Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

3 gün kabak detoksunda ogle yemek yemeyim de sadece akşam kabak yiyim öğlenden ara öğünle geçiştiriyim dedim evet yaptım 3. Gün ama acıkıyorum akşama kadar ve mutsuz oluyorum yaa böyle de yemeyince napcaz peki
Ayy o kabak yemesem daha iyiydi diyor insan yiyince...ama guzel kilo verdiriyor canim bugun son demi hq gayret bitti.

Ayy o kabak yemesem daha iyiydi diyor insan yiyince...ama guzel kilo verdiriyor canim bugun son demi hq gayret bitti.
He bitti şükür bugün bitiyor yani yiycem birazdan yarın kaç çıkcam acaba çok merak ediyorum yaa bende

Iyi akşamlar kızlar bugün menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta 1dilim beyaz peynir 2 ceviz domates salatalık yeşillik
Ara 2 kuru kayısı 2 ceviz Türk kahvesi
Akşam 2 kabaktan kabak detoksu
Su 3 lt
Spor 15000 adım 450 puan
20 dk dans 120 puan
15 dk kol bölgesel direnc bandı aldım sonunda 120 puan
Toplam 690 puan
A Arrietty_ @sedulu H3RA_ H3RA_ @Nalyeccc

ayse bu dunku menun,
bugun de bu tarz ise aslinda cok halsiz kalmaman lazim,
belki biraz kahvaltina yag ekleyebilirmissin,
yumurtalari omlet seklinde tereyagli pisirebilirmissin.

ama cok halsiz birakacak bir menu degil, o yuzden ben seviyorum bu kabak detoksunu.
3. gunun oldugu icin sikildin belki de.

ayse bu dunku menun,
bugun de bu tarz ise aslinda cok halsiz kalmaman lazim,
belki biraz kahvaltina yag ekleyebilirmissin,
yumurtalari omlet seklinde tereyagli pisirebilirmissin.

ama cok halsiz birakacak bir menu degil, o yuzden ben seviyorum bu kabak detoksunu.
3. gunun oldugu icin sikildin belki de.
Evet sanırım sıkıldım belki niye bu kadar halsiz kalıp acıkıyorum yaa ben o zaman off

evet aslinda tek bir seye bagli degil bu kilo verme isi,

yedigin ictigin sporun,
arti stresin, uykun vs vs,
belki besinlere verdigin kisisel tepkiler derken...

neyin yanlis gittigini ancak gozlemleyerek bulacagiz.

diyetisyenin programina uydugunda sanki daha iyi misin?
Onca detoksa gitmediyse vücut kıtlık algılıyordur belki de. Bu hafta tamamen diyetisyen menüsüyle gideceğim.
Ama yarın tartıdan sonra. Bugünü kahvalti ile kapatmayı planlıyorum.
bikinilik olmussundur artik bence ya,
tamam hedefe tam ulasmamis olabilirsin ama o kadar da uzulme simdi.
Ay bilemedim az evvel bir arkadaş geldi. Fıstık gibi olmuşsun dedi. Belki de biz farkedemiyoruz değişimi. Her gün ayna da kendimizi göre göre.

Onca detoksa gitmediyse vücut kıtlık algılıyordur belki de. Bu hafta tamamen diyetisyen menüsüyle gideceğim.

Ay bilemedim az evvel bir arkadaş geldi. Fıstık gibi olmuşsun dedi. Belki de biz farkedemiyoruz değişimi. Her gün ayna da kendimizi göre göre.
Olmuşsun dur sen fıstık gibi hemde canım 🥰

Kaptanım beni gören herkes acayip şaşırıyor çok zayıflamışsın artık verme falan diyor eşim kemiklerin belli olmaya başlamış diyor, kıyafet olarak 8 beden küçük kıyafetleri giyebiliyorum artık ama hâlâ çok şişmanmışım gibi hissediyorum daha yolum uzun diyorum kendime bakınca istediğim beden bu değil diyorum biz kendimizi göre göre farkına varamıyoruz nekadar yol katettiğimizi bence 🤭🤭

Merhaba
Evet hatirliyorum izine ayrldigini. Devm edebilirsin tekrar ☺️
Kurallari tekrar gozden gecirmek iyi fikir olabilir
Onun disinda cuma bildirimi hala fotografli ama ek olarak editor, Kullanici ismi +cuma tarihi yazili bir not eklememizi istiyor tarti yanina.
Birde menu ve sporu ayri bir konuda yaziyoruz. Tablolar icin daha kolay takip ediliyor boylece
Teşekkür ederim cuma ilk bildirimle başlıyorum değil mi ozaman saat kaça kadar yapıyoruz bildirimi.birde bu menü ve sporu hangi konuda yaziyorsunuz

O okuyan_e Huhuki Huhuki V vesikaliyarim Twinkle006 Twinkle006

Kizlar yarin tarti gunumuz
Sizden de bekliyorum tarti bildirimlerini
En gec saat 15 de ac karnina bildirim yapmaniz gerekli

Asagidaki ornek gibi olmali
IMG_20210410_074558.jpg

istanbulin istanbulin caroline84 caroline84 sizden de bekliyorum
matilda34 matilda34 eger dönüs yapmaya karar verdiysen Güncel bildirim senden de bekliyorum

Teşekkür ederim cuma ilk bildirimle başlıyorum değil mi ozaman saat kaça kadar yapıyoruz bildirimi.birde bu menü ve sporu hangi konuda yaziyorsunuz
Ayni anda yazmisiz :)
Burada paylasiyoruz

Evet sanırım sıkıldım belki niye bu kadar halsiz kalıp acıkıyorum yaa ben o zaman off
Hem sıkıldığın hem de tam hazır olmadan başladığın için🤫 deneyimlerinimden yola çıkarak söylüyorum kuzu bunları. Ben ilk kabak detoksu yaptığımda çok motiveydim ve sabah kahvaltı akşam kabak ile 2 öğün yedim ama açlık pek yoktu. İkinci kez yapayım dedim tam hazır değildim 1 gün yaptım 2.gün devam edemedim. Bu tarz detokslarda psikolojik olarak hazır hissetmek ve çeşitlendirmek en güzel yöntem.

X