- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
kalçadan süper vermişsin, biraz bel inceltsen kilo bile vermene gerek yok bence
benimde alt bölge zor gidiyor üstten inceliyor hep
bacaklara gelene kadar beğeniyorum aynada kendimi
Sen zaten nasıl beslenecegını cok ıyı bılıyorsun. Sosıs zararlı dıye dedım benÇerez miktarını düşük tuttum 1 dana sosis yedim onu da beynimi kandırmak adına parçalara ayırdım
Öğünlerimde fazla çeşit ile önce gözümün gönlümün doyması hoşuma gidiyor
59 kıloyum canım. Sen kac kılosun boyunda 1.65Bende basenlerime baktikca sisman hissediyorum ,en zayif halimle bile vardidun olctum 2cm kuculmusler sadece
esmeriiim kacirdim galiba kac kilosun ayip olmazsa olculerimiz benziyormus bel haric tabi o kadar ince degilim
Aman canım kafana takma erkeklerin bünyesi yakıyor.canım çok sıkkın yaaa. biliyorsunuz kocişkomla aynı diyeti uyguluyoruz. benden gram gram o da lütfen giderken ondan kilo kilo gidiyor. sabah işe gitmeden önce baskül fotosu çekmiş, bana yollamış az önce nispet yapar gibi 2 günde -2,5 kg gördü.
Merhabalar hoşbuldum
70 lerden kurtulman şerefineGünaydın kızlar
Dün akşam erkenden uyudum çünkü karnım gurulduyordu oturamadımmidem rahat rahat küçülsün bari dedim
Lusi hoşgeldin şuan bende tam 69.9um
Hoşbuldum canım teşekkürlerGünaydın kızlar uyanamadım bugün yürüyüş için hiç halim yok gibiyorulmuşum dün bahçeden sonra sanırım
Lusi hoageldin aramıza
Sen zaten nasıl beslenecegını cok ıyı bılıyorsun. Sosıs zararlı dıye dedım ben
59 kıloyum canım. Sen kac kılosun boyunda 1.65
Azaltmayı çok severim yakın olsak gelirdim atmaya vallabak şöyle bir yazı buldum
Evet. Üşenmeyin. İndirin o dolabı. Alıp da son 1 yıldır hiç dokunmadığınız şeyler, bir nedenle sizin işinizi görmüyor, mutlu etmiyordur. İlk başta biraz zor gelebilir ama acımayın; son bir yıldır giymediyseniz, muhtemelen önümüzdeki yıl da giymeyeceksinizdir. İyi durumda olanları yıkayın, ütüleyin, onarın ve sizden daha fazla ihtiyacı olan birilerine verin. Verdiğiniz giysilerin nesini sevmediğinizi de bir yere not edin: tam olmuyordu, kumaşı rahatsız geldi, desenini sevmedim vs. diye. Daha sonra bu listeye de ihtiyacınız olacak.
Alıntıdır
SElamlar
Kahvaltı öncesi 2 gün kurusu 400 ml su
10.00
1 Küçük kapya- 1 küçük soğan- 1 yumurta omlet
70 gr kadar peynir
7-8 y. Zeytin
2 dilim çavdar
1 kupa tek şekerli çay
14.30
2 tam ceviz
1 elma
17.30
200 gr tavuk göğsü
Yeşil salata
Yarım kase yoğurt
2 maden suyu, 3 lt su ( suya devam)
Spor
9500 adım 285 p
40 dk ty 100p
Toplam 385p
A Arrietty_ @sedulu @neutral @Ceydosaysunayy
Eki Görüntüle 2862238
@sedulu @Ceydos A Arrietty_
Kahvalti=2has.yumurta
1ince dilim kaşar peynir
6zeytin
2ince dilim kepek ekmek sekersizcay
Ara=1adet muz 3kiraz
Öğle=yaşadığım. Yere ait köfte iki adet yarım dereotlu poğaça şekersiz cay
Aksam=yarim haşlanmış tavuk
Yarım yoremize ait köfte
3.5litre su halen icmeye devam
40dkka eva fitness yapıldı dkkasi 5puandan 200puan 210ip atlandi 3tanesi 1puandan 70puan
TOPLAM=270puan
Sağol canım
Bacak çalıştım az bişey
Sen napıyorsun kuzum nasıl oldun
Selamlar hanımlar
Salı sallanır demeyip geldim listeniz de minnoş iki çocuk anasına yer var mı?
