Krakerim bazı yiyeceklerin porsiyonunu azalttımBen şimdi sofradan kalktım güya öğlen yemeği diye yedim.Daha yemiyim bari
Smoothie öğün mu oluyor ara öğün mu o gün sordum makinesini almayı düşünüyorum ne yapatim diye ama karar veremedimailece smoothie diyetimiz başladı. 3 gün sonra halen devam ediyorlarsa sonuçlarını yazacağım.
eşim : 100,8 kg
kızım : 71,8 kg
Saat olmuş 5 ogle yemegi mi olur kızBen şimdi sofradan kalktım güya öğlen yemeği diye yedim.Daha yemiyim bari
bence iyi bir marka al ben B'li marketten ucuz diye fakirin aldım. çokta memnun değilim. bozulsun diye bekliyorum.Smoothie öğün mu oluyor ara öğün mu o gün sordum makinesini almayı düşünüyorum ne yapatim diye ama karar veremedimiyi birsey mi alayım mi
H3RA_ Login • Instagram
Gir bir incele sayfayı istersen. Ben katı beslenme tarzını yapamıyorum. Yapabilirsen çok sağlıklı ama benim yaşam biçimime uygun değil maalesef.
Öğün oluyormuşSmoothie öğün mu oluyor ara öğün mu o gün sordum makinesini almayı düşünüyorum ne yapatim diye ama karar veremedimiyi birsey mi alayım mi
Smoothie öğün mu oluyor ara öğün mu o gün sordum makinesini almayı düşünüyorum ne yapatim diye ama karar veremedimiyi birsey mi alayım mi
Tamam tamam yemiyom yarın eksi çıkayım aminSaat olmuş 5 ogle yemegi mi olur kız3 kilo su ic yat yerine
evet olmadı
Canım iyi düşün onun için bol bol dua etHepinize teşekkür ederim.
Yanlız kalıyordu bugün bakıcısı yoktu. Ac mi tok mu öldu ? Düşünüp duruyorum