Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sen de hosgeldin niki güzel

pazartesiye ödül mü kalır? kabul edilemez normalde ama sonrasında gelen meniler güzel beğendim.

Ben de yağmurda yürüdüm eşim, menüm güzel afiyet olsun.

pazartesiye ödül mü kalır? kabul edilemez normalde ama sonrasında gelen meniler güzel beğendim.
Haklisin CEYDOS ama ben başladığımdan beridir bir kere ödül yaptım kendime onun dışında hiç yapmadim yedim ama pişman degilim kesinlikle canım çok istiyordu tutamadım kendimi

2 aya kadar nasil 50 yim kiz Ozamana 65 olsam daha ne...simdi ben tedavide bi guzel şişerim Ama burda kalacağım icin en azından kilo almamaya çalışacağım..
Sorma aysunayy şuan karnım davul gibi resmen baski baski çarşamba inşallah bitiyor artık doktor kendine gelir dedi sonra spora devam

Sorma aysunayy şuan karnım davul gibi resmen baski baski çarşamba inşallah bitiyor artık doktor kendine gelir dedi sonra spora devam
Ne guzel canim olsun sayın cok senin insallah hepsi de güzelce embriyo olurlar sana...Ben de 1 ya da 2 onlari bekle dur

Guzel haberlerini bekliyorum

Hosgeldiniz

hoş geldiin bende aralıklı oruca başladım şuan karnım zil çalıyor ama dayanıyorum suyla kanabilen bir bünyem varmış yeni keşfettim tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…