Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol canım

80 li rakamlardan geldim buralara ama asıl 2 sene önce halim var tam bomba 😀 orada belki 90 kiloyum tartılmıyordum. Azim edince her şey oluyor onu anladım bu değişimlerle
kesinlikle haklısın. seni gören şok geçiriyordur. sayfalarda görüyoruz böyle değişimleri ama insanın kendi bildiği kişi olunca daha etkili oluyor.

istikrarlı bir şekilde 0,5 kg verilmiş görünüyor. arada mutlaka oynamalar olmuştur. 27 kilo çok güzel bir rakam. belki azıcık farklılık yaratarak menülerinde haftalık gideni hızlandırabilirsin.
27 buradaki verdiğim toplam da 40 verdim canım hedefe ulaşırsam ins -45 ile bitecek.

Kahvaltı

2 yumurta (1 yk zeytinyağı ,1 çay kaşığı acı biber)
2.5 yk lor peyniri
7 zeytin
7 kaju 2 ceviz
4 dilim karpuz

Ara

1 maden suyu

Akşam

Soğanlı yumurta (1 soğan 2 yumurta)
4 yk bamya yemeği
4 yk süzme yoğurt
4 dilim karpuz

Su 2 lt olur

Cok begendim ✌️

Bugünün menüsü
1 haşlanmış yumurta 1dilim çavdar ekmeği 1dilim beyaz peynir 1 tk labne 1 tk sos 1 tk bal domates salatalık
Ogle yulaf mantı
Akşam 1 kase yesil salata 1tane haşlanmış yumurta li 3 4 yaprak sarma 1 dilim karpuz
Su 3 olacak
Spor sonra ekleyim
A Arrietty_ sedulu sedulu @neutral CEYDOS CEYDOS

Sabah ekmek, ogle yulaf 2 farkli ogunde oldugu icin fazla geldi gozume. Tek ogunde sinirlamani oneririm karbonhidrati. Yulaf ve ekmegi donusumlu kullan bence menulerinde. Aksam ogunune bayildim ✌️

30 mayıs menü:

Sabah 8:30 da - 2 dilim çavdar ekmek
1 kaşık kaymak
Yarım dilim peynir
Cay

Ara 13:00 da
Kiraz 1 ceviz

Aksam:
17:00
50 gram haşlanmış dana eti.
2 yumurta (1 kaşık tereyağ ve iki küçük yumurta)
Bolca salata

3 litre su

Spor:
500 ip atlama- 165 puan
100 suguat- 16 puan
7000 adim - 210 puan
Toplam- 391 puan

A Arrietty_ sedulu sedulu @neutral
CEYDOS CEYDOS

Sabahki ekmeklere bisey surmedin mi. Yanindakiler az geldi, ekmegi 1 e indirip tereyag surebilirsin. Bol peynir ve yesillikle daha guzel olabilir. Aksam nedense olmamis gibi. Yumurta ve et birlikte fazla diye düşünüyorum.

Simdi yazayim da abarttiysam soyleyin :-) Aksam yemeği yemeyi unutmusum ne zamandır bugun yediğim abarti gibi geldi..

Sabah kalkınca aksamdan suya koyduğum 2 gun kurusu ve 400 ml su

Kahvaltı

Kiymali domates
1 dl tb ekmegi
Minik süzme peynir
3 dl kasar
4 zeytin
Salatalik
4 badem

Ara
4 cig badem

Aksam 17.30

1 kepce k.mercimek corbasi
Evdeki sebzeleri fırına attim 1 tabak yedim (patlıcan kuru soğan sarimsak patates nohut z.yagi kekik tuz )
1 koca bardak ayran..

Karbon fazla oldu evet evet Aksam demi...
O yüzden yuruyuse cikayim da simdiden 2 saat yürüyeyim bugun:-)

A Arrietty_ sedulu sedulu @neutral CEYDOS CEYDOS @noram

Fazla gelmedi bana. Nohutu anlamadim 🤔

CEYDOS CEYDOS A Arrietty_ sedulu sedulu
Kahvalti=2has.yumurta
Dilim suzme peynir
1tk. Helva
Domates salatalik
1ince dilim kepekli ekmek
Ara=1kupa şekersiz kahve
1cay b.beyaz leblebi
Akşam=2ufak kabak
1subar.yogurt kabak detoksundaki tarif üzerine dereotu ve maydonoz
Su ana kadr 2.5litre su
Spor=40dkka Eva fitness dkkasi 5puandan 200puan
=300ip 3tanesi 1puandan 100puan
TOPLAM=300 puan

Kabak detoksunda ekmek var miydi?
Detoks olarak bilemiyorum ama menun guzel.

bence iyi bir marka al ben B'li marketten ucuz diye fakirin aldım. çokta memnun değilim. bozulsun diye bekliyorum.

Öğün oluyormuş 🙈🍉🍎🍅🍑🍊🥑🍍🍋
Tüm meyveleri bızzzt içine yulaf sütde ekleyebilirsin oh mis.
Ben philips aldım gayet memnunum makineye de atılıyor 😝

Özellikle yazin buzlu smootie icerim diyorsan bas parayi en iyisini al, bizim ev ahalisi sever bu tarz yazin.
Ben alana kadar smoothie modası gecer baska hir sey gelir :KK70: Ne cok model var 300 luk birsey alabilirim max..Ona da iyi bir sey yok:işsiz:
sen benden önce görürsün gibime geliyor metabolizman daha hızlı çalışıyor.
Yokkk benim de pek iyi değil canim şoyle iyice ac kalınca kilo verebiliyorum kabizlikta var zaten başımın belasi🙈🙈
Benimde aynı inşallah bende size eşlik ederim.
Insallah canim:KK68:

kaptiş tavsiyesi değil abla tavsiyesi istersen bence ara verme. geçmiş tecrübelerim ara vermenin hiçte olumlu sonuçlar getirmediği yönünde.
Doğru diyorsun da işte baya oldu ya artık yoruldum bende bedenim de ara vermek derken bırakmak olmaz benimki artık böyle devam eder muhtemelen kısa süreli koruma diyelim tatil de iken en azından

Ben alana kadar smoothie modası gecer baska hir sey gelir :KK70: Ne cok model var 300 luk birsey alabilirim max..Ona da iyi bir sey yok:işsiz:

Yokkk benim de pek iyi değil canim şoyle iyice ac kalınca kilo verebiliyorum kabizlikta var zaten başımın belasi🙈🙈

Insallah canim:KK68:
posası az yiyecekler tüketiyorsan suyunu yudum yudum değil 225 ml bir seferde tüketiyorsan kabızlık oluyor.

X