Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Beni en zorlayan su içmek olacak sanırım 😅 tamamdır 👍

Hoş buldum 😊 var var kilom, benim asıl sıkıntım vücudum yanlış beslenmeden ötürü yağlandı baya ve hiç sıkı değilim. 57 kiloyum dediğimde daha fazla gözüküyorsun diyorlar hep. 😒😒 O yüzden 1 haftadır düzenli bölgesel çalışıyorum ve eliptik bisiklet yapıyorum.
Sen de hosgeldin niki güzel 😇

Selam herkese
Sabah 12 de
Bir kepek ekmeğe tost bir eti karam ödül 😂
3 de
Iki fırın köfte
Havuçlu göbekli salata
Bir tas cacık
Akşam
Bir şeftali
Şu 3 litre
Sporlarım
120 dakika tempolu yürüşü 300 puan
210 merdiven 70 puan
15657 adim 930 puan
Toplam 1300
Spor yapamıyorum yasak çünkü şuan
A Arrietty_ sedulu sedulu @neutral CEYDOS CEYDOS
pazartesiye ödül mü kalır? kabul edilemez normalde ama sonrasında gelen meniler güzel beğendim.

Selammmm💗💗

Kalkinca 2 gun kurusu 400 ml su

Kahvalti
2 haslama yumurta
7 cig badem
Maydanoz domates
Peynir

Ara.
Hc yağlı sekersiz tkahvesi

Aksam
Haslama tavuk göğsü
1 kase pul biberli naneli yogurt

1 bardak cayir cayir yag yakan cay :KK53:
2 lt su oldu 3 olacak
2 bardak sekersiz cay

Yağmur yağıyor gene ..yuruyuse cikacaktim😖
Ama cikicam

A Arrietty_ sedulu sedulu @neutral CEYDOS CEYDOS noram noram
Ben de yağmurda yürüdüm eşim, menüm güzel afiyet olsun. 🥰

pazartesiye ödül mü kalır? kabul edilemez normalde ama sonrasında gelen meniler güzel beğendim.
Haklisin CEYDOS CEYDOS ama ben başladığımdan beridir bir kere ödül yaptım kendime onun dışında hiç yapmadim yedim ama pişman degilim kesinlikle 😂canım çok istiyordu tutamadım kendimi 🤭😒😒🙄

2 aya kadar nasil 50 yim kiz :KK53: Ozamana 65 olsam daha ne...simdi ben tedavide bi guzel şişerim Ama burda kalacağım icin en azından kilo almamaya çalışacağım..
Sorma aysunayy aysunayy şuan karnım davul gibi resmen baski baski çarşamba inşallah bitiyor artık doktor kendine gelir dedi sonra spora devam😘😘😘🥳🥳🥳🥳

Sorma aysunayy aysunayy şuan karnım davul gibi resmen baski baski çarşamba inşallah bitiyor artık doktor kendine gelir dedi sonra spora devam😘😘😘🥳🥳🥳🥳
Ne guzel canim olsun sayın cok senin 🧿🧿 insallah hepsi de güzelce embriyo olurlar sana...Ben de 1 ya da 2 onlari bekle dur :işsiz:

Guzel haberlerini bekliyorum💗

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : karpuzuncekirdegi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Şu aralar ev hanımı 🙃
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1/ 14 aylık
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 155
Kilonuz: 57
Hedef kilonuz : 47
Kilo alma hikayeniz : Nöbetli sistemde çalışırken gece yemek yemelerim, evlenince değişen beslenme alışkanlıklarım kilo almama sebep oldu.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Kendimi sağlıklı ve zinde hissetmek, aynada kendimi sevmek ve giydiklerimin yakışması için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Hayır.
Hosgeldiniz 🥰

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : karpuzuncekirdegi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Şu aralar ev hanımı 🙃
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1/ 14 aylık
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 155
Kilonuz: 57
Hedef kilonuz : 47
Kilo alma hikayeniz : Nöbetli sistemde çalışırken gece yemek yemelerim, evlenince değişen beslenme alışkanlıklarım kilo almama sebep oldu.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Kendimi sağlıklı ve zinde hissetmek, aynada kendimi sevmek ve giydiklerimin yakışması için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Hayır.

hoş geldiin bende aralıklı oruca başladım şuan karnım zil çalıyor ama dayanıyorum suyla kanabilen bir bünyem varmış yeni keşfettim tavsiye ederim :KK70:

X