Çıtır çıtır olasım gelmişken kendimi takıma atasım, yaz da yeni gelmişken tiril tiril olasım var
Merhabalar, bu misafir işleri bitmiyor, cumartesi de muhtemelen İstanbul'a ailemin yanına gideceğim. 3 hafta kalmayı planlıyorum.
Yamam ıste. Bır gun 2 oğün bır gun omad gıbı yapabılırız. Aslında ben haftada ıkı gun oruc tutmak ıstyordum hem borçlarım azalır dıye. Ama yapmadım hıc. Az once uyandım hemen tartya cıktım atılarım gtmıs. Dun kahvaltyı az yıyıp aksam sebze yedım. Odem mı attım acaba. Bugun tartı gunu olsa keske yarından korkuyorum
Vayy kaptann. Eksı olursan anlat unutma. Bana fırında yogurtlu kabak-patlıcan Iyı gelıyor bence. Ramazandada cok yerdım
Güzel fikirmiş bu :)
Poğaça dışında iyi, bir de köfte nasıl merak ettim :)
Bugün iyiyim canım, dün yazamadım sonra, pek halim yoktu, kusura bakma
Aleykum selam, hoşgeldin
En güzel misafirlik, tadını çıkar 3 haftanın..
Yarından korkuyorum deyince affalladım bir an yarın cuma mı diye
Güzel fikirmiş bu :)
Poğaça dışında iyi, bir de köfte nasıl merak ettim :)
Bugün iyiyim canım, dün yazamadım sonra, pek halim yoktu, kusura bakma
Aleykum selam, hoşgeldin
En güzel misafirlik, tadını çıkar 3 haftanın..
Yarından korkuyorum deyince affalladım bir an yarın cuma mı diye
Onun verecek kılosu çokturcanım çok sıkkın yaaa. biliyorsunuz kocişkomla aynı diyeti uyguluyoruz. benden gram gram o da lütfen giderken ondan kilo kilo gidiyor. sabah işe gitmeden önce baskül fotosu çekmiş, bana yollamış az önce nispet yapar gibi 2 günde -2,5 kg gördü.
Boyun daha kısa ve olculerın bana yakınsa sen zayıflayınca ıncecık olacaksın demekkı. Bana baksana vki ortaladım ama bel hala kalınYakinmisiz canim 60im su anda ,boyum kucuk tabi bi 10 cm kadar
Sıvı ,smoothie ,yaş meyve ağırlıklı beslenme öyle bir süreçte bir miktar protein almak
Uzgun surat ne icin?
Kuzum akşam bol salata tüket, menün, sporun güzel.Merhabaa..
Sabah kalkınca tarçınlı Türk kahvesi ictim..400 ml su.
Kahvalti.
Kiymali yumurta
Peynir
7 badem
Domates salatalık tere
3 zeytin
Ara..
Ozel yakan cayim
Aksam.
5 6 kasik mantar sote..
2 lt su 3 yapicam
2 bardak açık çay
2 bardak yakan cay..
A Arrietty_ @sedulu @neutral @Ceydosnoram
Eki Görüntüle 2862286
10700 adim 324 puan
70 dk tempolu yürüyüş 175 puan
Toplam 500 puan..
Cok guzel canimm sende kilo mu kalmis masallahKuzum akşam bol salata tüket, menün, sporun güzel.
Ben de 2 gündür 100 gr 100gr gidiyorum bakalım.
Aslinda eski uyesin biliyorum ama bizim de tanimamiz icin herkese gecerli bu kuralMerhabalar hoşbuldum
İzin dönüşü de iki hafta deneme süresi geçerli olacak mı ? Takımlara ve kurallara aşinayım aslında
Onun verecek kılosu çokturbıde ılk haftalar cok hızlı verıyor erkekler.
Boyun daha kısa ve olculerın bana yakınsa sen zayıflayınca ıncecık olacaksın demekkı. Bana baksana vki ortaladım ama bel hala kalın