Valla uçuş uçuş dıye gezıyorum aylardr uçuramadılar beni biesmeriiim şöyle uçuş uçuş taşsız tuşsuz bir modelde denesene
ya bende çok gezmiştim iki sene önce sonra hiç ummadığım yerden bulmuştumValla uçuş uçuş dıye gezıyorum aylardr uçuramadılar beni bihayallerımdekını arıyorum bulamıyorum olanlardan sececez. Bide acaıp pahalı ya 4-5-6 elbıseler
haklısın sektör tamamen yerlerde. 4-5-6 diyorsun bu elbiselerin fiyatlarıda öyle mi?3 tür geziyorum. Pandemıden sanırım hep eskı modeller var. Yenı gzuel bısey yok en oluru dedıklerım bu ıkısı
Evet o elbıse de renk secenegı yok işte. Bu renk var sadece. Cok koyu renklerde ıstemıyorum acıkcası
moda evlerine de bakValla uçuş uçuş dıye gezıyorum aylardr uçuramadılar beni bihayallerımdekını arıyorum bulamıyorum olanlardan sececez. Bide acaıp pahalı ya 4-5-6 elbıseler
Bu benim için doğru, ergenlikten beri hep kilo vermeye çalıştım, hala vermeye çalışıyorum. Emzirmeden dolayi su an az da olsa veriyorum, bakalim 68 i ne zaman göreceğimevet armut tipli kadınlarız biz
vücudunu tanıyıp ona göre giyindiğin zaman bazen saklayabiliyoruz sorunlu bölgeleri
yazın zaten uçuş uçuş elbiseler giymeyi çok severim
dün bir doktorun konuşmasını dinledim
Alt bölgeden kilo alan kadınlar daha zor kilo verir diyordu.
İncelme demiyorum bak kilo vermek
O zaman sana en yakın geleni al canım3 tür geziyorum. Pandemıden sanırım hep eskı modeller var. Yenı gzuel bısey yok en oluru dedıklerım bu ıkısı
Evet o elbıse de renk secenegı yok işte. Bu renk var sadece. Cok koyu renklerde ıstemıyorum acıkcası
Bu elbısler 2.500haklısın sektör tamamen yerlerde. 4-5-6 diyorsun bu elbiselerin fiyatlarıda öyle mi?
Diktirme şansın yok mu o kadar parayı gözden çıkardıktan sonraValla uçuş uçuş dıye gezıyorum aylardr uçuramadılar beni bihayallerımdekını arıyorum bulamıyorum olanlardan sececez. Bide acaıp pahalı ya 4-5-6 elbıseler
Bende mi sabah yürüsem diye düşünüyorum dün akşama kadar ev işi yaptım yorulunca yapamadım.Şimdi geldim yürüyüş ten canim sabah 7 yada 7 30 da çıkıyorum 1 saat yürüyüp geliyorum dışarıda
Bence sabah yapmalısın canım sabah erken kalkıyorum oğlum uyanmadan esim de ise gitmeden hemen yürüyüp geliyorum güzel oluyor sabah temiz hava oh misBende mi sabah yürüsem diye düşünüyorum dün akşama kadar ev işi yaptım yorulunca yapamadım.
rısklı iş ya dıktrmekDiktirme şansın yok mu o kadar parayı gözden çıkardıktan sonra
Istediğin model istediğin renk
Hımm tamam bakayım ızmırde varsa nerdeyse gıderımesmeriiim İzmir de Tarık Ediz'in yeri varsa oraya da bak. Gerçekten güzel modelleri moda evinin.
Birde alfa betanın elbiseleri güzel oluyor
Abiyeciler çarşıları genelde fabrikasyon ürünler her girdiğin mağazada benzer modeller var.
Bu ikisine göz at derim
19 gun kaldı
Solaryum merkezi bu işi halleder ya19 gun kaldı