Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok canim o senin inceligin sen daha uzunsun ,gayet yuvarlaniyorum bi zamanlar belim incecikti tabi simdi o haline gelmem imkansızin bi alti
Yok yok hepimiz incecik olucaz..Ben bu kadar sıkı diyet yapamazdım..gruptan ayrilma yeter insan burda kaldıkça cok dikkat ediyor ya eksi gelemezsem diye ödüm kopuyor çünkü

Fırında kabak ve ton balıklı salatayı birlikte tüketebilirsin. Hem doyurucu hem de hafif olur. Kabak 30 kalori filan. Seçim yapmaz bence

Ahahaha
Kedis ne oldu ya, sen de mi kurkcu dukkanina dondun, ben de dondum
Neyse bu sefer kalici veriyoruz kilolari, hosgeldin tekrardan.

Takimi neden kapattiniz
Zalım Big boss kapattı dağıldık hepimiz çil yavrusu gibi
Ben ikinciyi doğurdum sonra verdim aldım verdim aldım bi takım oburluklar canım ama doğru yolu buldum sonunda nasipse inşallah amin

Zalım Big boss kapattı dağıldık hepimiz çil yavrusu gibi
Ben ikinciyi doğurdum sonra verdim aldım verdim aldım bi takım oburluklar canım ama doğru yolu buldum sonunda nasipse inşallah amin

2. Dogurmanin sanindandir kilo almak zaten

Tamamdir bu takimimiz canavar gibi maasallah. Bossumuz zalim degil ama cok tatlis boyle yanaklarini sikmalik A Arrietty_

Soğuk olmayınca su kolay içiliyor.
Ve saniri. Zamanla alışıyor insan

Bilgi için teşekkürler.
Yeni bilgilere daima açım. (Gerçi ben hep açım herneyse)
Bunu bilmiyordum.
Miktarına dikkat etsem iyi olur.

Ben de sabah aldım ölçü Eski ölçülerin benim şuankiyle benziyor. Kaç kiloydun o zamanlar canım ?

2. Dogurmanin sanindandir kilo almak zaten

Tamamdir bu takimimiz canavar gibi maasallah. Bossumuz zalim degil ama cok tatlis boyle yanaklarini sikmalik A Arrietty_
Bence ordaki big boss ben degildim

Yanaklarima dokunmayiin. Zalimlar sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…