Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben şimdi sofradan kalktım güya öğlen yemeği diye yedim.Daha yemiyim bari
Krakerim bazı yiyeceklerin porsiyonunu azalttım
Bazı içeceklerin şekerlerini azalttım ilk başta
Sonra da neredeyse haftalarca aylarca aramaz oldum
Mesela ekmek pirinç pilavı sarma dolma makarna patates püresi patates kızartması
Ve bütün yaptığım hamur işleri
Içecek olarak da şekerli çay ve komposto nasıl bunları birden kesmediğim gibi zamana yayarak

Akşam yemeği saatlerimi de saat 21.00 20.00
19.00 18.00 simdi en son 17.00 idi
Son 2 gündür 16.30 yapıyorum

Bugün spor challenge yok demi kızlar.
Bu arada yarın adım challenge var yanlış hatırlamıyorsam
A Arrietty_ kaptanım benim 40 binlik rekoru geçen oldu mu ben yokken
Yoktur canim bugun.
Olmadi sanki . Dimi H3RA_ kaptanim
Yarin kendi rekorunumu kiracaksin yoksa

ailece smoothie diyetimiz başladı. 3 gün sonra halen devam ediyorlarsa sonuçlarını yazacağım.
eşim : 100,8 kg
kızım : 71,8 kg
Smoothie öğün mu oluyor ara öğün mu o gün sordum makinesini almayı düşünüyorum ne yapatim diye ama karar veremedim iyi birsey mi alayım mi

Smoothie öğün mu oluyor ara öğün mu o gün sordum makinesini almayı düşünüyorum ne yapatim diye ama karar veremedim iyi birsey mi alayım mi
bence iyi bir marka al ben B'li marketten ucuz diye fakirin aldım. çokta memnun değilim. bozulsun diye bekliyorum.

Son düzenleme:
H3RA_ Login • Instagram
Gir bir incele sayfayı istersen. Ben katı beslenme tarzını yapamıyorum. Yapabilirsen çok sağlıklı ama benim yaşam biçimime uygun değil maalesef.

Ahaha suna bittim.
Diyetle ilgili degil ama olsun

Öğün oluyormuş
Tüm meyveleri bızzzt içine yulaf sütde ekleyebilirsin oh mis.
Ben philips aldım gayet memnunum makineye de atılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…