Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecmis olsun ,belli bir sorun mu var sadece tutulma mi ,insallah cabuk gecr
Bir sorun yok canım ya, hafta sonu koltuk kaldırdık ondan oldu muhtemelen. Çok sağol.❤️❤️❤️
Eski ben neredeyse hepsini yapıyordum.
Şimdi tam tersi kendimi bu anlamda dönüştürebilmişim dedim. Aferin bana
İlk resim biraz kafamı kurcaladı :))
Ama eve gidince azda olsa yapmaya çalışıyorum, ondan da yırttım. Bir kez daha aferin bana :)

%30 çıktım ben buradaki hesaplama da
Geçen hafta diyetisyen tartısı 31.8 demiş.
Yakın sonuçlar diyebiliriz
Bugün diyetisyen randevum var. Akşam tekrar yazarım
Benim de %23 görünüyor, merak ettim çok fark var mı diye. Çok sağol kaptanım😍

Alys Alys doğum günün kutlu olsun fıstık, sevdiklerinle nice güzel yaşlara inşallah❤️❤️🎂🎂🎂🎂🎂 benden sana pasta🍰🍰🍰🍰🍰

Ohh mis dinlen bugün
krem falan sürüp havlu tarzı bir şeyle kapatsan belini
Eskiler yel aldı derler ya, kulunç oluşunca ağrı olur
Hatta eşin ellerini ortadan yanlara açarak ovsa dağıtsa o bölgeyi

noram noram en guzeli bu masaj, misss.

ama bir seyler yapmak istersen bel agrisi icin yoga videolarina bakabilirsin.
ben bir tarafim agridiginda youtube aratip cikan seylerden cok zorlamadan yapiyorum, genelde bir iki gune geciriyorum, rahatlatiyorum hic olmadi.

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

35 yastan selamlar gencler,
cok acayipmis bu yas ya,
bir de mezunum malumunuz,
cok bilge bir insan oldum bir gunde,
oyle boyle degil...

bunu kutlayalim.

herkese benden bitter cikolata, yaninda bol kopuklu kahve

yemeyenlere ceza olarak 10 squat :confused:

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Sağlıklı, huzurlu, mutlu upuzuunnnn senelerin olsun canım benim.
Elini attığın iş bereketli olsun, kuzuların ana babasına hayırlı evlat olsun, eşin bir ömür can yoldaşın baktığında gözlerini parlatanın olsun, annen baban sağlıkla uzun yıllar başında olsun, yuvandan hep kahkaha sesleri yükselsin, S bedenler fırt fırt geçsin totondan.... :nazar::dua::KK200:
Daha başka ne olsun sen söyle ben dileyeyim :halay:

Ohh mis dinlen bugün
Hepsini yaptık valla, geceden beri mumya gibi sarılıyım. Eşim de bayağı ovdu sağolsun.

noram noram en guzeli bu masaj, misss.

ama bir seyler yapmak istersen bel agrisi icin yoga videolarina bakabilirsin.
ben bir tarafim agridiginda youtube aratip cikan seylerden cok zorlamadan yapiyorum, genelde bir iki gune geciriyorum, rahatlatiyorum hic olmadi.
Yaptık kız yaptık.🤓
Yoga, plank ve yürüyüş var aklımda iyi gelir ama dilemedim.

Yaptık kız yaptık.🤓
Yoga, plank ve yürüyüş var aklımda iyi gelir ama dilemedim.

plank kotu olur canim yapma, yogayi direk bel agrisi icin olanlardan yap.

plankta hip flexors (kalca fleksorleri) calisiyor, o da bel agrisina sebep olabiliyor hareketi tamamen dogru yapsan bile.

