Çok şükür sende muhteşem emojisini aldım.Özel Takip Listesi
benim takım lütfen menü paylaşımına dikkat edelim!!! @Yzgt66 sarmalar iki öğün fazla olmuş
cuma günü su 2,25 lt de kalmıştı ondan yok menün güzeldi. dün menüne baktım ama muhteşem koymayı unutmuşumÇok şükür sende muhteşem emojisini aldım.
2 gün alamadım ya kendimi aşırı kötü his etmiştim.
O kadar komik bir insan ki anlatamam. Bayılıyorum kendisine.Ahaha suna bittim.
Diyetle ilgili degil ama olsun
Alican Demiroğlu on Instagram: "Vazgeçelim bu sevdalardan... . . . #minimalizm #minimalist #sadehayat #aralıklıoruç #ketojenikdiyet"
4,918 likes, 98 comments - diyetisyenalican on February 12, 2021: "Vazgeçelim bu sevdalardan... . . . #minimalizm #minimalist #sadehayat #aralıklıoruç #ketojenikdiyet".www.instagram.com
Sen hirslanma diye kizyarın ne o öyle gizli baskül fotosu falan bir yerde çatlak mı var ki saklı gizli olacak.
Keto diyeti cok severim zor ama cok fark goruyorsun.Kızlar bu keto diyeti beni hep korkutuyor. Geçen diyetisyenime söylemiştim bende ilk başta öyleydim ama için içine girince ne kadar seçenekli yeme düzeni ve kolay olduğunu gördüm demişti.
Şimdi anladığım kadarı ile keto diyeti direkt yağ yaktırıyor. Doğal olarak sudan değil yapdan verdiğimiz için incelerek zayıflıyoruz dimi. Doğru mantık mı, bilenler söylesin lütfen.
Ona göre 15 günlük bir paket alıp grupla keto yapıcam. Diyetisyenimin iddiasına göre 15 gün sonra keto hakkında full bilgi ve sayısız tarif bilgin oluyormuş.
Cubuklar var. Onu idrara batiriyorsun. Ketosise girdigini anliyorsun.@neutral keto ile ilgili basit bilgiler burada. yumurta orucu dediğimiz olay ketoya hızlı başlangıç sağlamakta.
Eki Görüntüle 2860692 Eki Görüntüle 2860693 Eki Görüntüle 2860690 Eki Görüntüle 2860691
Oh rahatladım sonundacuma günü su 2,25 lt de kalmıştı ondan yok menün güzeldi. dün menüne baktım ama muhteşem koymayı unutmuşum
Aslinda evet ben bunu yapabilirim 2 ogun yapsak olmuyor mu if le birleşmiş gibi yeni bir diyet olurSen hirslanma diye kiz
Keto diyeti cok severim zor ama cok fark goruyorsun.
Cubuklar var. Onu idrara batiriyorsun. Ketosise girdigini anliyorsun.
aysunayy bence tam senlik. Carb. 20 grami gecmesin. Bi dene ve gor farki
Kuzum bence fazla olmamış ki afiyet olsun gayet güzel olmuşSimdi yazayim da abarttiysam soyleyinAksam yemeği yemeyi unutmusum ne zamandır bugun yediğim abarti gibi geldi..
Sabah kalkınca aksamdan suya koyduğum 2 gun kurusu ve 400 ml su
Kahvaltı
Kiymali domates
1 dl tb ekmegi
Minik süzme peynir
3 dl kasar
4 zeytin
Salatalik
4 badem
Ara
4 cig badem
Aksam 17.30
1 kepce k.mercimek corbasi
Evdeki sebzeleri fırına attim 1 tabak yedim (patlıcan kuru soğan sarimsak patates nohut z.yagi kekik tuz )
1 koca bardak ayran..
Karbon fazla oldu evet evet Aksam demi...
O yüzden yuruyuse cikayim da simdiden 2 saat yürüyeyim bugun
A Arrietty_ @sedulu @neutralCEYDOS noram
Suyu yazmamışsın sanırım ondan üzgün surat
meydan okuduğun anda hırslandım zaten artık ipin ucu kaçtı durduramazsınız beni. hep meydan okuyun lütfenSen hirslanma diye kiz
Keto diyeti cok severim zor ama cok fark goruyorsun.
Cubuklar var. Onu idrara batiriyorsun. Ketosise girdigini anliyorsun.
aysunayy bence tam senlik. Carb. 20 grami gecmesin. Bi dene ve gor farki
su neredeydi menünde ben mi görmedim? karbo fazla okey ama su 400 ml nedir yahu kabul edilemez vampirler kanımızı mı emsin? zombiler parçalara mı bölsün? yada periler sihirleriyle kilo uykusuna mı çeksin bizi... su içilecek karbonhidrat az tüketilecek ve cuma kurt kadınlar uluyacak bu takımda o kadar
Ayy onun icinmiydisu neredeydi menünde ben mi görmedim? karbo fazla okey ama su 400 ml nedir yahu kabul edilemez vampirler kanımızı mı emsin? zombiler parçalara mı bölsün? yada periler sihirleriyle kilo uykusuna mı çeksin bizi... su içilecek karbonhidrat az tüketilecek ve cuma kurt kadınlar uluyacak bu takımda o kadar
Tamam bu yeme bana cumaya kadar yetersu neredeydi menünde ben mi görmedim? karbo fazla okey ama su 400 ml nedir yahu kabul edilemez vampirler kanımızı mı emsin? zombiler parçalara mı bölsün? yada periler sihirleriyle kilo uykusuna mı çeksin bizi... su içilecek karbonhidrat az tüketilecek ve cuma kurt kadınlar uluyacak bu takımda o kadar
Mezun olmadan kırmak istiyorum aslında ama bu arala4 enerjim az yarına olur mu bilmiyorum
30 bin yapan 40 bin de yapar40 bin miyok bacim o ne öyle masallah 30 bin yapabildim max ben.
Emojiyi bırakıp kaçıyor düşün düşün kafayı yiyelim diye sanırım.
hayat boyu yanınızda olmayacağım kendinizi sorgulamayı öğrenmeniz için yapıyorum.Emojiyi bırakıp kaçıyor düşün düşün kafayı yiyelim diye sanırım.