Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selamlaaaaarrr

ya ben varya iyiki buraya geldim yaa vallahi billahi nasıl bir insanda mecburiyet duygusu oluşuyorsa yağmurda tam 1 saat yürüdüm koca parkta bir ben birde kediler vardı

normal ben olsam aa hava da kapalı yat aşağı derdim sırf tabloda sıfır geçmeyim spor namına bişi olsun diye yürüdüm geldi varolun

Supersinnn

Bu gun yazlık kıyafetlerimi denedi o kadar berbat dar olduk.
Kendimi çok kötü his ettim.
Umarim yaz bitmeden hedefime ulasirim
ulaşırsın ulaşırsın hiç merak etme bir de stres yapma ben geçen hafya 3 gün stres yaptım hedefi tutturamıycam diye vucut kitledi kendini

vallhi ben suyumu bile sağ elimde taşıyorum aman az sallanır saatin olduğu kolda eksik sayar diye

Geldim kuzu geldim geçmiş okumaktan anca yazabildim anama geldim bugün söylemiştim fırsat bulamadım yazmaya. Nasıl gidiyor kuzu benim Sporlar bugün yalan oldu annemle konuşurken evde adım atıyorum bir yandan kucağımda 5 aylık yiğenim hoplayıp zıplıyoruz adımları bu şekilde 10.000 yaparsam benden güzeli yok

nalyecc hani kuzum menüler neerede ? düzenli paylaşım yapacaktık hani???
akovser ve ozzybal canlarım karbonhidrat oranı yüksek menüleriniz var !!! su miktarları neden az peki ???
bunları büyük harflerle yazasım vardı ama bugün tuttum kendimi
KURT KADIN KLANICUMARTESİPAZAR
Huhuki * sarma!* *
N Nalyeccc menü?menü?
CEYDOS * ** *
aysunayy * ** *
Mahi57 * ** *
Ozzybal karbo sukarbo su
KumraL_KrakeR * ** *
Dahlia_ menü?karbo su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…