Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Valla uçuş uçuş dıye gezıyorum aylardr uçuramadılar beni bi hayallerımdekını arıyorum bulamıyorum olanlardan sececez. Bide acaıp pahalı ya 4-5-6 elbıseler
ya bende çok gezmiştim iki sene önce sonra hiç ummadığım yerden bulmuştum
İst. olsan adres verirdim

haklısın sektör tamamen yerlerde. 4-5-6 diyorsun bu elbiselerin fiyatlarıda öyle mi?

Valla uçuş uçuş dıye gezıyorum aylardr uçuramadılar beni bi hayallerımdekını arıyorum bulamıyorum olanlardan sececez. Bide acaıp pahalı ya 4-5-6 elbıseler
moda evlerine de bak
genelde pahalı oluyorlar diye girmezdim ben hep tasarım elbiseler oluyor ya
ellerinde kalan eski sezon modeller oluyor

Bu benim için doğru, ergenlikten beri hep kilo vermeye çalıştım, hala vermeye çalışıyorum. Emzirmeden dolayi su an az da olsa veriyorum, bakalim 68 i ne zaman göreceğim

O zaman sana en yakın geleni al canım
Millet pandemide iş yapamayınca ne yapsın

Diktirme şansın yok mu o kadar parayı gözden çıkardıktan sonra
Istediğin model istediğin renk

esmeriiim İzmir de Tarık Ediz'in yeri varsa oraya da bak. Gerçekten güzel modelleri moda evinin.
Birde alfa betanın elbiseleri güzel oluyor
Abiyeciler çarşıları genelde fabrikasyon ürünler her girdiğin mağazada benzer modeller var.
Bu ikisine göz at derim

Bende mi sabah yürüsem diye düşünüyorum dün akşama kadar ev işi yaptım yorulunca yapamadım.
Bence sabah yapmalısın canım sabah erken kalkıyorum oğlum uyanmadan esim de ise gitmeden hemen yürüyüp geliyorum güzel oluyor sabah temiz hava oh mis

Diktirme şansın yok mu o kadar parayı gözden çıkardıktan sonra
Istediğin model istediğin renk
rısklı iş ya dıktrmek

Hımm tamam bakayım ızmırde varsa nerdeyse gıderım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…