Teşekkür ederim canımo hesaplamanın altında yazıyordu sanki
aklımda 18-24 normal değerler gibi kalmış
20 dk iyi yine kız şükretevet biraz robot daha 20dk da nefesim gitmeye basliyor zira
Hemmmen geliyorum ablamGel sana da yapayım tatlım
Hoş geldin canııımmmSelamlar hanımlar
Salı sallanır demeyip geldim listeniz de minnoş iki çocuk anasına yer var mı?
Çıtır çıtır olasım gelmişken kendimi takıma atasım, yaz da yeni gelmişken tiril tiril olasım var
aha senden deli enerjisi aldımSupaneke dinimiz amin
Hemencik dolduruyorum
Güzel geçsin inşallah kuzuGünaydın herkse birazdan yumurta toplama işlemine gircemherkese güzel bir gün diliyorum inşallah hayirlisiyla çıkarım
Planlı programlı olmana hayranım abla ya maşallahyapmak istediğim bazı şeyler var ( Eylül ayına kadar)
Ananas detoksu
Sıvı ,smoothie ,yaş meyve ağırlıklı beslenme öyle bir süreçte bir miktar protein almak
Haftada bir ya da iki gün 1 ana öğün 1 ara öğün beslenme gibi
Estağfirullah kuzu iyi olmana sevindimBugün iyiyim canım, dün yazamadım sonra, pek halim yoktu, kusura bakma
Detokscubaşı dadllıanne duymasınAliskinim su orucuna. Hem deneme amacli :)
2 kare bitteri kahveyle ara öğün
smothie yi akşam ara öğün sayarsak çok değil bence
Sadece sıralama yanlış olmuş
Belin nasil oldu?Spor yoksa koşarız
Senın sımdılı kılondaBen de sabah aldım ölçü Eski ölçülerin benim şuankiyle benziyor. Kaç kiloydun o zamanlar canım ?
Çizelgem güncel değil yaSenın sımdılı kılonda63-64 arası
İlk günden belli olmayaydı iyiydiHoş geldin canııımmm
aha senden deli enerjisi aldımTam istediğim gibi zuhahha sopamı saklamalıyım
bir güncükte bişey yapmayıverebiliriz bence istanbulda hava çok bozuk ondan ötürü bende geç kaldım sabah işetünaydın kızlar, çok boş geçiyorum bugün. neden böyle oldum. bir dünya işim var ve ben hiçbirini yapmak istemiyorum.
nasıl geçtiğini mutlaka bildir bize canım. hayal ettiğin gibi olsun.Günaydın herkse birazdan yumurta toplama işlemine gircemherkese güzel bir gün diliyorum inşallah hayirlisiyla çıkarım
her günüm böyle bugün ekstra isteksizlik var üstümde.bir güncükte bişey yapmayıverebiliriz bence istanbulda hava çok bozuk ondan ötürü bende geç kaldım sabah işe
Su orucu çok şifalıymış takip ettiğim bi kaç doktor var alternatif olarak su orucu ile başlıyor tedaviye . Ben de merak ediyorum aslında sıvı tüketiliyor sanırım değil mi ?Aliskinim su orucuna. Hem deneme amacli :)
Biz deliler birbirimizi hemen tanırızİlk günden belli olmayaydı iyiydi
Hoşbuldum canım bu arada teşekkürler
Oturunca ve eğilince ağırıyor. Yürüyüp koşarken sıkıntı yok. Geçmedi de hala.Belin nasil oldu?
Senin kabizlik çözülmedi mi canim halaSabah bi kaşık zeytinyağı ılık suyla içeyim dedim, iyi bi karar olmadı sanırım. Çok kötüyüm afedersiniz çıkarmamak için direniyorumişe de yaramadı oyyyhhhh
vayy mükemmel yer yalnız yürümek içinEki Görüntüle 2862720
Bunu atmıştım gitmemiş bak. 1 tur koşup 2 tur tempolu yürüdüm.
Evet tabiki grupun psikoloji bambaskaYok yok hepimiz incecik olucaz..Ben bu kadar sıkı diyet yapamazdım..gruptan ayrilma yeterinsan burda kaldıkça cok dikkat ediyor ya eksi gelemezsem diye ödüm kopuyor çünkü rolamril