- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkış yönünü mü karıştırdı bu zalım yağSabah bi kaşık zeytinyağı ılık suyla içeyim dedim, iyi bi karar olmadı sanırım. Çok kötüyüm afedersiniz çıkarmamak için direniyorum işe de yaramadı oyyyhhhh
Buraya annemler gidiyordu hep, ben ilk defa gittim. Çok da beğendim. Yanında da kocaman çocuk parkı var oğlumu da götürcem bir dahakine.vayy mükemmel yer yalnız yürümek için
bende benim parkeleri dağılmış parkıma iyi diyordum
30dk sizin tarik zumbayi yaptim ,daha onceki izlediklerime hic benzemiyor enerjisi,ritmi harika ins.hamlamam ilk kez yapinca
Açık havada koşu şahane oluyor. Bende evin yakınındaki parkura gidiyorum çocuk parkı da var orada. Eşim çocukla takılırken ben yürüyüp koşuyorum arada çok iyi geliyor.Buraya annemler gidiyordu hep, ben ilk defa gittim. Çok da beğendim. Yanında da kocaman çocuk parkı var oğlumu da götürcem bir dahakine.
Aa buldun mu videolarını çok enerjik bir adam ya güzel motivasyon sağlıyor. Sürekli gülüyor dans ederken. Bugün bende yaptım 30 dk iyi geldiYanlis yazmisim ama anladiniz sanirim tanju olackti aklim filme gitmis
Alys 48 saat su orucu sonra omad ardindan yine 48 saatlik su orucu. Boyle birsey deneyim bakalim yag miktarim azalacak mi
Aa buldun mu videolarını çok enerjik bir adam ya güzel motivasyon sağlıyor. Sürekli gülüyor dans ederken. Bugün bende yaptım 30 dk iyi geldi
Benim oğlan da bayılıyor ona. Hadi spor yapalım aç müzik diyor hareketlerini taklit etmeye çalışıyor hatta bazen ayakkabı baglamak icin eğiliyor videoda tanju benim oğlan da aynısını yapıyorEvett cok enerjik ,yaparken kizimda yanimda dans etti bayilir oynamaya iyiki esim evde yoktu adami sevmesede dibimden ayrilmazdi
Haftada2kere yapabilirsem harika yag yakar cok hosuma gitti
Bu fiyata kendim sıfırdan ev yaparım yahu o ne öylehayallerimin evini buldum.fiyatı kabus gibi 1.650.000 tl
Eki Görüntüle 2862735
Guzel plan ama yediklerine dikkat et.
Ben de biraz takviyelik bir seyler aldim gene, yapabilirim senin plani gibi. Saclarim dokuluyor diye b vitamini takviyesi olarak nutrional yeast aldim, bakalim napacak. Biraz kendimi cekmistim o sebeple.
Benim oğlan da bayılıyor ona. Hadi spor yapalım aç müzik diyor hareketlerini taklit etmeye çalışıyor hatta bazen ayakkabı baglamak icin eğiliyor videoda tanju benim oğlan da aynısını yapıyor
Ampulle hic yukselmemisti b12 im , bu markaninki fayda sagliyor mu? Doktor bile sasirmisti artis olmamasina artis yok diye agizdan tuketiyim dedim onuda icemiyorum asiri tuzlu tadi var ,dr a soylemeden kendim alip kullanicam iyidir dediginiz b12 takviyesi var mi? New life aldim henuz kargoda
2.5 yaşında epeyce aktif ama dans etmeyi seviyor doğduğundan beri benden öyle gördü bol bol dans ederiz hatta şarkı listesi var sevdiği akşamları açıp zıplar o listeyle. Evde enerji böyle atmaya çalışıyorYaa yerimm Allah bagislasin kac yasinda? Oglan daha cok vurmali kirmali aktivitelere kostugu icin anca kizi kandirabildim
Ben ilk kez deneyecegim.
Bu aldigim direk takviye hap ya da ampul degil, yediklerinize karıştırdığıniz zenginlestirilmis maya.
New life in omega3 takviyelerini kullanmistim, baya iyi tavsiye edilen bir urun.
bende aynısını düşündüğüm için çelik konstrüksüyonlara bakınıyorum.Bu fiyata kendim sıfırdan ev yaparım yahu o ne öyle
2.5 yaşında epeyce aktif ama dans etmeyi seviyor doğduğundan beri benden öyle gördü bol bol dans ederiz hatta şarkı listesi var sevdiği akşamları açıp zıplar o listeyle. Evde enerji böyle atmaya çalışıyor