Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yarın ne o öyle gizli baskül fotosu falan bir yerde çatlak mı var ki saklı gizli olacak.
Sen hirslanma diye kiz
Keto diyeti cok severim zor ama cok fark goruyorsun.
Cubuklar var. Onu idrara batiriyorsun. Ketosise girdigini anliyorsun.
aysunayy bence tam senlik. Carb. 20 grami gecmesin. Bi dene ve gor farki

Sen hirslanma diye kiz

Aslinda evet ben bunu yapabilirim 2 ogun yapsak olmuyor mu if le birleşmiş gibi yeni bir diyet olur Sabah ki ekmegimi çıkarsam aslinda cok benziyor beslenmeme ahtapot disinda somon da cok severim de simdi bulmak zor burds bugun biraz kacti iste karbon

Kuzum bence fazla olmamış ki afiyet olsun gayet güzel olmuş

Sen hirslanma diye kiz

meydan okuduğun anda hırslandım zaten artık ipin ucu kaçtı durduramazsınız beni. hep meydan okuyun lütfen
zor değil yahu alışınca tık tık gidiyor. evde karbo kullanma badem unu susam unu hcevizi unu bu gibi dıdaları doldur bol yumurtan yeşil sebzen ve kırmızı meyven olsun. al sana keto diyet. tek sorun yaratan karnıyarık otu ve erythritol (yada stevia) onlarda çok az kullanıldığı için uzun süre gidiyor.
keto gribi oluyor ilk hafta çubuğa bile gerek kalmıyor anlıyorsun girdiğini en hızlı girme şeklide yumurta orucu. yap direk ketodasın. bakmışsın kilolar tıkır tıkır gidiyor.

CEYDOS Um bana neden uzgun surat yaptin cok mu yemişim.. 3 saat de yürüyeyim napam soyle
su neredeydi menünde ben mi görmedim? karbo fazla okey ama su 400 ml nedir yahu kabul edilemez vampirler kanımızı mı emsin? zombiler parçalara mı bölsün? yada periler sihirleriyle kilo uykusuna mı çeksin bizi... su içilecek karbonhidrat az tüketilecek ve cuma kurt kadınlar uluyacak bu takımda o kadar

Ayy onun icinmiydi aksam sporla yazarım dedim di suyum en az 2.5 olur benim 2 lt oldu zaten 3 yaparim ki ben onu..ha ondan sa super tamam tamam ay içim rahatladi duzeltiyorum

Tamam bu yeme bana cumaya kadar yeter yarin sırf protein yapicam az o da..sabahki ekmek te yok ceza olsun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…