akşamüstüne kadar iyi gidiyordum dışarı çıkınca kesintiye uğradı
Geçmiş olsun canım dikkat etKızlar 2 gündür bel ağrım var. Son bir saattir iyice arttı. O yüzden bu hafta sporlarım pek iyi değil kendime göre. Böyle ağrım olursa yarın yürüyüş bile yapamam büyük ihtimal.
Bu arada ben hala işe başlayamıyorum. İle başlarken 60 olmaktı hedefim, heralde 55 ile başlarım bu gidişle.
Evet ya çok konuşuyor bu kizlarBen bi oğlanı yatırayım da geçmiş okuyayım biraz çenesi düşesiceler
Ekmek fazla olmusSabah 1 haşlama yumurta 1dilim peynir domates yeşillik biber çay 2 dilim ekmek
Akşam kabak sote yoğurt 2 dilim ekmek
Su 2 lt
Olduğu kadar ya, artık ideal kiloma çok yakınım. 53 te korumaya geçerim gibi. Pilates ağırlık verecem sıkılaşmak için o en iyisi diyollaaaaa bugün 7 tane ş.k market gezdim o direnç bandı benim olacak uleeyyyynn diyeSon dakikada yetişmişin.Hedef çok büyükumarım başarırsın canım
Hastaneye ac gittim 6 adet tüp artı 2 aterden kan aldılar saat 1 oldu hala bisey yememistim bayilcakdim neredeyse o yüzden kepekli bir tost bi çay sekrsiz bide aşırı derecede tatlı istoyodu canım bi eti karam yedim pismanmiyim tabi hayıryumurtalarım 22 cm kasiklarima vuruyor ve su birikintisi var biraz çarşamba sabah yumurtalarım toplanacak insallah dualarınıza talibim askitolarim spor yapamicam şimdiden özür
Arabada deli gibi gülmeyen bizden değildirPuhahahahahhaArabada deli gibi guldum
Yenice bitirdim ben de daha da grubu boşlarsam, iki elim kanda olsa gelmem lazımKizzz ne kadar yazmışsınız valla bitmedi oku oku neler olmuş bideaedenli haklısın valla bitirememekte geçmiş olsun kuzum bu arada
AaaaassllaaaaBiz mezunlar ovunmeyi hic sevmeyiz
Bebiş cumayı beklemene gerek kalmayacak yarın farkı görürsün inşallahBen de aralıklı oruç yapiyorum canim ama bak bugun sadece protein yedim valla hic acıkmadım bir süre böyle devam edeceğim yani cumaya kadar vakalim ne olacak
Araştırıyorumİsveç zor geldi..hollywood işime gelmedi hurmalari aldim evde bekliyoe detox yapacaktim güya...bir de yumurta diyeti dikkatimi çekiyor bir ara deneyeyim diyorum
Aynen öyle, sırtım bile yağlanmış yahusporla ve dikkatli beslenmeyle toparlamam lazım
Yandık ki ne yandıkhaftaya memleketime gidiyorum bi hastane işimiz var ve ben oğlumla 10 gün kadar kalacağım. Gecen gidince çok hasarla dönmedim hemen hallettim bu sefer de inşallah kilo almadan dönersem ne ala puff tam da hedefe yaklaşmışken
Kızlar 2 gündür bel ağrım var. Son bir saattir iyice arttı. O yüzden bu hafta sporlarım pek iyi değil kendime göre. Böyle ağrım olursa yarın yürüyüş bile yapamam büyük ihtimal.
Bu arada ben hala işe başlayamıyorum. İle başlarken 60 olmaktı hedefim, heralde 55 ile başlarım bu gidişle.
Evde yürüyerek okudum zatenKaç kalori yaktığına bağlı bence, yürüyerek okusaydınn
Offf kötü olmuş kuzum ya, yakı varsa iyi gelir eşin eczaneden alsın bulabilirseKızlar 2 gündür bel ağrım var. Son bir saattir iyice arttı. O yüzden bu hafta sporlarım pek iyi değil kendime göre. Böyle ağrım olursa yarın yürüyüş bile yapamam büyük ihtimal.
Güleceğim yoktuKarpuzuncekirdegi @Avusturya66 tavsannesi
Çıtır olmaya aday hatunlar
Bu yolda olabileceğiniz en doğru yerdesiniz
Hoş geldiniz
Ben de grubun delisiyim, sopanız varsa sahip çıkın bak karışmam haaaq
Hos geldin canim ben de grubun neyiyim bilmiyorumGüleceğim yoktuhoş buldum
Detoks cu başıHos geldin canim ben de grubun neyiyim bilmiyorumen tatlı gruba geldin
Anne adayı1Hos geldin canim ben de grubun neyiyim bilmiyorumen tatlı gruba geldin
Cok mu yaptim Biraz fazla oldu demiDetoks cu başı
Geçmiş olsun canım dikkat et
Okudukca başım döndüüü
Dur biraz vücudun dinlensin, şok geçirecek yazık
Spor şarttt
En az hasarla atlatmanı dilerim :)
Geçmiş olsun canım, dikkat et, iyi ol da sonra yaparsın yine sporunu..
Çok sağolun kızlar. O adı batasıca koltuğu kaldırmayacaktım.Evde yürüyerek okudum zatenadım challenge var bir adım bir adımdır
Offf kötü olmuş kuzum ya, yakı varsa iyi gelir eşin eczaneden alsın bulabilirse
Sağlığın daha önemli, kilo sonra da olur sıkma canınıgeçmiş olsun yavrum
MuhtesemmmSelamlar
Kahvaltı önce 2 gün kurusu 400 ml su
10.00
2 dilim pastırma
50 gr peynir
Domates salata
1 kırmızı biber
Yeşil zeytin
Yeşillik
2 dilim çavdar ekmeği