Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sedulu sedulu A Arrietty_ CEYDOS CEYDOS @Onlymemeself
Kahvalti=2 adet yumurta az yağda pismis
2 zeytin
1ince dilim süzme peynir
1 ince dilim kepekli ekmek
1tk helva
Ara=1kupa şekersiz kahve
1 çay bardagi beyaz leblebi
Aksam=kabak ve yoğurt kabak detoksundaki tarifi yaptim
2litre su şu ana kadar
45dkka eva fitness yapıldı dkkasi 5puandan 225puan
350ip atlandi 3 tanesi 1 puandan 116.5puan
TOPLAM=341.5puan
Adimlarinida koy kizz. Ondanda puan alirsin😍 etiket yaptiginda A Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_ CEYDOS CEYDOS yap.
Ben grubun gevezesiyim😂😂
Menunde guzelmis cicegim♥️

Beslenme düzenin nasıl abur cubur vs sever misin ? Akşam yemeklerini kaçta yiyorsun genelde ?
abur cuburu cok severim en tehlikeli olanini en cok🙈 ama 2 aydir yemiyorum cok canim cekerse 1 tane belki o anki krizimi durdurmak icin ,sebze agirlikli beslenirim 18 -19da aksam yemegimi yemis oluyorum cocuklardan firsat buldukça spor yapiyorum

tavsannesi tavsannesi @Avusturya66 hoşgeldiniz kızlar.
Umarım hedefinize en çabuk, en sağlıklı şekilde ulaşırsınız. Ben de kaptan yardımcısıyım attığınız her adımdan sorumluyum 😂
Bugünden itibaren menü ve spor paylaşımlarınızı düzenli yapmanızı ve takımda aktif olmanızı rica ediyorum. Aktif olmak motivasyonunuzu sağlam tutacaktır.

Sabah 1ince d.e. ,domates,2d.sucuk
Ara filtre kahve +fitkek
Aksam sebzeli kereviz +yesillik+1ince d.e

Normalde kek ve ekmek yemiyorum ,bugun fazla emzirdigim icin cok aciktim ,sporu puan hesaplayarak mi yazmam lazim

Umarım hedefinize en çabuk, en sağlıklı şekilde ulaşırsınız. Ben de kaptan yardımcısıyım attığınız her adımdan sorumluyum 😂
Bugünden itibaren menü ve spor paylaşımlarınızı düzenli yapmanızı ve takımda aktif olmanızı rica ediyorum. Aktif olmak motivasyonunuzu sağlam tutacaktır.
⬅️ Kırbaçlıdır😰@Tavsannesi @Avusturya66

Hepimiz mutlu olarak arınalim umarim, adimlari nasil yazalim yeri gelmisken soriyim😅 gun sonunda mi yaziyoruz

Evin dekorasyonu ile ilgili işlerim vardı. Strateji yapayım bugün halledeyim dedim adım challenge bugün diye. 😂
Neredeyse 2.5 saattir yürüyorum 5.000 adım zor saymış bu bileklik gıcık oldum. 😒
Elinde poşet olup kol sabit kalınca saymıyor olabilir mi?
Pantolonlarımda iyice bollaşmış he, 5/10 dk bir pantolon çekiştiryorum.
Kızlar bana ev hediyesi olarak toplaşıp gardrobumu yenilesenize 😂

Hepimiz mutlu olarak arınalim umarim, adimlari nasil yazalim yeri gelmisken soriyim😅 gun sonunda mi yaziyoruz
Gün sonunda adımsayarındaki fotoyu paylaşıp diğer sporlarınla birlikte adımlarınıda puanlamalısın.
Fotosuz adımlar tabloya eklenmiyor, birde ertesi güne kalmadan yatmadan paylaşman gerekiyor.

Evin dekorasyonu ile ilgili işlerim vardı. Strateji yapayım bugün halledeyim dedim adım challenge bugün diye. 😂
Neredeyse 2.5 saattir yürüyorum 5.000 adım zor saymış bu bileklik gıcık oldum. 😒
Elinde poşet olup kol sabit kalınca saymıyor olabilir mi?
Pantolonlarımda iyice bollaşmış he, 5/10 dk bir pantolon çekiştiryorum.
Kızlar bana ev hediyesi olarak toplaşıp gardrobumu yenilesenize 😂
Evet kaptanim kol seninle beraber hareket etmiyorsa saymaz. Bende adim olsun diye ciktim disari ama pili bitti😂😂
O fikir guzel ha😍

Sabah 1ince d.e. ,domates,2d.sucuk
Ara filtre kahve +fitkek
Aksam sebzeli kereviz +yesillik+1ince d.e

Normalde kek ve ekmek yemiyorum ,bugun fazla emzirdigim icin cok aciktim ,sporu puan hesaplayarak mi yazmam lazim
Menüyü: 4. Takim menü ve spor listeleri
Yazacaksın.
Sporun puanlarını hesaplayarak paylaşacaksin evet.

X