- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 35
Evet ya çok az oldu bugün bide dışarıdayım yediklerim kısıtlıydi o yüzden canım dikkate alacağım ins yarınCanım kalori olarak 1400 altına düşmemen lazım. 900 kalori çok az.
İyi iyi sevdim bunu18-25 olması lazım. Sen zayıflamayacaksın spor yapacaksın spor.aedenli
Soyle kiz norammm anlamiyor bu18-25 olması lazım. Sen zayıflamayacaksın spor yapacaksın spor.aedenli
19 Mayis da olmusum reglSelam kızlar diyetisyen randevusundan geldim.
Sadece 200 gr vermişim bir haftada. Ama 1 kg yağdan vermiş, 400 gr kas yapmış, 600 gr ödem tutmuşsun dedi. @Ceydos o mükemmel istatistiki bilginle çöz bu denklemi şimdi sevineyim mi üzüleyim mi
Bir haftadan fazladır maydonoz kürü yapan biri nasıl 600 gr ödem tutar dedim. Regl döneminiz yaklaştıysa olur dedi. Oda zaten manyaklaştı. A Arrietty_ sizinle aynı hafta olmuştuk tarih tutmamışım ben.
Regl oldum 3/4 gün sonra kesildi bir iki gün sonra geri geldi. Geçen hafta yine bir iki günlük hatırlatma yaptı. A Arrietty_ sizinle aynı hafta olmuştuk tarih tutmamışım ben. Sen hatırlıyor musun?
@Ceydos menopoz belirtileri dimi bunlar
noram aedenli dyetisyen tartısında yağ oranım %30.3 çıktı kızlar. Hasaplama şeysinde 30 çıkmıştı.
Anlıyorum be, hatta bu hafta mezun olabilirim
Soyle kiz norammm anlamiyor bu
Gayet güzel canım, kaymak miktarı sıkıntı olabilir dikkat etSabah: aç karna 1 litre su
Kahvaldi:
2 dilim tb ekmek
Kaymak.
Yarım dilim peynir
Cay.
Oglen:
2 köfte
Bol salata
16:30
Aksam
2 yumurtadan bol yelekli omlet
Bolca salata.
Su: 3 litre
Spor:
110 suguat- 18 puan
200 ip - 66 puan
Adim' 7000 şimdilik fotoyu Aksam atarak paylaşırim daha erken
@Ceydos A Arrietty_H3RA_ sedulu
Yulaf kepeğini de eklersen şahane olur, noramın da dediği gibi istediğin kadar ye, aç kalkma sofradan canım. Dukanın güzelliği burda bence asla aç kalmıyorsun
Çilekli smootheni hiç kıskanmadım kiKahvaltı
2 yumurta (1 yk zeytinyağı +acı biber )
2 yk lor peyniri
7 zeytin
7 kaju 2 ceviz
4 dilim karpuz
Ara
200 ml kuşburnu çayı
Öğle/Akşam ( 15.00 -15.30)
5 yk pırasa yemeği
2 yumurta( tereyağda )
3 yk süzme yoğurt
4 dilim karpuz
1 salatalık
1 soğan
1 maden suyu
Elim kadar pide
Ara
300 ml çilekli smoothie
5 kaju 2 kare bitter (10 gr)
Su en az 2 lt olur
Güzel spor bebiş
Senin menüler benim yorumlarımı aşıyoSElamlar
Kahvaltı öncesi 2 gün kurusu 400 ml su
10.00
1 Küçük kapya- 1 küçük soğan- 1 yumurta omlet
70 gr kadar peynir
7-8 y. Zeytin
2 dilim çavdar
1 kupa tek şekerli çay
14.30
2 tam ceviz
1 elma
17.30
200 gr tavuk göğsü
Yeşil salata
Yarım kase yoğurt
2 maden suyu, 3 lt su ( suya devam)
Spor
9500 adım 285 p
40 dk ty 100p
Toplam 385p
A Arrietty_sedulu H3RA_ @Ceydos aysunayy
Eki Görüntüle 2862238
Akşam salata neden yok, KB lar akşama kalmasa daha iyi sanki krakerim
Neden bu kadar az yiyorsun, yolun uzun sıkılıp bırakma ihtimalin yüksek. Bence menülerini çeşitlendir sağlıklı beslenme alışkanlığı oturtmak çalış kuzu, sıkılıp eeeeeh yeter deme diye yazıyorum.
Ben olsam akşam o bulgur pilavını en fazla 2 yk yerdim porsiyon büyüklüğünü bilemiyorum ama dikkat et canımKahvalti yarim omlet , 4 _5d.domates salatalik ,5 zeytin ,2 ince d.peynir ,1.d.ekmk
Ara turk kahvesi , 5 6 kiraz
Aksam birporsiyon bulgurpilavi , yarim kase salata , 3kasik yogurtlu pancar
3lt su icmeye devam ediyorum
20dk chloe ×10 =200p
20dk cardio ×6 =120p
5000 adim = 150p
Toplam= 470p
A Arrietty_sedulu @Ceydos H3RA_ etiketleri unutmusum
Yarın zumba dans günü dinlenmiş oldun bugün kuzu
Göreceksiniz yanacagim
Bu da guzel gorunuyorCayir cayir yaktiran zencefilli buzlu cayimla geldimaysunayy a selam olsun.
@Ceydos bak bunlari su kotama yazicam ona gore, yoksa icemiyom su hic. Bunu kaynatmadim, suya direk zencefil suyu ekledim
Eki Görüntüle 2862161
Selam kızlar diyetisyen randevusundan geldim.
