- 2 Ekim 2007
- 5.042
- 7.943
- 43
Hosgeldin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin canim
Sen de hosgeldin niki güzelBeni en zorlayan su içmek olacak sanırım tamamdır
Hoş buldum var var kilom, benim asıl sıkıntım vücudum yanlış beslenmeden ötürü yağlandı baya ve hiç sıkı değilim. 57 kiloyum dediğimde daha fazla gözüküyorsun diyorlar hep. O yüzden 1 haftadır düzenli bölgesel çalışıyorum ve eliptik bisiklet yapıyorum.
iki gündür sabah yazdığım için gözden kaçmış olabilirhallettim listede düzelttim.
pazartesiye ödül mü kalır? kabul edilemez normalde ama sonrasında gelen meniler güzel beğendim.Selam herkese
Sabah 12 de
Bir kepek ekmeğe tost bir eti karam ödül
3 de
Iki fırın köfte
Havuçlu göbekli salata
Bir tas cacık
Akşam
Bir şeftali
Şu 3 litre
Sporlarım
120 dakika tempolu yürüşü 300 puan
210 merdiven 70 puan
15657 adim 930 puan
Toplam 1300
Spor yapamıyorum yasak çünkü şuan
A Arrietty_ sedulu @neutral CEYDOS
Ben de yağmurda yürüdüm eşim, menüm güzel afiyet olsun.Selammmm
Kalkinca 2 gun kurusu 400 ml su
Kahvalti
2 haslama yumurta
7 cig badem
Maydanoz domates
Peynir
Ara.
Hc yağlı sekersiz tkahvesi
Aksam
Haslama tavuk göğsü
1 kase pul biberli naneli yogurt
1 bardak cayir cayir yag yakan cay
2 lt su oldu 3 olacak
2 bardak sekersiz cay
Yağmur yağıyor gene ..yuruyuse cikacaktim
Ama cikicam
A Arrietty_ sedulu @neutral CEYDOS noram
Halledersin sen 2 aya kadar 50 lilerdesin ben ne olcam asılAllahim herkes zayiflamis 2 tane uzun zamandır görmediğim kisi gordum 20 kilo vermişler biri 53 biri 55 kilo olmus Artik 60 kilo da fazla demek ki ben size deyim ayy 20 kilo vermem şart olduAma nasil
2 aya kadar nasil 50 yim kiz Ozamana 65 olsam daha ne...simdi ben tedavide bi guzel şişerim Ama burda kalacağım icin en azından kilo almamaya çalışacağım..Halledersin sen 2 aya kadar 50 lilerdesin ben ne olcam asıl
Haklisin CEYDOS ama ben başladığımdan beridir bir kere ödül yaptım kendime onun dışında hiç yapmadim yedim ama pişman degilim kesinlikle canım çok istiyordu tutamadım kendimipazartesiye ödül mü kalır? kabul edilemez normalde ama sonrasında gelen meniler güzel beğendim.
Tarihimde yok en az 2.5 litre su ama kaptancimyahu bende öyleyim habire wc ziyareti. en kötüsüde uykudan uyanıp bacakları çaprazlayıp wc'ye koşmak oluyor. ama içiyorum. o su içilecek o kadar
Hoş buldumSen de hosgeldin niki güzel
Teşekkür ederim
Bu taktik iyiymisAynı ben ama bu sayede git gel günde 7-8 bin adım atıyorum sadece evde
Sorma aysunayy şuan karnım davul gibi resmen baski baski çarşamba inşallah bitiyor artık doktor kendine gelir dedi sonra spora devam2 aya kadar nasil 50 yim kiz Ozamana 65 olsam daha ne...simdi ben tedavide bi guzel şişerim Ama burda kalacağım icin en azından kilo almamaya çalışacağım..
her wc kalori yaktırıyor. fazla su fazla wc bol eksili kalori demekTarihimde yok en az 2.5 litre su ama kaptancim
Ne guzel canim olsun sayın cok senin insallah hepsi de güzelce embriyo olurlar sana...Ben de 1 ya da 2 onlari bekle durSorma aysunayy şuan karnım davul gibi resmen baski baski çarşamba inşallah bitiyor artık doktor kendine gelir dedi sonra spora devam
Hosgeldiniz4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : karpuzuncekirdegi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Şu aralar ev hanımı
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1/ 14 aylık
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 155
Kilonuz: 57
Hedef kilonuz : 47
Kilo alma hikayeniz : Nöbetli sistemde çalışırken gece yemek yemelerim, evlenince değişen beslenme alışkanlıklarım kilo almama sebep oldu.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Kendimi sağlıklı ve zinde hissetmek, aynada kendimi sevmek ve giydiklerimin yakışması için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Hayır.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : karpuzuncekirdegi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Şu aralar ev hanımı
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1/ 14 aylık
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 155
Kilonuz: 57
Hedef kilonuz : 47
Kilo alma hikayeniz : Nöbetli sistemde çalışırken gece yemek yemelerim, evlenince değişen beslenme alışkanlıklarım kilo almama sebep oldu.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Kendimi sağlıklı ve zinde hissetmek, aynada kendimi sevmek ve giydiklerimin yakışması için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Hayır.