Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

o hesaplamanın altında yazıyordu sanki
aklımda 18-24 normal değerler gibi kalmış
Teşekkür ederim canım
evet biraz robot daha 20dk da nefesim gitmeye basliyor zira
20 dk iyi yine kız şükret
Gel sana da yapayım tatlım
Hemmmen geliyorum ablam
Hoş geldin canııımmm

Supaneke dinimiz amin
Hemencik dolduruyorum
aha senden deli enerjisi aldım Tam istediğim gibi zuhahha sopamı saklamalıyım
Günaydın herkse birazdan yumurta toplama işlemine gircem herkese güzel bir gün diliyorum inşallah hayirlisiyla çıkarım
Güzel geçsin inşallah kuzu
Planlı programlı olmana hayranım abla ya maşallah ben spontane yaşıyorum Allah ne verdiyse
Bugün iyiyim canım, dün yazamadım sonra, pek halim yoktu, kusura bakma
Estağfirullah kuzu iyi olmana sevindim

Günaydın herkse birazdan yumurta toplama işlemine gircem herkese güzel bir gün diliyorum inşallah hayirlisiyla çıkarım
nasıl geçtiğini mutlaka bildir bize canım. hayal ettiğin gibi olsun.
bir güncükte bişey yapmayıverebiliriz bence istanbulda hava çok bozuk ondan ötürü bende geç kaldım sabah işe
her günüm böyle bugün ekstra isteksizlik var üstümde.

Sabah bi kaşık zeytinyağı ılık suyla içeyim dedim, iyi bi karar olmadı sanırım. Çok kötüyüm afedersiniz çıkarmamak için direniyorum işe de yaramadı oyyyhhhh
Senin kabizlik çözülmedi mi canim hala

Bak kayisiyi biraktim 2 gündür tarcinli turk kahvesi iciyorum kalkinca ise yaradi ben de..kabizliga da iyi geldi sanki..onu da dene

Yok yok hepimiz incecik olucaz..Ben bu kadar sıkı diyet yapamazdım..gruptan ayrilma yeter insan burda kaldıkça cok dikkat ediyor ya eksi gelemezsem diye ödüm kopuyor çünkü rolamril
Evet tabiki grupun psikoloji bambaska ins.korumaya gecsemde ayrilmam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…