Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Şimdiden eşim olmaya hazırlan Kovserim😂 kilolarımız aynı :rolleyes:

Seve seveee :halay:

TAKIM İÇİ GRUP YARIŞI

1. Grup ===> @Onlymemeself caroline84 caroline84 O okuyan_e matilda34 matilda34 E English_teacherrr V vesikaliyarim
2. Grup ===> Huhuki Huhuki CEYDOS CEYDOS N Nalyeccc aysunayy aysunayy Mahi57 Mahi57 Ozzybal Ozzybal KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR Dahlia_ Dahlia_
3. Grup ===> AppLesma AppLesma Asi Matmazel Asi Matmazel @Ressamgibi Varyemez Varyemez Twinkle006 Twinkle006 asena87 asena87
4. Grup ===> H3RA_ H3RA_ esmeriiim esmeriiim sedulu sedulu noram noram Lenochka Lenochka istanbulin istanbulin Alys Alys aedenli aedenli K klbk33

H3RA_ H3RA_ kaptişimizin bahsettiği yarışmamız için gruplar oluşturuldu. bu kişiler isimlerini beni yani CEYDOS CEYDOS yada H3RA_ H3RA_ kaptanımızı etiketleyerek katılmak istediklerini beyan etmeliler. unutmayınız katılanlar grup içerisinde bireysel ve grup olarak diğer takımlara karşı yarışacaklar.

Canım katılıyorum ben de..
Kusura bakma, dün çocuk uyumadı, bana da fırsat vermedi gece gelip yazacaktım yoksa..
CEYDOS CEYDOS

80 den 65 e kaç ayda indin
11 kasımdan bu yana not tuttum kendin de inceleyebilirsin

İlk 3 ayda 9 kilo verdim başlardaki gibi aynı seyirde gitmiyor ideal kiloya yaklaştıkça
Açıkçası hedefim sağlıklı beslenme ile fazlalıklardan kurtulma olduğu için haftada benim bünyeme 300 / 500 gr vermek yetiyor

Kısa zamanda çok kilo verip farklı sağlık sorunlarıyla uğraşmak istemiyorum önümdeki zaman diliminde

Kendi sağlığım için birşey yapmaya karar verdim kendime de 1 yıl içinde ciddi bir oranda en azından kilomun % 15 20 sini vermeyi hedef koymuştum
Şimdiden %16 verildi bence hedefim doğrultusunda gayet sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ilerliyorum

Amacım buradan 64 kg yi görüp mezun olmak sonrasında ise kasım 'a kadar verilen her gram benim için bonus olmuş olacak 😉

Eklentiler

• 20210528_172723.jpg
    20210528_172723.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Bugün herkesin sporunda bir jj ya da ip atlama görmek istiyorum. Biliyorsunuz bugüne özel iki kat puan demek

Mahi57 Mahi57 spor puanlarını hesaplamalısın canım. İlk sayfada açıkladık. Ona göre puan hesabı yapmalısın. Yeni olduğun için bugün ben hesaplayıp tabloya ekledim. Hesaplanmayan spor puanlarını tabloya katmıyorum.

CEYDOS CEYDOS normalde de takım yarışlarına katılmıyorum
Yürüyüş yapmaya çalışıyorum kendi çapımda

Bu hafta öğrencilerimin sınav haftası
son kontrolleri yapacağımız bir zaman
online ekstra normal eğitimin dışında eğitimlere devam edeceğimiz yoğun bir hafta bizi bekliyor

Günaydın kızlar
Bugün herkesin sporunda bir jj ya da ip atlama görmek istiyorum. Biliyorsunuz bugüne özel iki kat puan demek

Mahi57 Mahi57 spor puanlarını hesaplamalısın canım. İlk sayfada açıkladık. Ona göre puan hesabı yapmalısın. Yeni olduğun için bugün ben hesaplayıp tabloya ekledim. Hesaplanmayan spor puanlarını tabloya katmıyorum.
Teşekkür ederim.
Anladım artık hesaplarım.

Şakası bi yana canım benim yıllardır kilo ve saglıklı olmakla ugraşıyorum.
Kan ver doktora git yeme.
Bide az ye ama kilolu ol.
Ablam makarnayla ekmek yer kırk yaşında ben güveçe patatesi az yerim.
Boyuda küçük minyon tipli.
Benim boyumda uzun.
Kilo ala vere bi hal oldum.
Bi türlü dengeliyemiyorum.
Piskolojik birazda diye düşünüyorum.
Kendine plan yap. Hem menu hem spor. Hedefine yogunlas. Bence bu hafta egerki bi hastaligin yoksa ekmek/patates/ pilavi cikar menunden. Bol sebze et/balik ve su la dene. Belki bu hafta guzel bir sonuc alirsin😍 sabah uyanir uyanmaz kahvene hindistancevisyagi koy 1 tatlikasigi. Bende cok istah kesmisti.
Burdaki arkadaslarda yazmisti yememekle kilo veremezsin. Saglikli yiyecez ve hareket edecez♥️

Gunaydin kizlar,

Sporumu yaptim geldim,
Evde fazladan ip de atladim.

Simdo kahvalti zamani.

Amma velakin komsuma aksam yemegine davetliyim, az hasarla kurtulacagim planima gore 😀
Salona mi gittin 😍

Bende kosudan geldim. Yumurta yapiyorum kendime 😁
Bir yandan da jj yapiyorum 😂

X