bence kanında varrrr. 9/8 duyunca bizde kimse yerinde oturmaz mesela.2.5 yaşında epeyce aktif ama dans etmeyi seviyor doğduğundan beri benden öyle gördü bol bol dans ederizhatta şarkı listesi var sevdiği akşamları açıp zıplar o listeyle. Evde enerji böyle atmaya çalışıyor
Hmm onu görmemiştim ins.faydasi olur.
Teşekkür ederim yorumlari baya iyiydi bakalim 1ay kullanarak tahlil istiycem farki anlamak icin baya düşük cunku
Ben baska markanin aldim yurtdisindayim.
Ama su ürün gibi bir sey. 1 servis ile gunluk b vitamini ihtiyaci tamamen karsilaniyor diyor bakalim.
Naturiga Nutritional Yeast Besin Mayası 100gr, Peynirimsi bir tada sahiptir., çeşitli tariflere eklenerek peynirimsi bir tat elde edilebilir.
Naturiga Nutritional Yeast Besin Mayası 100gr, protein, vegan maya, peynir mayası, peynir, maya, besin mayası, glutensiz, Nutritional Yeastwww.ayisigiorganik.com
Bende yurtdisindayim o yuzden kargoyu annemlere aldim yanlarina gecince basliycam , kokusuzsa guzel ama maya takviyelerinin hafif kokusu oluyor kullanamamistim
Hoşbuldum , teşekkürlerLusi hosgeldin takıma
Hafif peynirimsi kokusu var diyir, beni rahatsiz rtmez. Deneyecegim ben de iste, belki de begenmem
Afiyet olsun,Merhaba kızlar saat 12 00 de annemle yürüyüşe
çıktım
Çarşıda miss gibi çilekler buldum
Şimdi arada kahve kakao tarçınlı süt ve çiçeklerden yiyiyorum
Kahveyi hazırlarken 4 tanesini yedim galiba
Şanslıyız o konuda birçok şeyi üreticisinden direk bulabiliyoruz benim datlu minnak ilçemdeAfiyet olsun,
Guzel cilek bulmak zor, ye gitsin
Gel tatlım gel bugün çileklerin üstelik tam da kralını bulmuşken yerli üreticidenHemmmen geliyorum ablam
Planlı programlı olmana hayranım abla ya maşallahben spontane yaşıyorum Allah ne verdiyse
Vealeykumselam canımSelam hanımlar
HosbuldumYeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
Akşam yemeğim
Daha yürüyüşe çıkıp oğlanların yemek siparişlerini hazırlayacağımOo gene erkencisin.
Benim de kalkip hazirlik yapma vaktim gelmis demektir.
Hava sicak bir sey yapasim yok, ama gene dolapta son kullanma tarihi gelmis seyler var, el mecbur
Hahah olabilirbence kanında varrrr. 9/8 duyunca bizde kimse yerinde oturmaz mesela.