Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hayır canım sarmalara değil suya takıldım ben o gün. bolca su kabul etmiyorum lt olarak paylaşman lazım ki net bilelim ne kadar tükettin. 2,5 üstü içersen benden beğen yada muhteşem alırsın.

4. Takımın Dikkatine azıcık araştırdım ve bunu buldum sizler için. hedef tablosu günlük verilmesi gereken sonucunuz ile orantılama yaparsanız sonra o kaloriyi düşüp spor ve diyete uyarlarsanız hedefinize çok rahat ulaşırsınız.

Günlük olarak ekstra 1000 kalori yakmak haftalık 1 kiloya denk geliyormuş. normal almanız gereken kalori miktarından azalttığınız zaman sonuca ulaşırsınız. ekstra spor ile desteklerseniz daha da güzel olur.

esmeriiim bunuda senin için bırakıyorum.

Kilo vermek neden durur? İşte cevabı...

Kilolu kişiler daha düşük yoğunlukta ve daha kısa sürede çok daha fazla kalori yakarlar. Kilo vermenin zaman geçtikte zorlaşması vücut yağlarının azalmasından kaynaklanır.

Canım bilegim agrıyınca bıraktım korkudan.
Bana en iyisi şimdilik yürüyüş
Teşekkür ederim

Şakası bi yana canım benim yıllardır kilo ve saglıklı olmakla ugraşıyorum.
Kan ver doktora git yeme.
Bide az ye ama kilolu ol.
Ablam makarnayla ekmek yer kırk yaşında ben güveçe patatesi az yerim.
Boyuda küçük minyon tipli.
Benim boyumda uzun.
Kilo ala vere bi hal oldum.
Bi türlü dengeliyemiyorum.
Piskolojik birazda diye düşünüyorum.

Ekleri ödül sayalım onundısında sıkıntı yok ama yemek yok sankı yumurta sadece. Ben mesela fazla yumurta yemıyorum yaramıyor bana
Hımm ceydoşum bu şey demek mi verılecek kılo cok cok az olunca kılo vermenın yavas olması yada durması normal. Peki.. 200 300 verelım az olsun öz olsun

Akşamki patates cok olmadigi icin sıkıntı degil canim 1 gun dinlenmissin gümbür gümbür gelirsin eminim bugun
Ne kadar az yemissin canim bu hafta gümbür gümbür geliyorsun hissediyorum

Grubu ben açayım bugun uyumaya geri dönecem...
Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim canlar alintiladim ama unuttuğum varsa affola Iyiki buraya gelmişim cok motive oldum yalnız olmak çok zor insallah bu hafta grupça 1.olacagiz..

Bakin herkes cok sıkı tutsun eksi gelmeye çalışalım ha olmadi mi lütfen +++ gelmeyelim valla cok pis küserim bu kez 6 takim cok fena yenmek için takimca cok çalışmalıyız ve eminim yapacagiz

Ooo neler olmuş neler aysunayy biz şimdi yarismadamiyiz kaptanım CEYDOS biz kaplanmi oluyoruz Anlamadim akdam uyumusum herşeyi kaçırdım biri anlatabilirmi neler oluyor

Ne yarışması canım anlamadım ki neye katılmadım

CEYDOS katılcamm

Günaydın kizzz size fazla yazismayin demedim mi ben 10 sayfa yürüyüş ten geldim yarim saattir geçmiş okuyom yeni bitti herkese güzel haftasonlari
aysunayy kuzum ex esim tebrik ederim sen hak ettin bunu çoktan insallah bu hafta hep beraber birinci oluruz beb inanıyorum ❤❤

Hedef değiştirebilir miyim 79.5 yapsam olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…