesajı sizlerle paylaşıyorum
Ben gülmekten bayıldım keyfim yerine geldi
Alın size sabah fıkrası
Tabiii ki yanlış yönlendircezzzzz nihahahaAnaam. Astımda mı var sendede. Allah sıfa versın bıze
Benımde sorunum tuvalet. Hıc rahat cıkamıyorum yada tam
Senenın ılk karpuzu kokusu gelınce dayanamadım 1 dılımcık yedım
Ahahah burda buyuk bı kahkaha attım. Helal aynen boyle rakıplerı yanlıs yonlendırıyoruz
Kızz bu gecen gruptan ayrılan bayan olmasın sana gıcık olmusta özelden tacız edıyor fesatlık dusuncelerı cık aklımdan
Gunaydinnnn...
Ben dedim dedim bana inanmadiniz cayir cayir yakiyor dedim..600 gr daha eksilmisimtarçınlı kahve etkisi de olabilir...3.gun dür sadece proteinli besleniyorum ondan da olabilir..Bir cok şeyi bir arada denediğim icin hangisi tam netkili bilmiyorum Sabah sabah inanilmaz mutluyum
Hiçbir fikrim yok daha bu sabah üye olmuş sanırım beni bilen takip eden biriAaa neden sana böyle bise diyorki Allah Allah neden biliyo saçma sapan
Ne enerjik bir günaydın o.....Günaaaaayyydddııııınnnnnn kızlaaaaaaarrr
Haydi tembel popolar kalksın yataktan
Mis gibi kahvaltı yapın şöyle açık havada 30 dk hafif tempolu bi yürüyüş yapın. Gününüz enerji dolu geçsin
Alys ve H3RA_ bilinçli diyetdaşlar olduğunuz için tebrik ederim. Fazla yediğinizi bilerek kendinize ceza verdiniz midenizi biraz olsun rahatlattınız yaptığınız aktivitelerle
matilda34 2 gündür menü bildirimin yok. Herhangi bir haberde vermedin. Bugün de bildirim yapmazsan tablolardan çıkarıyorum seni.