- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 35
KizZ ne zaman geliyon Alanya ya bizde oraya gidebiliriz bu seneBende yaptirim bitane vampirli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KizZ ne zaman geliyon Alanya ya bizde oraya gidebiliriz bu seneBende yaptirim bitane vampirli
Sağol canımHarika görünüyorsun canım
80 li rakamlardan geldim buralara ama asıl 2 sene önce halim var tam bomba orada belki 90 kiloyum tartılmıyordum. Azim edince her şey oluyor onu anladım bu değişimlerlebu nasıl güzel bir değişim böyle bayıldım.
haftalık 850 gr hedeflersen olur bu iş.CEYDOS Um ben de haziran bitimi 7 lere inip mezun olur muyum dersin
Sennn 90 kilo muydun inanmamSağol canım
80 li rakamlardan geldim buralara ama asıl 2 sene önce halim var tam bomba orada belki 90 kiloyum tartılmıyordum. Azim edince her şey oluyor onu anladım bu değişimlerle
Yaaa inşallah tam temmuz 7 de bir yıl olacak başlayalıhaftalık 850 gr hedeflersen olur bu iş.
kesinlikle haklısın. seni gören şok geçiriyordur. sayfalarda görüyoruz böyle değişimleri ama insanın kendi bildiği kişi olunca daha etkili oluyor.Sağol canım
80 li rakamlardan geldim buralara ama asıl 2 sene önce halim var tam bomba orada belki 90 kiloyum tartılmıyordum. Azim edince her şey oluyor onu anladım bu değişimlerle
Demekki dogruymus dedikleri. Bir yaptirdinmi durmuyorsun. Hep bitane ekleniyorBende yaptircam yeni iki üç tane daha aklımda. Birini bacağıma yaptiricam biraz daha büyük şekilde
6/7 agustoss. Anaaa orda bulusuruz kizzKizZ ne zaman geliyon Alanya ya bizde oraya gidebiliriz bu sene
Keşkeeee ama biz temmuzda gideceğiz tuhDemekki dogruymus dedikleri. Bir yaptirdinmi durmuyorsun. Hep bitane ekleniyor
6/7 agustoss. Anaaa orda bulusuruz kizz
istikrarlı bir şekilde 0,5 kg verilmiş görünüyor. arada mutlaka oynamalar olmuştur. 27 kilo çok güzel bir rakam. belki azıcık farklılık yaratarak menülerinde haftalık gideni hızlandırabilirsin.Yaaa inşallah tam temmuz 7 de bir yıl olacak başlayalı
27 buradaki verdiğim toplam da 40 verdim canım hedefe ulaşırsam ins -45 ile bitecek.istikrarlı bir şekilde 0,5 kg verilmiş görünüyor. arada mutlaka oynamalar olmuştur. 27 kilo çok güzel bir rakam. belki azıcık farklılık yaratarak menülerinde haftalık gideni hızlandırabilirsin.
bitmeyecek ama değil mi devam edeceksin27 buradaki verdiğim toplam da 40 verdim canım hedefe ulaşırsam ins -45 ile bitecek.
Biraz ara veririm sanırım koruma şeklinde olur yoruldum çünkü ama devam edeceğim daha sonrabitmeyecek ama değil mi devam edeceksin
Kahvaltı
2 yumurta (1 yk zeytinyağı ,1 çay kaşığı acı biber)
2.5 yk lor peyniri
7 zeytin
7 kaju 2 ceviz
4 dilim karpuz
Ara
1 maden suyu
Akşam
Soğanlı yumurta (1 soğan 2 yumurta)
4 yk bamya yemeği
4 yk süzme yoğurt
4 dilim karpuz
Su 2 lt olur
30 mayıs menü:
Sabah 8:30 da - 2 dilim çavdar ekmek
1 kaşık kaymak
Yarım dilim peynir
Cay
Ara 13:00 da
Kiraz 1 ceviz
Aksam:
17:00
50 gram haşlanmış dana eti.
