Ben seni tovbe birakmam. Olene dek yanimdasinhayat boyu yanınızda olmayacağım kendinizi sorgulamayı öğrenmeniz için yapıyorum.
yok kuzum durmayayım temmuz ayına 66-67 kg larda girmek istiyorum. yanımda sizleri de o kadar azalmış görmek isterim tabi
Ben agustosun 2. Haftasi gidecem. En az 105 olmak istiyorummyok kuzum durmayayım temmuz ayına 66-67 kg larda girmek istiyorum. yanımda sizleri de o kadar azalmış görmek isterim tabi
canımsınBen seni tovbe birakmam. Olene dek yanimdasin
Kilomuz ayni insallah beraber goruruzyok kuzum durmayayım temmuz ayına 66-67 kg larda girmek istiyorum. yanımda sizleri de o kadar azalmış görmek isterim tabi
114,5 mu olacak yoksa !!!
nereye gideceksin? bakalım ne durumdasın ben onu bir hesaplayayım belki daha bile az olabilirsinBen agustosun 2. Haftasi gidecem. En az 105 olmak istiyorumm
sen benden önce görürsün gibime geliyor metabolizman daha hızlı çalışıyor.Kilomuz ayni insallah beraber goruruz
Insallaaah114,5 mu olacak yoksa !!!
nereye gideceksin? bakalım ne durumdasın ben onu bir hesaplayayım belki daha bile az olabilirsin
Bir şey yazmadan daha etkili gerçekten.hayat boyu yanınızda olmayacağım kendinizi sorgulamayı öğrenmeniz için yapıyorum.
online halledemiyor musun? birde thy biletlerini son 1 hafta kala daha fazla ucuzlatıyor. eskiden ne kadar erken o kadar indirimli derdik ama artık yakın tarihlere daha ucuz bilet bulmak mümkün oluyor.Insallaaah
alanya dusunuyorum. Yarin bi biletciye gideyim. Bu hafta halletmem gerek. Yoksa phalli oluyorr
Benimde aynı inşallah bende size eşlik ederim.Kilomuz ayni insallah beraber goruruz
Abooo nasil mutlu olurum nasill@Onlymemeself aynı tempoda devam edersen ağustosun ikinci haftası için 100 kg'ı hedef alabilirsin. azıcık daha dikkatli davranırsan 95 bile olabilirsin.
Online sadece hotele git gel yapiyor ama ben dönüsü 2 hafta uzatmak istiyorum. Evet last minute ucuz oluyor ama hotel sikinti olur. Bide izin gunlerim belli. Gittim gittim yoksa bidaha gidememonline halledemiyor musun? birde thy biletlerini son 1 hafta kala daha fazla ucuzlatıyor. eskiden ne kadar erken o kadar indirimli derdik ama artık yakın tarihlere daha ucuz bilet bulmak mümkün oluyor.
WauwwAy sonu fotosu olsun güncel halim bakalım bir sonraki ay ne olacak
Eki Görüntüle 2860758 Eki Görüntüle 2860759
Yaa dimi deniz kızı yengeç ve balik varWauwwcok guzelsin be! Dovmelerin daha guzel
Bende yaptirim bitane vampirliYaa dimi deniz kızı yengeç ve balik var
Bende yaptircam yeni iki üç tane daha aklımda. Birini bacağıma yaptiricam biraz daha büyük şekildeBende yaptirim bitane vampirli
Harika görünüyorsun canımAy sonu fotosu olsun güncel halim bakalım bir sonraki ay ne olacak
Bu eskilerde Aralık ocak ayı muhtemelen
Eki Görüntüle 2860762
bu nasıl güzel bir değişim böyle bayıldım.Ay sonu fotosu olsun güncel halim bakalım bir sonraki ay ne olacak
Bu eskilerde Aralık ocak ayı muhtemelen
Eki Görüntüle 2860762