Sadece 200 gr vermişim bir haftada. Ama 1 kg yağdan vermiş, 400 gr kas yapmış, 600 gr ödem tutmuşsun dedi. @Ceydos o mükemmel istatistiki bilginle çöz bu denklemi şimdi sevineyim mi üzüleyim mi
Bir haftadan fazladır maydonoz kürü yapan biri nasıl 600 gr ödem tutar dedim. Regl döneminiz yaklaştıysa olur dedi. Oda zaten manyaklaştı. A Arrietty_ sizinle aynı hafta olmuştuk tarih tutmamışım ben.
Regl oldum 3/4 gün sonra kesildi bir iki gün sonra geri geldi. Geçen hafta yine bir iki günlük hatırlatma yaptı. A Arrietty_ sizinle aynı hafta olmuştuk tarih tutmamışım ben. Sen hatırlıyor musun?
@Ceydos menopoz belirtileri dimi bunlar
noram aedenli dyetisyen tartısında yağ oranım %30.3 çıktı kızlar. Hasaplama şeysinde 30 çıkmıştı.
Gayet güzel canım, kaymak miktarı sıkıntı olabilir dikkat et
Yulaf kepeğini de eklersen şahane olur, noramın da dediği gibi istediğin kadar ye, aç kalkma sofradan canım. Dukanın güzelliği burda bence asla aç kalmıyorsun
Çilekli smootheni hiç kıskanmadım kigayet iyi ablam menü zaten erken kapattın yeme işini
Güzel spor bebiş
Senin menüler benim yorumlarımı aşıyoafiyet olsun canım, belin nasıl oldu daha iyi misin?
Akşam salata neden yok, KB lar akşama kalmasa daha iyi sanki krakerim69 gördün diye sevinme, altta kaldım diye yerinmeeeee er meydanı breehh
Neden bu kadar az yiyorsun, yolun uzun sıkılıp bırakma ihtimalin yüksek. Bence menülerini çeşitlendir sağlıklı beslenme alışkanlığı oturtmak çalış kuzu, sıkılıp eeeeeh yeter deme diye yazıyorum.
Ben olsam akşam o bulgur pilavını en fazla 2 yk yerdim porsiyon büyüklüğünü bilemiyorum ama dikkat et canımonun dışında menü gayet iyi
Sporun harika
1 kasiktan fazla yemiyorum.Gayet güzel canım, kaymak miktarı sıkıntı olabilir dikkat et
Çilekli smootheni hiç kıskanmadım kigayet iyi ablam menü zaten erken kapattın yeme işini
Güzel spor bebiş
Senin menüler benim yorumlarımı aşıyoafiyet olsun canım, belin nasıl oldu daha iyi misin?
Akşam salata neden yok, KB lar akşama kalmasa daha iyi sanki krakerim69 gördün diye sevinme, altta kaldım diye yerinmeeeee er meydanı breehh
Ben olsam akşam o bulgur pilavını en fazla 2 yk yerdim porsiyon büyüklüğünü bilemiyorum ama dikkat et canımonun dışında menü gayet iyi
Sporun harika
SElamlar
Kahvaltı öncesi 2 gün kurusu 400 ml su
10.00
1 Küçük kapya- 1 küçük soğan- 1 yumurta omlet
70 gr kadar peynir
7-8 y. Zeytin
2 dilim çavdar
1 kupa tek şekerli çay
14.30
2 tam ceviz
1 elma
17.30
200 gr tavuk göğsü
Yeşil salata
Yarım kase yoğurt
2 maden suyu, 3 lt su ( suya devam)
Spor
9500 adım 285 p
40 dk ty 100p
Toplam 385p
A Arrietty_sedulu H3RA_ @Ceydos aysunayy
Eki Görüntüle 2862238
Selamlar sitenin en güzel kadınları
20 saatlik açlık yaptım
12.30
1,5 yk yulaf kepeği azıcık sütle
13.30
200 ml kefir
14.30
büssüüüürü tabuuukkk
Dört kaşık yoğurt
if olayını 20-4 yapmaya çalışacağım bakalım yapabilirsem
su 3 lt geçerim
Gün içinde şekersiz kahve, maden suyu, birazdan nane limon içerim gibi içecekler tüketiyorum.
spor akşama
A Arrietty_ @CeydosH3RA_ sedulu
ay öyle sanki ya 15 gün içerisinde 2 gün kabak detoksu, 2 ananas detoksu ve 10 gündür falan maydonoz kürü yapıyorumSana bir şey diyeyim mi? Ödem atma yalan bence, vücut kendi isteyince atıyor o ödemleri.önemli olan tartı değil, sen 1 kilo vermişsin say kendini. Müthiş...
Kendimle ilgilenince gerçekten tüm günüm pozitif geçiyor. Çocuk ilk doğduğu zamanlar salmıştım ama artık kendime daha fazla vakit ayırıyorum. Ben mutlu olursam ev halkı da huzurlu mutlu oluyorBEn de bütün gün bakım yaptım. Kaş, bıyık, saç, ayak, el, vücut ne varsa bakımdan geçirdim. Pozitif bir gündü benim için.
Kendimle ilgilenince gerçekten tüm günüm pozitif geçiyor. Çocuk ilk doğduğu zamanlar salmıştım ama artık kendime daha fazla vakit ayırıyorum. Ben mutlu olursam ev halkı da huzurlu mutlu oluyoröteki türlü çekilmez biri oluyorum herife cemkiriyorum sürekli
Sen de az detox yapmamissin kaptanimay öyle sanki ya 15 gün içerisinde 2 gün kabak detoksu, 2 ananas detoksu ve 10 gündür falan maydonoz kürü yapıyorum
ne varsa söküp atması lazımdı
5 6 kaşık çok olmuş canım bi dahakine dikkate dersinAslinda miktardan emin degilim ama 5 6 kasik yedim ,sanirim 1porsiyon yapar ,daha az yesem daha iyiydi