Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anaaaammm ne çok konuşmuşsunuz okutmadım daha hepsini
24 saat su orucu yapıyorum 20. Saatteyim
Çok şükür iyiyim, sitede çevre düzenlemesi vardı sabahın nurunda uyandım çok uykum var
Kilo bildirimi yapıp uyuyacam inşallah
Uyanınca geçmiş yaparım

geçen hafta 56.1
Bu hafta 55.1 (54 görürdüm bu dukanla ama salı yediğim profiteroller bugün tırmaladı 😒)
Fark 1.0 (ne kadar netim küsüratsız😅😅)
Yüzde 1.78

A Arrietty_ CEYDOS CEYDOS H3RA_ H3RA_ sedulu sedulu Ressamgibi Ressamgibi

Eklentiler

• D86359FB-CA55-45EB-A41E-6FA2130229A7.jpeg
    D86359FB-CA55-45EB-A41E-6FA2130229A7.jpeg
    106,5 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar çok güzel eksiler var gözlerim şenlendi tebrik ederim.
Simdi spor sonrası yorgunluktan çöktü az biraz dinleneyim gelirim yine.
Ödül yapmayı düşünenler en geç yarın öğlene kadar ve tek porsiyon olacak şekilde ödüllerini yapabilirler. Yarın öğleden sonra yenilen kaçamakları ödül saymayacağım. İsi sıkı tutmamız lazım haziran ayı kapıda.

Kızlar çok güzel eksiler var gözlerim şenlendi tebrik ederim.
Simdi spor sonrası yorgunluktan çöktü az biraz dinleneyim gelirim yine.
Ödül yapmayı düşünenler en geç yarın öğlene kadar ve tek porsiyon olacak şekilde ödüllerini yapabilirler. Yarın öğleden sonra yenilen kaçamakları ödül saymayacağım. İsi sıkı tutmamız lazım haziran ayı kapıda.
Tutalım kaptanim sıkı tutalım hazirandan sonra cok sıkı diyet yapılmaz zaten...haziran sonu hedefim 66-67 benim insallah daha da inemem sanirim🤭🤩

Mesela 1 tabak yoğurtlu cevizli ispanak, tavuklu salata,ton balıklı salata,soguk ayran çorbası yani ya sebze yemeği ya proteinli salata vs yedim canim sonrasında da hemen yuruyuse ciktim 90 dk kadar.. son gün yani dun de kahvaltiyla kaldim bu sabaha kadar🤭🤭 bak o da cok ise yaradi geceden sabaha 600 gr gitmis...
Harıkasın canım gercekten tebrık ederım. Ozellıkle yuruyuste sahanesınız. Bende genelde kahvaltı ve aksam ıkı ogun yıyorum ve hafıf ama çakıldım gene bakalım ınsallah kırılır dırenc

Çok şükür iyiyim, sitede çevre düzenlemesi vardı sabahın nurunda uyandım çok uykum var
Uyanınca geçmiş yaparım

geçen hafta 56.1
Bu hafta 55.1 (54 görürdüm bu dukanla ama salı yediğim profiteroller bugün tırmaladı 😒)
Yüzde 1.78

Waww ne guzel bir rakam oyle o yaaa 55 nedir🤩🤩🤩🧿🧿🧿

Uyanınca geçmiş yaparım

geçen hafta 56.1
Yüzde 1.78

ati alan uskudari gecmis,

gecen hafta ayni kilodaymisiz, bu hafta farki cakmissin,

sevmedim bu dukani :kızgın:

Harıkasın canım gercekten tebrık ederım. Ozellıkle yuruyuste sahanesınız. Bende genelde kahvaltı ve aksam ıkı ogun yıyorum ve hafıf ama çakıldım gene bakalım ınsallah kırılır dırenc
Kilon az canim duraksamasi normal biraz hareketini ve suyunu artirsan ben tekrar inişe geçeceğine inanıyorum 🥰

Yine eşleşebilen 12 kişiyiz :KK43:
Sayılar bir türlü artmıyor. Bir yarışma grubuna üye olmak kurallar ve aktiviteler için biraz çaba gerektirmez mi? Bunca uyarıya, emek verilen tablolara/istatistiklere rağmen hiç bir gelişme olmaması"bildiğimi okurum" demek gibi geliyor bana ve ister istemez bozuluyoruz/ kırılıyoruz.
Tüm kurallar kabul edilerek üye olunuyor oysa ki...

Neyse kuralları şöyle bırakayım. Gözden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

🔹 Hafta sonu yapılan kaçamakların önüne geçebilmek için Pazartesi günü kilo bildirimi yapma zorunluluğu vardır.

🔹Basit karbonhidrat içeren besinleri (şekerli ve unlu) tüketmemeye gayret gösteriyoruz. Diyet motivasyonunu düşüren, sürekli kacamakli beslenen üyeler takimdan uzaklaştırılır.

🔹 Her gün menü paylaşımı (menü+su+spor) yapılmalidir. Mazeretsiz 3 gün menü paylaşımı yapmayan arkadaşlar ,menu tablosundan cikarilacak, eger deneme süresindelerse 2 hafta listeye girmeleri ertelenecek, eğer listede iseler listeden çıkarılacaklardir. (izinli yada diskalifiye olarak).

🔹Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı ve rencide edici olmamalıdır.

🔹Yapılan kaçamaklara ve egzersiz yapmamis olan uyelere, telafi amaçlı,kaptan veya kaptan yardimcilari tarafindan kucuk egzersiz cezalari verilecektir. Es yarisinda ise es tarafindan bu cezalar verilmelidir.

⛔ Ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece 🟨sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre🟥 kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.

🔹 Takım listesine girmek için deneme süresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün kilosunu bildirecek ve bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. İlk ve ikinci cuma da kilosunu bildirecek, 3. cuma eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise listeye girecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.

🔹Takıma katılım ve paylaşım amaçlı, butun üyeler her gun aktif olup, mesaj yazmalilardir.

🔹Mazereti olan üye izne ayrılabilir. İzin süresi en az 2 haftadır. izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise izne ayrıldığı kilosuna gelene dek listeye alınmayacaktır. Ayrıca yılda yalnızca
2 kez izin alma hakkı vardır. Yeni üyeler listeye girdikten sonra 2 ay izin alamazlar.

🔹
Listede olan ya da listede olmayip liste disi yarisan tum uyeler takimin başarısından sorumludur.

🔹Son 4 haftada %2 den az kilo verenler listeden çıkarılır

ne tarz bir diyet yapiyorsun?

ben bolca yagli tuketiyorum, diyetime uygun.
yag tokluk hissi verdigi icin aslinda acikmayi azaltiyor.

tabi cok gec saatlere kaliyorsa aksam yemegin daha hafif gecirmek isteyebilirsin.

salata uygundur o durumda. Ama oglen hic proteinin yok, o yuzden balikli/yumurtali/tavuklu tarzda bir salata yap.

Peynir var protein değil miydi o?

Peynir var protein değil miydi o?

yedigin peynire gore degisir de, yeterli gelmez diye dusunuyorum o kadar.

benim diyetisyene gore 40 gr peynir, ustune bir kase yogurt, 1 avuc kuruyemis, 100 gr kadar et yersem protein ihtiyacimi tamamliyormusum

tabi ki bunlar kisisel rakamlar.

ben genelde menulerimi her gidayi icerecek sekilde olusturuyorum.
aksam sebze varsa sabah ogununde uhakkk yumurta, tavuk gibi bir sey.
aksam et tarzi ise gunduz bolca sebzeli menu.

X