Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyıkı dogmussun ıyımı varmışsın ıyıkı ıyıkı ıyıkı mutlu guzel uzuun yaşların olsun

Canimm doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah tüm dileklerin gerçek olur inşallah nyeni yasinda

mutlu yaşlar canım ak saçlı nine olup, artık ben herşeyi gördüm! yeter bu bana dediğin ana kadar , yıllarını xs bedende, sevdiklerinle mutlu ,sağlıklı ve huzurlu geçirmeni dilerim.

Ama ben dün iki buçuk içtim menumu yazarken o ana kadar olanı yazıyorum ama 2 yazdığımda 2.5-2.5 yazdığım zaman 3 litre oluyo yatana kadar en az ben çok dikkat ediyorum şu içmeye özellikle sütüm olsun diye

Aylardır hiç bir şekilde, bir kaç yıldır da bazı sebepler dışında (misafir gelmesi, koktu canım çekti vs) eve beyaz ekmek sokmuyordum.
Dün bir marketin pastane bölümünde çalışan bir arkadaşımı ziyaret ettim.
Ekmek güzel koktu diyince zorla sıkıştırdı elime bir tane.
Sabah çocuklara beyaz ekmekle sucuklu tost yaparken hadi kendime de yapayım bayadır tost yemiyorum dedim.
Nasıl pişmanım anlatamam.
Sucuk midemi yaktı ki kalitesiz marka değil. İçindekilerden eminim en azından.
Şu saatte acıktım midem gurulduyor ki her gün kahvaltı yapar akşama kadar bu derece acıkmazdım.
Yani midem sağlıklı yeme sistemime alışmış, sağlıklı olmayanı reddediyor.
Çok tahıllı ekmekler beyaz ekmeğe nazaran ultra seviyede tokluk hissi veriyor. Sağlıklı olması da ayrı bir konu.
Hep okurdum ama insanın kendisinin tecrübe etmesi hayatına uygulama anlamında daha net oluyor.

Birde dün akşam eşimle de konuştuk bunu.
Akşam yemeği menümüz tavuklu salata ve cacıktı.
Eski biz olsak bu menü ancak ortaya konanlar olur, akşam yemeği gibi asla algılanmaz yanına çorba, ana yemek ve tamamlayıcı makarna/pilav tarzı bir şey olurdu.
Şimdi çoluk çocuk hepimiz bu ikisini yedik kalktık. Hiç zorlanmadan, off yeter psikolojisine girmeden bir süredir yeme içme konusunda bu haldeyiz.
Eskiden başkası bunu anlattığı zaman abartıyorum belki ama bana ütopik ve sürdürebilir bir şey değilmiş gibi gelirdi.
Hayattan zevk almayan insanlar gibi görür bir yandan da iradelerine hayran olurudum.
İnsan bir yola girdiği zaman farkındalığı artıyor sonucunda yaşam tarzı bile değişebiliyormuş.
Kilo verince geçecek bir süreç demiyorum kızlar yaşam tarzı....

Bu kadar uzun yazdım ki sizlerde kendinize uyguladığınızı evinizde ufak ufakta olsa eş ve çocuklarınıza da uygulayın. Başta çok talep görmüyorsunuz ama zamanla onlarda değişiyor. Onlarında değişmesi ailece sağlıklı olmanın yanında kilo koruma anlamında da size fayda sağlayacak.

Günaydın kızlar
Bugün dinleneceğim, yatmam lazım. Belim hala ağrıyor. Oğlum da anneme gidiyor, eşim de işe. Bugün keyif günüm ilan ediyorum. İnşallah yarına düzelirim.
Gecmis olsun canim. Bol bol dinlen bugun. Keyfini cikar
Nice yillara cicegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…