Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoş geldiin bende aralıklı oruca başladım şuan karnım zil çalıyor ama dayanıyorum suyla kanabilen bir bünyem varmış yeni keşfettim tavsiye ederim
Ben de aralıklı oruç yapiyorum canim ama bak bugun sadece protein yedim valla hic acıkmadım bir süre böyle devam edeceğim yani cumaya kadar vakalim ne olacak

Anlıyorum, aynı boydayız, sporsuz o kilo fazla geliyor bize.. Ben de o kilolarda kendimi beğenmezdim şimdi 70 kiloyum

Hoş buldum
hoş geldiin bende aralıklı oruca başladım şuan karnım zil çalıyor ama dayanıyorum suyla kanabilen bir bünyem varmış yeni keşfettim tavsiye ederim
Ben de şu an yeşil çay içip kendimi avutuyorum hoş buldum bu arada

Gecmisi bitirdim.
Ama geriden gelince pek dahil olunmuyor muhabbete

Cocuklari mi yatirmadim daha.
Cok yorulmus olmalari gerek. Ama hava aydinlik, haklilar yataga gitmek sacma.
Onlari yatirayim. Insallah gelirim
Kizi yarin krese yolliyacagim tum enerjimi aldi. Birde dansi var yarin. Bari 5 saat kafa dinleyim

Yandık ki ne yandık haftaya memleketime gidiyorum bi hastane işimiz var ve ben oğlumla 10 gün kadar kalacağım. Gecen gidince çok hasarla dönmedim hemen hallettim bu sefer de inşallah kilo almadan dönersem ne ala puff tam da hedefe yaklaşmışken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…