- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 36
Sahi mi benimki sabah 1 akşam 1 vermişti.Cimri benim diyetisyenim demek kigerçi senin vücudundaki eksikliğe göre vermiştir ama 6 adette çokmuş yahuNormalde 6 dilim kuşum. Her öğün 2 dilim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sahi mi benimki sabah 1 akşam 1 vermişti.Cimri benim diyetisyenim demek kigerçi senin vücudundaki eksikliğe göre vermiştir ama 6 adette çokmuş yahuNormalde 6 dilim kuşum. Her öğün 2 dilim.
Bana kelemden ayaklarimA kadar lazim amaValla alın kiz bacaklariniz da sorun varsa süper terletiyo
Deli gidecek onlar merak etmeBana kelemden ayaklarimA kadar lazim ama
İnşallah olmaz ama 1 kaşık giyiyorum sadece.Bu kaymaklar sana artı olarak geri dönmesin canım.suyunda sporunda güzel olmuş
Gayet güzel Ayşecim biraz az geldi sadece gözüme afiyet olsun
Bana yumurtadan ziyade Karpuz ve kaju çok geldi.Bunlarla eksi çıkarsan bravo diyeceğim valla abla Afiyet olsun
Ekmeği diyetisyenin mi İkiye çıkardı noram afiyet olsun
Tayt almam ya evde streç var sarıp sarmalarım bi güzelBilmiyom ki ama dedigin olabilir. Ben strec sarmistim. E English_teacherrr in dedigi tayt bilmiyorum o memnunmus
Ben gruba girdigimden beri masraf yapiyom. Bugunde gittim o direnc bandlardan aldim. Fitnessdisc aldim yeter daaValla alın kiz bacaklariniz da sorun varsa süper terletiyo
Biraz arttırıyim demi az kalmış yarın azcık fazla yerimE English_teacherrr kuzum dukan atakta öğünlerini arttırabilirsin. Yani tavuk eti filan doyana kadar. Porsiyon sınırlaması yok onda.
Ahaha aynen kiz yeter olanlar la idare et yürüyüş bandı bile aldın maşallahBen gruba girdigimden beri masraf yapiyom. Bugunde gittim o direnc bandlardan aldim. Fitnessdisc aldim yeter daa
Yulaf kepeği var ya günlük ondan alıyor normalde lifi, ayşem unutmuş onu yemeyiE English_teacherrr kuzum dukan atakta öğünlerini arttırabilirsin. Yani tavuk eti filan doyana kadar. Porsiyon sınırlaması yok onda.
Bir de kabız olabilirsin korkma. Lig tüketmediğin için kabızlık yaygın görülüyor.
Diyet amaçlı vermedi ki canım kan değerlerim için verdi. Kendisi şu an kilo vermeme de karşı zaten. Ondan dayadı ekmeği bence.Sahi mi benimki sabah 1 akşam 1 vermişti.Cimri benim diyetisyenim demek kigerçi senin vücudundaki eksikliğe göre vermiştir ama 6 adette çokmuş yahu
Sanki daha cok alirsam daha hizli kilo verecem muhahahahaAhaha aynen kiz yeter olanlar la idare et yürüyüş bandı bile aldın maşallah
Sana bir şey diyeyim mi? Ödem atma yalan bence, vücut kendi isteyince atıyor o ödemleri. önemli olan tartı değil, sen 1 kilo vermişsin say kendini. Müthiş...Selam kızlar diyetisyen randevusundan geldim.
Sadece 200 gr vermişim bir haftada. Ama 1 kg yağdan vermiş, 400 gr kas yapmış, 600 gr ödem tutmuşsun dedi. CEYDOS o mükemmel istatistiki bilginle çöz bu denklemi şimdi sevineyim mi üzüleyim mi
Bir haftadan fazladır maydonoz kürü yapan biri nasıl 600 gr ödem tutar dedim. Regl döneminiz yaklaştıysa olur dedi. Oda zaten manyaklaştı. A Arrietty_ sizinle aynı hafta olmuştuk tarih tutmamışım ben.
Regl oldum 3/4 gün sonra kesildi bir iki gün sonra geri geldi. Geçen hafta yine bir iki günlük hatırlatma yaptı. A Arrietty_ sizinle aynı hafta olmuştuk tarih tutmamışım ben. Sen hatırlıyor musun?
CEYDOS menopoz belirtileri dimi bunlar
noram aedenli dyetisyen tartısında yağ oranım %30.3 çıktı kızlar. Hasaplama şeysinde 30 çıkmıştı.
Cok guzel sonuclar bence kaptanimSelam kızlar diyetisyen randevusundan geldim.
Sadece 200 gr vermişim bir haftada. Ama 1 kg yağdan vermiş, 400 gr kas yapmış, 600 gr ödem tutmuşsun dedi. CEYDOS o mükemmel istatistiki bilginle çöz bu denklemi şimdi sevineyim mi üzüleyim mi
Bir haftadan fazladır maydonoz kürü yapan biri nasıl 600 gr ödem tutar dedim. Regl döneminiz yaklaştıysa olur dedi. Oda zaten manyaklaştı. A Arrietty_ sizinle aynı hafta olmuştuk tarih tutmamışım ben.
Regl oldum 3/4 gün sonra kesildi bir iki gün sonra geri geldi. Geçen hafta yine bir iki günlük hatırlatma yaptı. A Arrietty_ sizinle aynı hafta olmuştuk tarih tutmamışım ben. Sen hatırlıyor musun?
noram aedenli dyetisyen tartısında yağ oranım %30.3 çıktı kızlar. Hasaplama şeysinde 30 çıkmıştı.
Bir kilo yağdan gitmiş şahane haber canım sevin tabiiSelam kızlar diyetisyen randevusundan geldim.
He var cnm kilolarcademek ki bende çok yağ yokmuş
Canım kalori olarak 1400 altına düşmemen lazım. 900 kalori çok az.Biraz arttırıyim demi az kalmış yarın azcık fazla yerim