- 10 Kasım 2014
- 8.930
- 15.747
- 44
Günaydın güzel bir hafta sonu olması dileğiyle
80 den 65 e kaç ayda indin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın güzel bir hafta sonu olması dileğiyle
Şimdiden eşim olmaya hazırlan Kovserim kilolarımız aynı
TAKIM İÇİ GRUP YARIŞI
1. Grup ===> @Onlymemeself caroline84 O okuyan_e matilda34 E English_teacherrr V vesikaliyarim
2. Grup ===> Huhuki CEYDOS N Nalyeccc aysunayy Mahi57 Ozzybal KumraL_KrakeR Dahlia_
3. Grup ===> AppLesma Asi Matmazel @Ressamgibi Varyemez Twinkle006 asena87
4. Grup ===> H3RA_ esmeriiim sedulu noram Lenochka istanbulin Alys aedenli K klbk33
H3RA_ kaptişimizin bahsettiği yarışmamız için gruplar oluşturuldu. bu kişiler isimlerini beni yani CEYDOS yada H3RA_ kaptanımızı etiketleyerek katılmak istediklerini beyan etmeliler. unutmayınız katılanlar grup içerisinde bireysel ve grup olarak diğer takımlara karşı yarışacaklar.
En sevdiğim spordur ip atlamak umarım bu gün zaman bula bilirim.Günaydın kızlar. Bugün Ip atlama /Jumping jack günü
Challenge günlerine herkesin katilmasini bekliyorum
@Onlymemeself caroline84 O okuyan_e matilda34 E English_teacherrr V vesikaliyarim Huhuki CEYDOS N Nalyeccc aysunayy Mahi57 Ozzybal KumraL_KrakeR Dahlia_ AppLesma Asi Matmazel Varyemez Twinkle006 asena87 H3RA_ esmeriiim sedulu noram Lenochka istanbulin Alys aedenli K klbk33
Umarim kimseyi unutmadim
Ben simdi kosuya cikiyorum
11 kasımdan bu yana not tuttum kendin de inceleyebilirsin80 den 65 e kaç ayda indin
Teşekkür ederim.Günaydın kızlar
Bugün herkesin sporunda bir jj ya da ip atlama görmek istiyorum. Biliyorsunuz bugüne özel iki kat puan demek
Mahi57 spor puanlarını hesaplamalısın canım. İlk sayfada açıkladık. Ona göre puan hesabı yapmalısın. Yeni olduğun için bugün ben hesaplayıp tabloya ekledim. Hesaplanmayan spor puanlarını tabloya katmıyorum.
Kendine plan yap. Hem menu hem spor. Hedefine yogunlas. Bence bu hafta egerki bi hastaligin yoksa ekmek/patates/ pilavi cikar menunden. Bol sebze et/balik ve su la dene. Belki bu hafta guzel bir sonuc alirsin sabah uyanir uyanmaz kahvene hindistancevisyagi koy 1 tatlikasigi. Bende cok istah kesmisti.Şakası bi yana canım benim yıllardır kilo ve saglıklı olmakla ugraşıyorum.
Kan ver doktora git yeme.
Bide az ye ama kilolu ol.
Ablam makarnayla ekmek yer kırk yaşında ben güveçe patatesi az yerim.
Boyuda küçük minyon tipli.
Benim boyumda uzun.
Kilo ala vere bi hal oldum.
Bi türlü dengeliyemiyorum.
Piskolojik birazda diye düşünüyorum.
Salona mi gittinGunaydin kizlar,
Sporumu yaptim geldim,
Evde fazladan ip de atladim.
Simdo kahvalti zamani.
Amma velakin komsuma aksam yemegine davetliyim, az hasarla kurtulacagim planima gore
Salona mi gittin
Bende kosudan geldim. Yumurta yapiyorum kendime
Bir yandan da jj yapiyorum
Haticeye değil neticeye bak