Resmini atcam müsait zamanda.sana diyet reçetesi değil
her gün 20 dk mekik ve 1.000 ip atlama yazıyorum şekercim
bak nasıl gidiyor o göbek
gerçi bu kiloda varlığına inanmıyorum ama
haklısın içinde bişey yok. özel göğüs kapları var onlardan kullanıyorlar. ben sütyen düşmanı olarak koli bandı en sevdiğim. uçları düzleştir üstüne çapraz koli bandı çek yaşasın özgürlük diye gez.kizlar toplasin,
simdi ben cidden merak ettigim icin soruyorum, cahilim bu konuda, beni aydinlatin.
simdi bu ablamiz icine bir sey giymemis dimi?
nasil gogus ucu falan gorunmuyor, ozel aksesuarlar falan mi var bunun icin?
ben bu tarz bir elbise aldim, icine sutyen ayarlicam diye canim cikiyor, ne giysem gozukuyor, giymesem olmuyor.
Eki Görüntüle 2861339
Hemde nasıl Ağzım kulaklarımdaHarıka. Cok gzuel motıvasyon ne kadar mutlu oluyor ınsan
haklısın içinde bişey yok. özel göğüs kapları var onlardan kullanıyorlar. ben sütyen düşmanı olarak koli bandı en sevdiğim. uçları düzleştir üstüne çapraz koli bandı çek yaşasın özgürlük diye gez.
https://www.penti.com/ten-silikon-sutyen-zidPLSLK0NS06SK-T03?kizlar toplasin,
simdi ben cidden merak ettigim icin soruyorum, cahilim bu konuda, beni aydinlatin.
ben bu tarz bir elbise aldim, icine sutyen ayarlicam diye canim cikiyor, ne giysem gozukuyor, giymesem olmuyor.
Eki Görüntüle 2861339
https://www.penti.com/ten-silikon-sutyen-zidPLSLK0NS06SK-T03?
gclid=Cj0KCQjwktKFBhCkARIsAJeDT0gp_2H6T_SO7NE8LhgHE71PXDoCUTz3LA8mcgTg5dNEaJtfdQxAfg8aApkQEALw_wcB
bundan takıyorsun canım
sanırım 10-15 defa yapışma özelliği devam ediyor
dün paylaştığım fotolarda kırmızılı olanda free mesela hiç belli değil.inanmiyorum, ise yariyorsa supermis.
ben de desteksiz, telsiz, dikissiz,... onsuz bunsuz sutyenler kullaniyorum.
en guzeli hic kullanmamak ama
yok tutuyor hatta bendeki direkt yapışan cinsten ortada yada arkada tutacak yeri yokben bunu gordum de bende malum gogus olmayinca tutmaz mi acaba dedim, yapiskansa olur bak
Gunaydin
Niye korkuyorsun
Gunaydin
1 tatlı kaşığı bal ve 1/2 cay kaşığı çörek otu şifa olsun canım
Aylardır zayıflamak istiyorum ama asla bir azalma olmadı ama burdayım 3 günde.0.4 kg benim için çok güzel bir sonuç.
A Arrietty_
@sedulu
CEYDOS
H3RA_ ve de çıtır kızlar
Yeniden merhaba kızlar Online dersimi yaptım kahvaltımı hazırladım kilo bildirimi yapmaya geldim
Sabah tartılmıştım
Lavaboya gidemedim adet de başlamadı
Ama kendimi yine de çok iyi hissediyorum incelmiş ve sanki ödem atmış gibi hissediyorum
Karpuz diyetime devam ediyorum
Cuma günü 65.8kg
Bugün 65.7 kg
Fark - 100 gr
Hedef koymuyorum hedef koymak bana yaramıyor bu çabalamayacağım anlamına gelmesin zaten hedefim her zaman belli haftada ortalama 300 500 gr civarı vermek
Tahmin ettim kiz
Hey masallahcumaya kadar fossssss sönersin insallah bebem No stress diyete devam
takım kaptişi olarak ödemdir o diyorum. geçen hafta banada oldu. detoks ile üstesinden gelebilirsin. @neutralın maydanozlu tarifi mesela.
klan üyesi olarak cumaya kadar güneş ve suyla besleneceksin o kadar o fazlalıkların hepsi gidecek.
takım arkadaşın olarak bu canım hiç gebelik testi yaptın mı? bir kontrol et istersen. ağrı var ama kendi yoksa sürprizle karşılaşman olası.
