Yok yok hepimiz incecik olucaz..Ben bu kadar sıkı diyet yapamazdım..gruptan ayrilma yeterYok canim o senin inceligin sen daha uzunsun ,gayet yuvarlaniyorumbi zamanlar belim incecikti tabi simdi o haline gelmem imkansızin bi alti
Aslinda eski uyesin biliyorum ama bizim de tanimamiz icin herkese gecerli bu kural
Canım doğum günün kutlu olsun
Her yaşın ayrı bi güzelliği var ama ben hep üniversite yıllarımı özlerim.
Ahh goha m da burdaymış
çok çıtırdamışsın yine canım maşallah suphaballah
3. Takımdan kedi canım mavi kediAha biri bana goha dedi.
Siz kimsiniz acaba tatli hanfendi
Fırında kabak ve ton balıklı salatayı birlikte tüketebilirsin. Hem doyurucu hem de hafif olur. Kabak 30 kalori filan. Seçim yapmaz benceCok guzel canimm sende kilo mu kalmis masallah100 gr 100 gr gitmesi harika
Aslinda iste yogurt falan yiyecektim ama misafir olunca o kadar olduawlinda fena da olmadı 500 gr gitmis
Bugun ton balıklı salata düşünüyorum..ya da firinda kabak ve salata..
3. Takımdan kedi canım mavi kedi
Zalım Big boss kapattı dağıldık hepimiz çil yavrusu gibiAhahaha
Kedis ne oldu ya, sen de mi kurkcu dukkanina dondun, ben de dondum
Neyse bu sefer kalici veriyoruz kilolari, hosgeldin tekrardan.
Takimi neden kapattiniz
Zalım Big boss kapattı dağıldık hepimiz çil yavrusu gibi
Ben ikinciyi doğurdum sonra verdim aldım verdim aldım bi takım oburluklar canım ama doğru yolu buldum sonunda nasipse inşallah amin
Ikisini yiyince +gelmekten korkarım ben yiyemem kiFırında kabak ve ton balıklı salatayı birlikte tüketebilirsin. Hem doyurucu hem de hafif olur. Kabak 30 kalori filan. Seçim yapmaz bence
Soğuk olmayınca su kolay içiliyor.Valla aç karnına 1 lt su mukeşke ben de içebilsem sporda gayet iyi yağ yakar
Acıkmadın mı ? Ben acıkırdımaz olmuş sanki
Menü çok iyi
Ne kadar güzel bol su içmişsinproteinde iyi almışsın
Maydonozu benim de menüme eklemem lazım ya çok güzel ödem attırıyor. Menü gayet güzel
20-4 inşallah dayanabilirsinsporla bol eksiler gider o zaman
Güzel menü
Özel yakan çayının tarifi ne acababen de yapayım tarifi sana özel değilse menü gayet başarılı
1 kaşık yemek kaşığı.Kaymak ne kadar tükettin ?
Muz tüketimine dikkat etmelisin haftalık olarak. Kabizlik yapabilir diyet sürecinde.
Akşam yarım porsiyon bulgur pilavı ve kocaman kase salata olsaymis çok güzel olacakmış.
Bilgi için teşekkürler.Menün güzel canım. Sadece bugün diyetisyenimin söylediği bir şeyi paylaşmak için alıntıladım. Bende genelde tb ekmeği tercih ediyordum. Tam buğday unu glisemik indeksi en yüksek karbonhidratmış. Beyaz undan bile yüksek dedi hatta. Aklıma gelmişken yazayım dedim.
Yediklerin bence az değil. Akşam tavuğu salata eşliğinde yeseymişsin daha güzel olurmuş.
Akşam yediklerin ölçü olarak çok değil. Mantıyı az yiyerek dengeyi kaçırmamışsın. Ama aklında olsun diye yazayım. Tarhana çorbası ve mantı aynı öğünde olmamalı bana göre. Tarhana çorbası karbonhidratı en yüksek çorba, mantıda öyle olunca iki karbo çarpışmış
Salata miktarı çoğaltılıp bulgur pilavı 3 kaşıkla sınırlansaymış akşam öğünün daha güzel olurmuş
Aaa esmerim yemek yemişNescafe yerine filtre kahve içmeni tavsiye ederim.
2 kare bitteri kahveyle ara öğün
smothie yi akşam ara öğün sayarsak çok değil bence
Sadece sıralama yanlış olmuş
@neutral birde 63 kıloyken ölçmüştüm kendımı bugun ölçtüm azda olsa sevındım aynada begendım kendımı. Şu sarkık böbüşüm olmasa incecık olmuş bıkını bılem gıyerım.
Bel 80 den 73 olmus. Simit 93 den 88. Kalça 103 den 97. Hala kalın ama olsunn pılates yaparak evde anca bu kadar
Ağır olmaz mı canımAlys 48 saat su orucu sonra omad ardindan yine 48 saatlik su orucu. Boyle birsey deneyim bakalim yag miktarim azalacak mi
Aliskinim su orucuna. Hem deneme amacli :)Ağır olmaz mı canım