Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldiniz. Ilk sayfa nin Ilk postunda kurallar ve katilim formu varBen kendimi tanitayim eski uyelerdenim mezun olmuştum sonra tekrardan takıma girdim takım kapandı bende izne ayrıldım şimdi yeniden başlamak istedim inşallah bu sefer olur boyum 160 kilom 66
Tamamdır teşekkürlerHosgeldiniz. Ilk sayfa nin Ilk postunda kurallar ve katilim formu var
Doldurup burda paylasim yapmaniz yeterlidir
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Magickk
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :36
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 tane 13 ve 5 yaş
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :160
Kilonuz:66
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :doğum sonrası evlilik sonrasi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?sağlığım için ve kıyafetlere rahat girebilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Evet
Şahane sporlar dün spor birincisi olmuşsun tebrik ederim
Ya bi kaş gün iyiye gidiyo sonra ayar bozuluyor tam tersi İshale dönüyor sonra tekrar kabızlık çıkamıyorum Bermuda şeytan üçgeni haSenin kabizlik çözülmedi mi canim hala
Bak kayisiyi biraktim 2 gündür tarcinli turk kahvesi iciyorum kalkinca ise yaradi ben de..kabizliga da iyi geldi sanki..onu da dene
İçerkene tembihlemediydim ondan hazaaaar geberesiceÇıkış yönünü mü karıştırdı bu zalım yağ
Afiyet olsun ablam benim için de yeGel tatlım gel bugün çileklerin üstelik tam da kralını bulmuşken yerli üreticiden
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim
Bazen de akışına bırakmak gerek
Hoş geldin canımBen kendimi tanitayim eski uyelerdenim mezun olmuştum sonra tekrardan takıma girdim takım kapandı bende izne ayrıldım şimdi yeniden başlamak istedim inşallah bu sefer olur boyum 160 kilom 66
Tarif güzel gözüküyor severim bende balıklı makarna. Bir de tavuklu korili makarna da güzel oluyorMakarna yapiyorum.
Balıklı ve sebzeli olacak, acaba nasil olacak
Orjinal tarif burada: Pasta with salmon & peas recipe | BBC Good Food
Sagdaki 1 koca 2 cocuk icin,
Soldaki bendenizin istikaki
Eki Görüntüle 2862785
Hoş buldum canımŞahane sporlar dün spor birincisi olmuşsun tebrik ederim
Ya bi kaş gün iyiye gidiyo sonra ayar bozuluyor tam tersi İshale dönüyor sonra tekrar kabızlık çıkamıyorum Bermuda şeytan üçgeni ha
İçerkene tembihlemediydim ondan hazaaaar geberesice
Afiyet olsun ablam benim için de ye
Bizim bahçede var çilek bakim olmuş mu
Herkese benden çilek diyecem olduysa
Çok da bırakmamak lazım abla, hayat bazen doğru yerlere akmıyor
Hoş geldin canım
Tarif güzel gözüküyor severim bende balıklı makarna. Bir de tavuklu korili makarna da güzel oluyor
Dua et var en azından benım burda yuruyecek yer yok. Gecen okulun bahcesıne gttım gerı cıkardılarvayy mükemmel yer yalnız yürümek için
bende benim parkeleri dağılmış parkıma iyi diyordum
Ahhh ceydoş kalbımden vurdun. Bır yıldır müstakıl ev hayalı kuruyorum. Bizim evı satsak 400-500. Ama izmirde müstakıl 1 milyondan baslıyor bakıp hayal kurup dertlenıyoruz bızdehayallerimin evini buldum.fiyatı kabus gibi 1.650.000 tl
Eki Görüntüle 2862735
Onada arsa lazım. Arsalarda izmirde milyonbende aynısını düşündüğüm için çelik konstrüksüyonlara bakınıyorum.
Bendede var o 9/8 hayatta duramambence kanında varrrr. 9/8 duyunca bizde kimse yerinde oturmaz mesela.
Balık mantar bunlara mümkün olduğunca mesafeliyimBen tavuklu her seyi seviyom ya,
Balikta riskli, ya cok seviyom ya hic.
Balikli pizza falan asla yemem mesela.
bu evde izmirde canım foçada videosuda varmış. izleyip izleyip iç geçiriyorum. sende ev varmış en azından bende o da yok. seferihisar beyler barajı civarında arsa bulmuştum 75000 tl idi kocama alalım alalım derken ikna süreci hooop arsa 235000 oldu. alacaktık vakit saat gelince üstüne çelik bir ev tam hayallerindeki gibi sıfır misss. ama bıyığım sakalım yok ikna zor oluyor olduğunda da iş işten geçmiş oluyor. bana kredi verseler sormadan halledeceğim bazı işleri ama imza kısmı onda olunca kalıyorum böyle.Dua et var en azından benım burda yuruyecek yer yok. Gecen okulun bahcesıne gttım gerı cıkardılar
Ahhh ceydoş kalbımden vurdun. Bır yıldır müstakıl ev hayalı kuruyorum. Bizim evı satsak 400-500. Ama izmirde müstakıl 1 milyondan baslıyor bakıp hayal kurup dertlenıyoruz bızde
Onada arsa lazım. Arsalarda izmirde milyon
Bendede var o 9/8 hayatta duramam
Bazı adamlara laf geçmiyorbu evde izmirde canım foçada videosuda varmış. izleyip izleyip iç geçiriyorum. sende ev varmış en azından bende o da yok. seferihisar beyler barajı civarında arsa bulmuştum 75000 tl idi kocama alalım alalım derken ikna süreci hooop arsa 235000 oldu. alacaktık vakit saat gelince üstüne çelik bir ev tam hayallerindeki gibi sıfır misss. ama bıyığım sakalım yok ikna zor oluyor olduğunda da iş işten geçmiş oluyor. bana kredi verseler sormadan halledeceğim bazı işleri ama imza kısmı onda olunca kalıyorum böyle.
Insallah guzel haberkerle gelirsin canimmGünaydın herkse birazdan yumurta toplama işlemine gircem herkese güzel bir gün diliyorum inşallah hayirlisiyla çıkarım
Cok yogunum bu hafta canimUzgun surat ne icin?
Neye canin sikkin?
Mutlaka salata da ekle menulerine.
Hadi hayirli olsun, bugunun guzel gecsin, her sey gonlunce olsun.
Iyi aksamlar canimIyi akşamlar.hanimlar .
Evdeyiz öğlen markete.gittim geldim. Cok yorgunum bugün dışarı cikarmiyorum cocuklari.
ne güzel yapmışsın canım. benimkine laf geçiyor da geç geçiyor. erken reaksiyon olsa hayatımız daha güllük gülistanlık olacak.Bazı adamlara laf geçmiyor
Benim çocukların babası sözüm ona hem müteahhitlik yapıyor hem emlakçılık ama hayatına bakarsan çingenin evinde elek bulunmaz misali
18 sene bezdirdi kendi başımın çaresine baktım gönlüme göre daire yaptırıp geçtim
Milletten villa da istemedik normal bir daire ama bazısını para mı sıcak tutuyor zevksiz mı beceriksiz mı anlamadım gitti
Neyse evelallah kendi başımın çaresine bakabiliyorum imkanlar ölçüsünde