Dahlia_ korona atlatti ama toparlanamadi bir turlu,
regli de etkilendi sanirim korona sonrasi, yanlis hatirlamiyorsam, onun siskinligi sanirsam, yoksa menuleri bana az bile geliyor.
Hamilelik yoksa
Ballı çörek otu
Papatya çayı
Maydanoz suyu öneririm
Ama gebelik ihtimali varsa aman ha uzak dur
Ayy noldu kuzumstres sıkıntı yaptığın bir şeymi oldu?
Seni sevmeyen ölsün deli
Arkadaşlar da sölemiş.Kağıda yazman gerekiyor canım
Hoşgeldin Avusturya
Son dakikada yetişmişin.Hedef çok büyükumarım başarırsın canım
Demiii inşallah hep böyle gider regl dönemindeyim bakalım korkuyordum aslında ama sukurler olsun sonuç iyi olduKorkduğum başıma geldi zaten
Sağol ablacım, hiç sevmediğim ikili, nasıl yiyeceğimi düşünüyorum dünden beri
Ne kadar güzel bir eksiii
Daha çok gidecek, yeter ki pes etme
Gayet güzel sonuç..
Krakerim harikasın
MaşaAllah
İyi sonuç, sıkma canını hiç..
İnşaAllah canım ya..
Dünden beri maydanoz içmeye başladım, cumaya kadar devam edeceğim, umarım faydası olur..
Tek öğüne geçtim bile, zaten ağrıyla falan canım yemek istemiyor, tek öğün + 3 lt su toparlar beni..
En son kasımda normal oldum, kasımda hastalık geçirdim sonrası böyle.. 1 hafta 10 gün gecikebilir, ilk seferinde 20 günden fazla gecikti.. İlk başlarda her ay test yapıyordum sonra bıraktım, her zaman bulunur evde de şimdi yok :) hiç ihtimal vermiyorum ama yine de alırım..
Bence de öğle ama bu ay çok zorladı.. Geçen ay hiç fazla şişkinliğim olmadı..
Maydanozu içtim, ballı çörek otunu da yiyeceğim şimdi..
Yok canım ya, hiç birşey olmadı, kendi kendime şiştim böyle
Asla pes etmem ben buraya katılmadan çok düşündüm.Korktuğum başıma geldi zaten
Sağol ablacım, hiç sevmediğim ikili, nasıl yiyeceğimi düşünüyorum dünden beri
Ne kadar güzel bir eksiii
Daha çok gidecek, yeter ki pes etme
Gayet güzel sonuç..
Krakerim harikasın
MaşaAllah
İyi sonuç, sıkma canını hiç..
İnşaAllah canım ya..
Dünden beri maydanoz içmeye başladım, cumaya kadar devam edeceğim, umarım faydası olur..
Tek öğüne geçtim bile, zaten ağrıyla falan canım yemek istemiyor, tek öğün + 3 lt su toparlar beni..
En son kasımda normal oldum, kasımda hastalık geçirdim sonrası böyle.. 1 hafta 10 gün gecikebilir, ilk seferinde 20 günden fazla gecikti.. İlk başlarda her ay test yapıyordum sonra bıraktım, her zaman bulunur evde de şimdi yok :) hiç ihtimal vermiyorum ama yine de alırım..
Bence de öğle ama bu ay çok zorladı.. Geçen ay hiç fazla şişkinliğim olmadı..
Maydanozu içtim, ballı çörek otunu da yiyeceğim şimdi..
Yok canım ya, hiç birşey olmadı, kendi kendime şiştim böyle
Asla pes etmem ben buraya katılmadan çok düşündüm.
Buraya pes etmeye değil sizinle birlikte başarmaya geldim.
Yok bende sevmem migrenim var benımgüneşi sevsem ben deneyeceğim ama hiç sevmem. cesaretin varsa dene
Memesi kucuk ondan mıkikizlar toplasin,
Eki Görüntüle 2861339
Kizzz kruidvattan zoogkompres al. Benimde tas gibi heryerden gozukuyorkizlar toplasin,
Eki Görüntüle 2861339