Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar 2 gündür bel ağrım var. Son bir saattir iyice arttı. O yüzden bu hafta sporlarım pek iyi değil kendime göre. Böyle ağrım olursa yarın yürüyüş bile yapamam büyük ihtimal.
Bu arada ben hala işe başlayamıyorum. İle başlarken 60 olmaktı hedefim, heralde 55 ile başlarım bu gidişle. 😏😏

Kızlar 2 gündür bel ağrım var. Son bir saattir iyice arttı. O yüzden bu hafta sporlarım pek iyi değil kendime göre. Böyle ağrım olursa yarın yürüyüş bile yapamam büyük ihtimal.
Bu arada ben hala işe başlayamıyorum. İle başlarken 60 olmaktı hedefim, heralde 55 ile başlarım bu gidişle. 😏😏
Geçmiş olsun canım dikkat et

Son dakikada yetişmişin.Hedef çok büyük 🙈umarım başarırsın canım
Olduğu kadar ya, artık ideal kiloma çok yakınım. 53 te korumaya geçerim gibi. Pilates ağırlık verecem sıkılaşmak için o en iyisi diyollaaaaa bugün 7 tane ş.k market gezdim o direnç bandı benim olacak uleeyyyynn diye 😅 buldum şükür
Birazdan onla çalışacağım 🥰
Hep birlikte ulaşalım hedeflerimize, en çok biz ulaşalım 😂
Hastaneye ac gittim 6 adet tüp artı 2 aterden kan aldılar saat 1 oldu hala bisey yememistim bayilcakdim neredeyse o yüzden kepekli bir tost bi çay sekrsiz bide aşırı derecede tatlı istoyodu canım bi eti karam yedim pismanmiyim tabi hayır 🤣yumurtalarım 22 cm kasiklarima vuruyor ve su birikintisi var biraz çarşamba sabah yumurtalarım toplanacak insallah🤲dualarınıza talibim askitolarim😘😘😘spor yapamicam şimdiden özür 🤗

Ballıııımmmm inşallah çok güzel ilerler süreç, hayırla sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız aysunumla beraber 🥰🥰
Bebe fotoları isteriz kiiiii🥰🥰

Puhahahahahha 😂😂Arabada deli gibi guldum🤣🤣
Arabada deli gibi gülmeyen bizden değildir 😂😂
Kizzz ne kadar yazmışsınız valla bitmedi oku oku neler olmuş bide 🤭 aedenli aedenli haklısın valla bitirememekte geçmiş olsun kuzum bu arada
Yenice bitirdim ben de daha da grubu boşlarsam, iki elim kanda olsa gelmem lazım
Tövbe tövbe 😂😂
Biz mezunlar ovunmeyi hic sevmeyiz 😎
Aaaaassllaaaa😂
Ben de aralıklı oruç yapiyorum canim ama bak bugun sadece protein yedim valla hic acıkmadım bir süre böyle devam edeceğim yani cumaya kadar vakalim ne olacak🤭🤭
Bebiş cumayı beklemene gerek kalmayacak yarın farkı görürsün inşallah 🥰

Araştırıyorum :KK70: İsveç zor geldi..hollywood işime gelmedi:KK70:hurmalari aldim evde bekliyoe detox yapacaktim güya...bir de yumurta diyeti dikkatimi çekiyor bir ara deneyeyim diyorum:KK70:

Okudukca başım döndüüü :confused: :confused:
Dur biraz vücudun dinlensin, şok geçirecek yazık 😄

Aynen öyle, sırtım bile yağlanmış yahu 😒 sporla ve dikkatli beslenmeyle toparlamam lazım 😅

Spor şarttt :KK49:

Yandık ki ne yandık 😖 haftaya memleketime gidiyorum bi hastane işimiz var ve ben oğlumla 10 gün kadar kalacağım. Gecen gidince çok hasarla dönmedim hemen hallettim bu sefer de inşallah kilo almadan dönersem ne ala puff tam da hedefe yaklaşmışken

En az hasarla atlatmanı dilerim :)

Geçmiş olsun canım, dikkat et, iyi ol da sonra yaparsın yine sporunu..

Kaç kalori yaktığına bağlı bence, yürüyerek okusaydınn 😂😂😂
Evde yürüyerek okudum zaten 😂😂 adım challenge var bir adım bir adımdır 🤣🤣
Offf kötü olmuş kuzum ya, yakı varsa iyi gelir eşin eczaneden alsın bulabilirse
Sağlığın daha önemli, kilo sonra da olur sıkma canını 🥰 geçmiş olsun yavrum

Geçmiş olsun canım dikkat et

noram noram gecmis olsun
Onemli olan saglik

Okudukca başım döndüüü :confused: :confused:
Dur biraz vücudun dinlensin, şok geçirecek yazık 😄

Spor şarttt :KK49:

En az hasarla atlatmanı dilerim :)

Geçmiş olsun canım, dikkat et, iyi ol da sonra yaparsın yine sporunu..

Evde yürüyerek okudum zaten 😂😂 adım challenge var bir adım bir adımdır 🤣🤣

Offf kötü olmuş kuzum ya, yakı varsa iyi gelir eşin eczaneden alsın bulabilirse
Sağlığın daha önemli, kilo sonra da olur sıkma canını 🥰 geçmiş olsun yavrum
Çok sağolun kızlar. O adı batasıca koltuğu kaldırmayacaktım.🤣

Selamlar

Kahvaltı önce 2 gün kurusu 400 ml su

10.00
2 dilim pastırma
50 gr peynir
Domates salata
1 kırmızı biber
Yeşil zeytin