Mesela 10.000 adim attin.Hepimiz mutlu olarak arınalim umarim, adimlari nasil yazalim yeri gelmisken soriyimgun sonunda mi yaziyoruz
bileydim poşetleri diğer elimde taşırdımEvet kaptanim kol seninle beraber hareket etmiyorsa saymaz. Bende adim olsun diye ciktim disari ama pili bitti
O fikir guzel ha
He iste. Bilgilendirmek lazim. Sonra vay anam soylemediniz uff anam haberimiz yoktu demesinler
aynen acayip tatlı dilliyimdir
Yolda buldum deEve gitmeye korkuyorum çok para harcadım
Etiketleri mi söksem
hediye diyeyim yadaYolda buldum de
CEYDOS kaptanim var bide. Oda oklavalidir aman aman dikkat
ve A Arrietty_ kaptanimiz var patron.
o cuma gunleri 1 defa haşlar bizi. O zaten bize 1 hafta yeter
Bilin istedimtavsannesi @Avusturya66
Tek kurtulus 1. OlmakHafta sonunda hepimiz haslamayiz anladigim
Menüyü: 4. Takim menü ve spor listeleri
Yazacaksın.
Sporun puanlarını hesaplayarak paylaşacaksin evet.
Mesela 10.000 adim attin.
0.03x 10.000= 300 puan
Dunya ya bir defa geliyoz. … gibi calisiyoz al kiz heveslerini yaphediye diyeyim yada
bu dekaorasyon ürünleride çok pahalı ya
neredeyse halı alacağın fiyata el kadar objeyi satıyorlar
onlara yaklaşamadım hiç ama aklımda kaldı
birde kırılsa için gider
selamlaaaaarrr
ya ben varya iyiki buraya geldim yaa vallahi billahi nasıl bir insanda mecburiyet duygusu oluşuyorsa yağmurda tam 1 saat yürüdüm koca parkta bir ben birde kediler vardı
normal ben olsam aa hava da kapalı yat aşağı derdim sırf tabloda sıfır geçmeyim spor namına bişi olsun diye yürüdüm geldi varolun
ulaşırsın ulaşırsın hiç merak etme bir de stres yapma ben geçen hafya 3 gün stres yaptım hedefi tutturamıycam diye vucut kitledi kendiniBu gun yazlık kıyafetlerimi denedi o kadar berbat dar olduk.
Kendimi çok kötü his ettim.
Umarim yaz bitmeden hedefime ulasirim
Evin dekorasyonu ile ilgili işlerim vardı. Strateji yapayım bugün halledeyim dedim adım challenge bugün diye.
Neredeyse 2.5 saattir yürüyorum 5.000 adım zor saymış bu bileklik gıcık oldum.
Elinde poşet olup kol sabit kalınca saymıyor olabilir mi?
Pantolonlarımda iyice bollaşmış he, 5/10 dk bir pantolon çekiştiryorum.
Kızlar bana ev hediyesi olarak toplaşıp gardrobumu yenilesenize
Geldim kuzu geldim geçmiş okumaktan anca yazabildim anama geldim bugün söylemiştim fırsat bulamadım yazmaya. Nasıl gidiyor kuzu benim Sporlar bugün yalan oldu annemle konuşurken evde adım atıyorum bir