Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yeni arkadaşımız klanlara katılmak için önümüzdeki haftayı beklemek zorunda. hem daha katılım formu yok
Oooo isim kolay bu hafta ozaman
Puhahahahahha Arabada deli gibi guldum
Merhaba , bir suredir diyetteyim grupla olmak daha motive edici araniza gelebilir miyim ? ilk sayfadaki formu gordum tarti kontrolu disinda belli gununuz var mi yeni uye icin yoksa cumayi mi beklemeliyim
Hosgeldin KK nin en guzel takiminaaa

Ee ben hedefe ulaşmışım Değiştirsem mi napsam
Hayırlısıyla o yumurtalar bebiş olur inşallah
Memesi yok ki bunun silikon şetsen
Ya alıntı yapamamış mesaja yazmakla uğraşmış kıyamamzamanla alışırsın tekrar hoşgeldin evlatlarını Allah bağışlasın

Hayırlısıyla Allah güzel evlat versin canım..

Merhaba , bir suredir diyetteyim grupla olmak daha motive edici araniza gelebilir miyim ? ilk sayfadaki formu gordum tarti kontrolu disinda belli gununuz var mi yeni uye icin yoksa cumayi mi beklemeliyim
Merhaba hosgeldiniz
Baslangic kilonuzu biliyorsaniz cumayi bekleye bilirsiniz

Kizzz ne kadar yazmışsınız valla bitmedi oku oku neler olmuş bide aedenli haklısın valla bitirememekte geçmiş olsun kuzum bu arada
Cidden ne ceneniz dustu birkac gundur
Kizim ile evde olunca pek bakamiyorum. Sonra buyugu okuldan alip direk sahile gittik. Yeni girdim eve. Ama 20dk a cikcam yine. Oglumun izci kampi var oraya birakacagim.
Aksam yemegini sabahdan hallettim neyseki
Tazefasulye
Firinda baharatli patates
Ve Cacik ben 48 saatlik orucdayim o yuzden bana sadece su :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…