Son düzenleme:
Sağlıklı, huzurlu, mutlu upuzuunnnn senelerin olsun canım benim.
Elini attığın iş bereketli olsun, kuzuların ana babasına hayırlı evlat olsun, eşin bir ömür can yoldaşın baktığında gözlerini parlatanın olsun, annen baban sağlıkla uzun yıllar başında olsun, yuvandan hep kahkaha sesleri yükselsin, S bedenler fırt fırt geçsin totondan.... :nazar::dua::KK200:
Daha başka ne olsun sen söyle ben dileyeyim :halay:

daha ne olsun,
bir kus sutu eksik :KK200::nazar:

amin amin :dua:

hep birlikte :KK73:

Eski ben neredeyse hepsini yapıyordum.
Şimdi tam tersi kendimi bu anlamda dönüştürebilmişim dedim. Aferin bana
İlk resim biraz kafamı kurcaladı :))
Ama eve gidince azda olsa yapmaya çalışıyorum, ondan da yırttım. Bir kez daha aferin bana :)

%30 çıktım ben buradaki hesaplama da
Geçen hafta diyetisyen tartısı 31.8 demiş.
Yakın sonuçlar diyebiliriz
Bugün diyetisyen randevum var. Akşam tekrar yazarım
Ben bütün geçmişi okuyorum ama unutmazsan beni de etiketler misin canım, eğer tutarlıysa çok seviniciiiiiim🥰

Ben sabah tarçınlı kahve basladim:KK45: iştahımı cok kesti ve de kilo vermeye yardımcıymis:KK45:Detox degil ha bağırmayın gene:KK70:
Dilimde tüy bitti tarçınlı kahve için diye ilk geldiğimde 🤣 sen nasıl ol ur da görmedin o zaman🤣🤣🤣 ay o başka topikte miydi yoğsaaaamm🤨😂🤣

Ohh mis dinlen bugün
Yakı yakııııı birebir
Eczanede vardır alsın enişte Didim dün 🤣

bu guzel :rapci:

tarcinin etkisini biliyorum da bir ben mi sevmiyorum tarcin tadini acaba :işsiz:
Kahveyle gidiyor canim ben de pek aramam tarçın ama kilo verdiriyor deyince denemeyecegim sey yok sanirim :KK45:
Dilimde tüy bitti tarçınlı kahve için diye ilk geldiğimde 🤣 sen nasıl ol ur da görmedin o zaman🤣🤣🤣 ay o başka topikte miydi yoğsaaaamm🤨😂🤣
Yaaa nasil görmemişim ben:KK45:

Yakı yakııııı birebir
Eczanede vardır alsın enişte Didim dün 🤣
oda var tabi ama kulunç varsa en iyi masajla dağıtılıyor
benim omuzlarımda ve sırt arka üst bölgemde çok olur
sabredip eşime ovdurabilirsem daha çabuk geçiyor
adam deli yoğuruyor bağırta bağırta resmen ama fayda ediyor

Kahveyle gidiyor canim ben de pek aramam tarçın ama kilo verdiriyor deyince denemeyecegim sey yok sanirim :KK45:

Yaaa nasil görmemişim ben:KK45:
O zaman su matarana bir adet kabuk tarçın at canım. Elma dilimleyip üzerine tarçın serp. Acayip tokluk hissi veriyor.

Benim diyetisyen günün son ara öğünü olarak tarçınlı süt veriyor mesela ama ben içmiyorum

O zaman su matarana bir adet kabuk tarçın at canım. Elma dilimleyip üzerine tarçın serp. Acayip tokluk hissi veriyor.

Benim diyetisyen günün son ara öğünü olarak tarçınlı süt veriyor mesela ama ben içmiyorum

aksam degil de sabah iyi fikir aslinda.
sut tarcin kahve kakao 4lusu de guzel olur, ozellikle spor gunlerinde yami yami :KK28:

Kahve cay bir de tarçınlı su cok gelmesin 🤭🤭 ama şu cayir cayir yakan cay işi bitsin 7 gun icicem onu.. suyu da denerim canim :KK19:

Yakı ne kız? Hiç bilmiyorum.

Alys Alys plank yapmıyorum o zaman. Yürüyüş yapayım mı sence? Yürürken ağrım yok.

yap yap hareket iyidir.

bol bol belini de esnet, en guzel hareket bence yere yatip dizleri yukari cekip saga sola one arkaya sallanmak, hatta yuvarlanip ayaga kalkmayi da deneyebilirsin belin izin verirse, her gun yap bu hareketi, bel agrin azalir.

X