Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok canim o senin inceligin sen daha uzunsun ,gayet yuvarlaniyorum 🤣 bi zamanlar belim incecikti tabi simdi o haline gelmem imkansızin bi alti😆
Yok yok hepimiz incecik olucaz..Ben bu kadar sıkı diyet yapamazdım..gruptan ayrilma yeter :KK73: insan burda kaldıkça cok dikkat ediyor ya eksi gelemezsem diye ödüm kopuyor çünkü :KK70:

Cok guzel canimm sende kilo mu kalmis masallah 🧿🧿 100 gr 100 gr gitmesi harika🤩🤩

Aslinda iste yogurt falan yiyecektim ama misafir olunca o kadar oldu🤭 awlinda fena da olmadı 500 gr gitmis🤩

Bugun ton balıklı salata düşünüyorum..ya da firinda kabak ve salata..
Fırında kabak ve ton balıklı salatayı birlikte tüketebilirsin. Hem doyurucu hem de hafif olur. Kabak 30 kalori filan. Seçim yapmaz bence

Ahahaha
Kedis ne oldu ya, sen de mi kurkcu dukkanina dondun, ben de dondum 😭😭😭
Neyse bu sefer kalici veriyoruz kilolari, hosgeldin tekrardan.

Takimi neden kapattiniz 😭
Zalım Big boss kapattı dağıldık hepimiz çil yavrusu gibi :KK70:
Ben ikinciyi doğurdum sonra verdim aldım verdim aldım bi takım oburluklar canım ama doğru yolu buldum sonunda nasipse inşallah amin :confused:

Zalım Big boss kapattı dağıldık hepimiz çil yavrusu gibi :KK70:
Ben ikinciyi doğurdum sonra verdim aldım verdim aldım bi takım oburluklar canım ama doğru yolu buldum sonunda nasipse inşallah amin :confused:

2. Dogurmanin sanindandir kilo almak zaten 😆😜

Tamamdir bu takimimiz canavar gibi maasallah. Bossumuz zalim degil ama cok tatlis boyle yanaklarini sikmalik A Arrietty_ 😉

Valla aç karnına 1 lt su mu 😅 keşke ben de içebilsem 😍 sporda gayet iyi yağ yakar 👍

Acıkmadın mı ? Ben acıkırdım 😂 az olmuş sanki 😅

Menü çok iyi 👍

Ne kadar güzel bol su içmişsin 😍 proteinde iyi almışsın 👍

Maydonozu benim de menüme eklemem lazım ya çok güzel ödem attırıyor. Menü gayet güzel

20-4 inşallah dayanabilirsin 👍 sporla bol eksiler gider o zaman 😅

Güzel menü👍

Özel yakan çayının tarifi ne acaba 😅 ben de yapayım tarifi sana özel değilse😂 menü gayet başarılı 👍
Soğuk olmayınca su kolay içiliyor.
Ve saniri. Zamanla alışıyor insan

Menün güzel canım. Sadece bugün diyetisyenimin söylediği bir şeyi paylaşmak için alıntıladım. Bende genelde tb ekmeği tercih ediyordum. Tam buğday unu glisemik indeksi en yüksek karbonhidratmış. Beyaz undan bile yüksek dedi hatta. Aklıma gelmişken yazayım dedim.

Yediklerin bence az değil. Akşam tavuğu salata eşliğinde yeseymişsin daha güzel olurmuş.

Akşam yediklerin ölçü olarak çok değil. Mantıyı az yiyerek dengeyi kaçırmamışsın. Ama aklında olsun diye yazayım. Tarhana çorbası ve mantı aynı öğünde olmamalı bana göre. Tarhana çorbası karbonhidratı en yüksek çorba, mantıda öyle olunca iki karbo çarpışmış 😂

Salata miktarı çoğaltılıp bulgur pilavı 3 kaşıkla sınırlansaymış akşam öğünün daha güzel olurmuş

Aaa esmerim yemek yemiş 😂 Nescafe yerine filtre kahve içmeni tavsiye ederim.

2 kare bitteri kahveyle ara öğün
smothie yi akşam ara öğün sayarsak çok değil bence
Sadece sıralama yanlış olmuş 😂
Bilgi için teşekkürler.
Yeni bilgilere daima açım. (Gerçi ben hep açım herneyse)
Bunu bilmiyordum.
Miktarına dikkat etsem iyi olur.

@neutral birde 63 kıloyken ölçmüştüm kendımı bugun ölçtüm azda olsa sevındım aynada begendım kendımı. Şu sarkık böbüşüm olmasa incecık olmuş bıkını bılem gıyerım.
Bel 80 den 73 olmus. Simit 93 den 88. Kalça 103 den 97. Hala kalın ama olsunn pılates yaparak evde anca bu kadar🤣

Ben de sabah aldım ölçü Eski ölçülerin benim şuankiyle benziyor. Kaç kiloydun o zamanlar canım ?

2. Dogurmanin sanindandir kilo almak zaten 😆😜

Tamamdir bu takimimiz canavar gibi maasallah. Bossumuz zalim degil ama cok tatlis boyle yanaklarini sikmalik A Arrietty_ 😉
Bence ordaki big boss ben degildim 😁

Yanaklarima dokunmayiin. Zalimlar sizi

X