Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar nasılsınız...
Annemler geldi bugün kız kardeşlerimle. Ev hanımcılığını özlemişim, hatta hep böyle yaşayasım var sanki.
Sabah kalk evini toparla, ev ahalisini işe okula gönder. Çiçek böcek oyalan, kitap oku, tv izle, iki gez gel, arada arkadaşlarla kahve muhabbeti yap. Ohh ne güzel hayat. Her gün ofise kapanmak nasıl boğuyor insanı bir süre sonra. Radikal değişimler yapıp iş hayatından emekliye ayrılasım var.
Hiç de öyle olmuyor canım ben dört yıl evdeydim.
İkizlerim için izin aldım.
Ev işi kesinlikle bitmiyor hiç yoktan kapıyı çekip bi çıkıyorsun.

Çok şey konuşmuşsunuz geçmiş yapamıyorum çok şey kaçırdım 😭😭 ama yavaş yavaş geri dönüş yapıcam artık 🤩🤩 annemdeydim biliyorsunuz 5 aylık yiğenim Kız kardeşim gelmişti ev şenlik yeri gibiydi 🤩🤩 miniğimle bolca vakit geçirdim o yüzden gruba girmekte nasip olmadı ama yokluğumu fırsat bilip kaynattıkça kaynatmışsınız

1-2 adet cips ise dagilma ya hemen
Sadece su az. 500ml daha icmis olsaydin
Cocuklarmi yordu?
Evet oğlum.bu aralar.makarna kraker.ustunde araba sürüyor evin her yeri.kirinti dolu karınca basmasa.evi 🐜
Canım eczaneden suda çözünen propolis al bi iki gün kullan 15 damla ılık içecekte. Direncini yükselt, havalar bi tuhaf bı ara
Menün daha iyi olabilirdi sanki

Sen de bence propolis kullan kuzucum dikkat edin kız kendinize
Dondurmaya hastasın diye bişey demiyorm🤣

Şahane menü ama karpuz geç kalmış bebiş erken yeseydin keşke
Sporlar güzel 🥰

Gayet güzel canım menü spor eksik kalmış sanki

Harika olmuş ablam afiyet olsun🥰

Bu kız bi harika dostum 😎
Ne diyebilirim sana canım süpersin

Bitterin saati dışında gayet güzel canım🥰

Güzel menü 🥰

Harika 🥰

Kendin de demişsin cıkkksss olmamış yrın dengelersin canım Cuma’ya hazırlık🥰
Evet regli olacağım için iştahım açık kontrol edemedim. Wc.sorunuda var cuma.ne.olur bilmem.
Bana musade
1 saat Kore dizisi izleyim.
Yarin isim cok 😑 depo yu temizleyip bosaltmam lazim. Sonra balkonda ki seyleri asagi indirecegim. Balkonda havuz keyfi yapma sezonu acildi. Kiz kac gundur istiyor. Yogun olunca Firsat olmadi.
Kore dizisi bilmem ama kaptanim bende koreli bi.kadini yo... takip ediyorum

Zeytinyağını yutup üstüne ılık suyu içtim de yol anam bacım bi daha tövbe. Burdan H3RA_ H3RA_ kaptanımın diyetisyenine sevgilerimi gönderiyorum anlar ellaaam😂

Yok kuzu bu son 3-4 gündür değiş daha önceden dikkatimi çekmişti. Problem yoksa problem yok😂😂😍😍
Limonlu suyla falan deneseydin keşke
ben maydonoz kürünün içine koyuyorum

Çok şey konuşmuşsunuz geçmiş yapamıyorum çok şey kaçırdım 😭😭 ama yavaş yavaş geri dönüş yapıcam artık 🤩🤩 annemdeydim biliyorsunuz 5 aylık yiğenim Kız kardeşim gelmişti ev şenlik yeri gibiydi 🤩🤩 miniğimle bolca vakit geçirdim o yüzden gruba girmekte nasip olmadı ama yokluğumu fırsat bilip kaynattıkça kaynatmışsınız
Canım elticigin nasıl . Operasyonu nasıl geçti.

En azından farkındasın canım olur öyle arada, yarın bi kefir mi denesen ki
Kefirin tadını sevemedim . Yarin sabah bol su ve 2 kayısı yiyeceğim inşallah fazlasını görürüm. Pazartesinden beri gitmedim.

SElamlar

10.00
2 dilim çavdar ekmeği
50 gr peynir
7-8 seytin
1kırmızı biber
Yeşillik
1 yumurta
1 çeri
1 kupa tek şekerli çay

14.30
5 ceviz
1 kuru incir
1 Türk kahvesi şekersiz

18.00
4-5 kaşık menemen
2-3 adet çeçil
30 gr peynir
5 zeytin
1 çay bardağı çay

3 lt su devam da ediyorum, 2 şişe maden suyu

Spor
30 dk koşu 180p
60 dk tempolu yürüyüş 150p
13000 adım 390p

Toplam: 770p

A Arrietty_ @sedulu H3RA_ H3RA_ CEYDOS CEYDOS aysunayy aysunayy
Eki Görüntüle 2862870
👏👏👏 menu spor cok gizel canim.su da oyle masallah🧿 bu ara ben adımda cok ileri gidemiyorum cok yagmur yagiyor arti okulum açıldı..Ama 10 bini aşmaya çalışıyorum en az..
smoothie diyeti sonuçlarımız :işsiz:
ben : 0,300 kg
eşim : 3,000 kg
Cok sıkıcı bi durum bu erkekler niye böyle ya.. :işsiz: benim esim de 81 kiloya cikmisti..Gunde abartısız 2 ana 15 ara ogun yapar:KK70: Ben yürüyorum diye 3 4 gun yürüdu hemen 79 a inmis sinir oluyorum:KK51:
@Onlymemeself AppLesma AppLesma @asena87
Kızlar bu hafta için sizden çok özür dilerim spor adına bişey yapamadım bu hafta😔annemdeydim 3 gündür bugün eve döndüm @Nalyeccc bugün hastanede bu gecede onun yanındayım yarın kaçta çıkacağımız belli olmaz bizi mazur görün lütfen. Eşim hakkını helal et bu hafta çok yalnız bıraktım seni 😔😔
Canim ters birsey yok degil mi..opu da normalde hastanede yatırılmiyor da..iyi mi Nalyecc..umarım her şey yolundadır..

Yaaa bugün kendime yeni ciciler aldım 1 yıldır ilk kez kaç beden olduğumu nasıl merak ediyordum varya hayatımda ilk kez kot aldım mom Jean 42 beden hemde ben şok tişört aldım m beden hemde varya nasıl mutluyum bugün haberiniz yok. Büyük beden bulmakta zorlanırken bugün küçük beden bulamadım kendime hep büyükler kalmış eski nedenlerim haha 🤪
Çok sevindim canım nazar değmesin 😊

Yaaa bugün kendime yeni ciciler aldım 1 yıldır ilk kez kaç beden olduğumu nasıl merak ediyordum varya hayatımda ilk kez kot aldım mom Jean 42 beden hemde ben şok tişört aldım m beden hemde varya nasıl mutluyum bugün haberiniz yok. Büyük beden bulmakta zorlanırken bugün küçük beden bulamadım kendime hep büyükler kalmış eski nedenlerim haha 🤪
Harika bir haber canim 🤩🤩gule gule giy kuzum

Ben de eski kiyafetlerime girmeye basladim😍

X