Bir sorun yok canım ya, hafta sonu koltuk kaldırdık ondan oldu muhtemelen. Çok sağol.Gecmis olsun ,belli bir sorun mu var sadece tutulma mi ,insallah cabuk gecr
Benim de %23 görünüyor, merak ettim çok fark var mı diye. Çok sağol kaptanımEski ben neredeyse hepsini yapıyordum.
Şimdi tam tersi kendimi bu anlamda dönüştürebilmişim dedim. Aferin bana
İlk resim biraz kafamı kurcaladı :))
Ama eve gidince azda olsa yapmaya çalışıyorum, ondan da yırttım. Bir kez daha aferin bana :)
%30 çıktım ben buradaki hesaplama da
Geçen hafta diyetisyen tartısı 31.8 demiş.
Yakın sonuçlar diyebiliriz
Bugün diyetisyen randevum var. Akşam tekrar yazarım
Ohh mis dinlen bugün
krem falan sürüp havlu tarzı bir şeyle kapatsan belini
Eskiler yel aldı derler ya, kulunç oluşunca ağrı olur
Hatta eşin ellerini ortadan yanlara açarak ovsa dağıtsa o bölgeyi
Sağlıklı, huzurlu, mutlu upuzuunnnn senelerin olsun canım benim.
35 yastan selamlar gencler,
cok acayipmis bu yas ya,
bir de mezunum malumunuz,
cok bilge bir insan oldum bir gunde,
oyle boyle degil...
bunu kutlayalim.
herkese benden bitter cikolata, yaninda bol kopuklu kahve
yemeyenlere ceza olarak 10 squat
Hepsini yaptık valla, geceden beri mumya gibi sarılıyım. Eşim de bayağı ovdu sağolsun.Ohh mis dinlen bugün
Yaptık kız yaptık.noram en guzeli bu masaj, misss.
ama bir seyler yapmak istersen bel agrisi icin yoga videolarina bakabilirsin.
ben bir tarafim agridiginda youtube aratip cikan seylerden cok zorlamadan yapiyorum, genelde bir iki gune geciriyorum, rahatlatiyorum hic olmadi.
Yaptık kız yaptık.
Yoga, plank ve yürüyüş var aklımda iyi gelir ama dilemedim.
Sağlıklı, huzurlu, mutlu upuzuunnnn senelerin olsun canım benim.
Elini attığın iş bereketli olsun, kuzuların ana babasına hayırlı evlat olsun, eşin bir ömür can yoldaşın baktığında gözlerini parlatanın olsun, annen baban sağlıkla uzun yıllar başında olsun, yuvandan hep kahkaha sesleri yükselsin, S bedenler fırt fırt geçsin totondan....
Daha başka ne olsun sen söyle ben dileyeyim
Ben sabah tarçınlı kahve basladimiştahımı cok kesti ve de kilo vermeye yardımcıymis Detox degil ha bağırmayın gene
Ben bütün geçmişi okuyorum ama unutmazsan beni de etiketler misin canım, eğer tutarlıysa çok seviniciiiiiimEski ben neredeyse hepsini yapıyordum.
Şimdi tam tersi kendimi bu anlamda dönüştürebilmişim dedim. Aferin bana
İlk resim biraz kafamı kurcaladı :))
Ama eve gidince azda olsa yapmaya çalışıyorum, ondan da yırttım. Bir kez daha aferin bana :)
%30 çıktım ben buradaki hesaplama da
Geçen hafta diyetisyen tartısı 31.8 demiş.
Yakın sonuçlar diyebiliriz
Bugün diyetisyen randevum var. Akşam tekrar yazarım
Dilimde tüy bitti tarçınlı kahve için diye ilk geldiğimdeBen sabah tarçınlı kahve basladimiştahımı cok kesti ve de kilo vermeye yardımcıymis Detox degil ha bağırmayın gene
Yakı yakııııı birebirOhh mis dinlen bugün
Kahveyle gidiyor canim ben de pek aramam tarçın ama kilo verdiriyor deyince denemeyecegim sey yok sanirimbu guzel
tarcinin etkisini biliyorum da bir ben mi sevmiyorum tarcin tadini acaba
Yaaa nasil görmemişim benDilimde tüy bitti tarçınlı kahve için diye ilk geldiğimdesen nasıl ol ur da görmedin o zaman ay o başka topikte miydi yoğsaaaamm
oda var tabi ama kulunç varsa en iyi masajla dağıtılıyorYakı yakııııı birebir
Eczanede vardır alsın enişte Didim dün
O zaman su matarana bir adet kabuk tarçın at canım. Elma dilimleyip üzerine tarçın serp. Acayip tokluk hissi veriyor.Kahveyle gidiyor canim ben de pek aramam tarçın ama kilo verdiriyor deyince denemeyecegim sey yok sanirim
Yaaa nasil görmemişim ben
O zaman su matarana bir adet kabuk tarçın at canım. Elma dilimleyip üzerine tarçın serp. Acayip tokluk hissi veriyor.
Benim diyetisyen günün son ara öğünü olarak tarçınlı süt veriyor mesela ama ben içmiyorum
Yakı ne kız? Hiç bilmiyorum.Yakı yakııııı birebir
Eczanede vardır alsın enişte Didim dün
Kahve cay bir de tarçınlı su cok gelmesinO zaman su matarana bir adet kabuk tarçın at canım. Elma dilimleyip üzerine tarçın serp. Acayip tokluk hissi veriyor.
Benim diyetisyen günün son ara öğünü olarak tarçınlı süt veriyor mesela ama ben içmiyorum
Yakı ne kız? Hiç bilmiyorum.
Alys plank yapmıyorum o zaman. Yürüyüş yapayım mı sence? Yürürken ağrım yok.