Yaa ben acıktımne yapacuukkhhh tabi direniyorum tartı var yarın maden suyum bitmiş yerine kahve içiyorum ödem yapmaz inşeAllah
Kader ağlarını örüyorduTr
Tevafuk kuzu tevafuk bir araya gelmek için yemişiz homini gırtlak
Merhaba benide araniza alirmisiniz?
Hosgeldin mahiKullanıcı Adı :mahi57
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :20
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kiz 2 ve 3 yad
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 165 cm
Kilonuz: 73.3
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz :bunu bende bilmiyorum ama yiyiyorum aliyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi sevmem icin ve esimin beni sevmesi icin.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
Hocam bende aynen öyle düşünüyorum saglıklı olmak istiyorum.Benim amacım kısa sürede kilo vermek olmadı
2 sene boyunca ilaçlarla almaya çalıştığım kiloyu en az 1 yıl en fazla 2 yılda sağlıklı bir şekilde vermek
Böylelikle bu süreci hayat boyu sağlıklı beslenme düzeni olarak oturtmak
Şu an 6 ay bitti
Önümde en az 6 ay en fazla 1.5 yıl var
Yarına tartı günü bebiş bence yeter bırak daaaBen celdummmmspor dersi bitti bende bitti adimlarim yazmicam daha. Yuruyus bandinada cikicamda
Kizz isyerinde adimsayari takamiyommYarına tartı günü bebiş bence yeter bırak daaa
Yaa teşekkür ederimG
Gercekten sizin görünüşünüze çok merak ettim baya kilo vermişsiniz maşallah hedefinize de çok az kalmış o kadar verilen kilodan sonra aradaki farkı merak ettim doğrusu maşallah size nasıl bir yol izlediniz kilo verirken acaba
İnşallah canım Rabbım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip.
Sabah biraz fazla olmuş ama akşama dengelemişsin canım afiyet olsunA Arrietty_sedulu @neutral aedenli
11 gibi kahvaltı
iki kaşık patatesli yumurta, zeytin, peynir domates salatalık 3 dilim, 1 kayısı, minik bir lokma simit.
15 civarı:
1 bardak ballı kakaolu süt
19 civarı:
et sote, havuçlu semizotlu salata
3 tane minik elma
su: 2.5 litre
spor: 60 sn plank 20p, 56 dk normal yürüyüş 56p, 8.226 adım 240p,
Toplam: 316 puan.
Eki Görüntüle 2858937
Tak kız bişey derlerse aedenli dedi dersin, döverim ben onlarıKizz isyerinde adimsayari takamiyommama resti cektim yarin takacam. Busuru adimim bosa gidiyor.
yurumekte siskinlik yaparmi?
Aaaaamiiiiiiiin inşallahİnşallah canım Rabbım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip.
Bende öyle düşünüyorum gerçekten bana hicccc yaramadi
Olsun deneme yapmış oldun kuzum daha yapmazsin bakalım bana yaramış mi yarın görcezBende öyle düşünüyorum gerçekten bana hicccc yaramadi
Şahaaaanesopanı sakla bak foruma girince
Eğlenerek yarısıp zayıflıycam o zaman.
Evet 17 de evlendim.Mahi57 ne kadar genç evlenmişsin ve çocuk sahibi olmuşsun kız