Topik ergenlik çağını yaşıyor kaptan çeneler yerlerde geziyorCidden ne ceneniz dustu birkac gundur
Kizim ile evde olunca pek bakamiyorum. Sonra buyugu okuldan alip direk sahile gittik. Yeni girdim eve. Ama 20dk a cikcam yine. Oglumun izci kampi var oraya birakacagim.
Aksam yemegini sabahdan hallettim neyseki
Tazefasulye
Firinda baharatli patates
Ve Cacik ben 48 saatlik orucdayim o yuzden bana sadece su :)
Bıde bana kızıyolar az yıyorum dıye 2 gun ac gezıyonCidden ne ceneniz dustu birkac gundur
Kizim ile evde olunca pek bakamiyorum. Sonra buyugu okuldan alip direk sahile gittik. Yeni girdim eve. Ama 20dk a cikcam yine. Oglumun izci kampi var oraya birakacagim.
Tazefasulye
geçmiş yapmadan gel kaptanım. çok şey kaçırırsın gerçi. çok eğleniyoruz.Cidden ne ceneniz dustu birkac gundur
Tazefasulye
hoşgeldin aramıza. inşallah kısa zamanda kurtuluruz tüm ağırlıklarımızdan.
her dönemimi ayrı sevdim ama en sevdiğim ergenlikti. çok eğlendim. ara dönem çocuk büyütmeyle geçti pek sevilesi değildi. 2. ergenliğimi yaşamaya başladım yeniden. aynı ruh takımımızda da var işte ne güzel.Topik ergenlik çağını yaşıyor kaptan çeneler yerlerde geziyor
Ben hiç ergenlikten çıkmadım sadece hayatım boyunca yaşımın rolünü oynadımgeçmiş yapmadan gel kaptanım. çok şey kaçırırsın gerçi. çok eğleniyoruz.
hoşgeldin aramıza. inşallah kısa zamanda kurtuluruz tüm ağırlıklarımızdan.
her dönemimi ayrı sevdim ama en sevdiğim ergenlikti. çok eğlendim. ara dönem çocuk büyütmeyle geçti pek sevilesi değildi. 2. ergenliğimi yaşamaya başladım yeniden. aynı ruh takımımızda da var işte ne güzel.
ben çıktım çocuk büyütürken neneler gibiydim.Ben hiç ergenlikten çıkmadım sadece hayatım boyunca yaşımın rolünü oynadım
Merhaba , bir suredir diyetteyim grupla olmak daha motive edici araniza gelebilir miyim ? ilk sayfadaki formu gordum tarti kontrolu disinda belli gununuz var mi yeni uye icin yoksa cumayi mi beklemeliyim
Beslenme düzenin nasıl abur cubur vs sever misin ? Akşam yemeklerini kaçta yiyorsun genelde ?Oyle gorunuyorda veremiyorum marttan beri 5kilo verdim
Yaktı mi bariSelammmm
Kalkinca 2 gun kurusu 400 ml su
Kahvalti
2 haslama yumurta
7 cig badem
Maydanoz domates
Peynir
Ara.
Hc yağlı sekersiz tkahvesi
Aksam
Haslama tavuk göğsü
1 kase pul biberli naneli yogurt
1 bardak cayir cayir yag yakan cay
2 lt su oldu 3 olacak
2 bardak sekersiz cay
Yağmur yağıyor gene ..yuruyuse cikacaktim
Ama cikicam
A Arrietty_sedulu @neutral CEYDOS @noram
İnşallah gerçi çok spor yapamıyorum çocuklar bütün günümü kaplıyor.Başarırsınız tatlım başarırsınız
Ben kilo verebildikten sonra herkes verir
Üstelik bana göre hayatınızdaki artılar çok örnegin
Sizlerin attığı adımların yaptığı sporların maşaallahı var ben kıyısından köşesinden bile geçmiyorum
Yaşınız da ufak
79 kg ile başladımİnşallah gerçi çok spor yapamıyorum çocuklar bütün günümü kaplıyor.
Sen kaç kiloyla başlamıştır?
Tabagin son halini de goster@Onlymemeself al bak tatlım bu resım sana
Ay insallahhhsana sormali asil
canim sana da alcaz bu benim elbiseden, azicik sabret
Muhahahhahaha. Kuzum okadar yemisim ona ragmen eksi. Cumayi sen dusun artikin@Onlymemeself hedef değiştirecektin ne oldu. evdeki hesap çarşıya uymadı mı yoksa
Helal olsun sana 14 kilo vermişsin.79 kg ile başladım
Bilmem ben mesajı gönderdimYaktı mi bari