2 yumurta (1 kaşık tereyağ ve iki küçük yumurta)
Bolca salata
3 litre su
Spor:
500 ip atlama- 165 puan
100 suguat- 16 puan
7000 adim - 210 puan
Toplam- 391 puan
A Arrietty_ sedulu @neutral
CEYDOS
Simdi yazayim da abarttiysam soyleyin Aksam yemeği yemeyi unutmusum ne zamandır bugun yediğim abarti gibi geldi..
Sabah kalkınca aksamdan suya koyduğum 2 gun kurusu ve 400 ml su
Kahvaltı
Kiymali domates
1 dl tb ekmegi
Minik süzme peynir
3 dl kasar
4 zeytin
Salatalik
4 badem
Ara
4 cig badem
Aksam 17.30
1 kepce k.mercimek corbasi
Evdeki sebzeleri fırına attim 1 tabak yedim (patlıcan kuru soğan sarimsak patates nohut z.yagi kekik tuz )
1 koca bardak ayran..
Karbon fazla oldu evet evet Aksam demi...
O yüzden yuruyuse cikayim da simdiden 2 saat yürüyeyim bugun
A Arrietty_ sedulu @neutral CEYDOS @noram
CEYDOS A Arrietty_ sedulu
Kahvalti=2has.yumurta
Dilim suzme peynir
1tk. Helva
Domates salatalik
1ince dilim kepekli ekmek
Ara=1kupa şekersiz kahve
1cay b.beyaz leblebi
Akşam=2ufak kabak
1subar.yogurt kabak detoksundaki tarif üzerine dereotu ve maydonoz
Su ana kadr 2.5litre su
Spor=40dkka Eva fitness dkkasi 5puandan 200puan
=300ip 3tanesi 1puandan 100puan
TOPLAM=300 puan
kaptiş tavsiyesi değil abla tavsiyesi istersen bence ara verme. geçmiş tecrübelerim ara vermenin hiçte olumlu sonuçlar getirmediği yönünde.Biraz ara veririm sanırım koruma şeklinde olur yoruldum çünkü ama devam edeceğim daha sonra
bence iyi bir marka al ben B'li marketten ucuz diye fakirin aldım. çokta memnun değilim. bozulsun diye bekliyorum.
Öğün oluyormuş
Tüm meyveleri bızzzt içine yulaf sütde ekleyebilirsin oh mis.
Ben philips aldım gayet memnunum makineye de atılıyor
Ben alana kadar smoothie modası gecer baska hir sey gelir Ne cok model var 300 luk birsey alabilirim max..Ona da iyi bir sey yokÖzellikle yazin buzlu smootie icerim diyorsan bas parayi en iyisini al, bizim ev ahalisi sever bu tarz yazin.
Yokkk benim de pek iyi değil canim şoyle iyice ac kalınca kilo verebiliyorum kabizlikta var zaten başımın belasisen benden önce görürsün gibime geliyor metabolizman daha hızlı çalışıyor.
Insallah canimBenimde aynı inşallah bende size eşlik ederim.
Doğru diyorsun da işte baya oldu ya artık yoruldum bende bedenim de ara vermek derken bırakmak olmaz benimki artık böyle devam eder muhtemelen kısa süreli koruma diyelim tatil de iken en azındankaptiş tavsiyesi değil abla tavsiyesi istersen bence ara verme. geçmiş tecrübelerim ara vermenin hiçte olumlu sonuçlar getirmediği yönünde.
posası az yiyecekler tüketiyorsan suyunu yudum yudum değil 225 ml bir seferde tüketiyorsan kabızlık oluyor.Ben alana kadar smoothie modası gecer baska hir sey gelir Ne cok model var 300 luk birsey alabilirim max..Ona da iyi bir sey yok
Yokkk benim de pek iyi değil canim şoyle iyice ac kalınca kilo verebiliyorum kabizlikta var zaten başımın belasi
Insallah canim
Ben alana kadar smoothie modası gecer baska hir sey gelir Ne cok model var 300 luk birsey alabilirim max..Ona da iyi bir sey yok