Çok sevindim, bölgesel çalıştıktan sonra da bir süre tempolu yürüyüş falan yap.H3RA_ evet canim spora geri dondum, acildi burada spor salonlari,
umarim acik kalir
cok az isinmalik kardiyo yapiyorum, sonra bolgesel olarak agirlikla calisiyorum, bende hic kas olmadigi icin agirliklarim az ama cok yoruyor beni, uzerine 2 gun bir sey yapamiyorum.
Ay ne güzel, cumaya kadar korumaya çalış bu rakamı.
Ay evet ya sinir oluyorum erkeklerekiz olur mu ya,
kas gelistiricez ki kaslar fazla kaloriye ihtiyac duyuyorlar, durdugun yerde yakiyorsun yani, erkeklerin yeyeip yeyip kilo almamasinin sirri bu, kas oranlarinin fazla olmasi.
bende sifir kas var galibaazicik kasim olsa yetecek
İyiyim kuzum çok şükür, buraya geldim daha iyi oldumSelam canım iyiyim sen nasılsın
Kendini şartlama kız öyle doymuyom doymuyom dersen doymazsın tabi, kırk kere deli dersen mevzusu gibi. Beynimiz çok aptal bi organımızmış biz neye inandırırsak inandığımız şeyleri doğru kabul edip evrenden bu inancımızı kuvvetlendiren sinyalleri toplarmış. O yüzden zayıflıyoruz midemiz küçüldü, kaslanıyorux falan diye telkinde bulunalımYa aslında ekliyorum ama bitmisler aldirayim bugun...haklısın gözüm doymuyor benim karnım da oyle..gerci eskiye göre iyiyim gene..ne yersem yiyeyim tokluk hissi olmuyordu ben de
Şahanesin krakerim iyi olmana çok sevindim inşallah hemencecik hasarsız atlatın çoooook aminGünaydınn kızlar
Bu sabah güzel bir kahvaltı ettim ilaçlarımı içtim kendimi daha iyi hissediyorum
Tartıda-900 gördüm yuppi
Yakışıklı kahvaltımı bırakıyım bendeekmekleri yiyemedim limonları çayıma sıktım
Çok sevindim, bölgesel çalıştıktan sonra da bir süre tempolu yürüyüş falan yap.
Spor hocası hep bunu yaptırırdı bana, aynı şeyi diyetisyenimde söyledi.
Bizim burada 1 Haziran diyorlar bakalım, inşallah haftaya bende başlarım.
Alys tekrar hoşgeldin aramıza seni burada görmek bana çok iyi geliyor
Yarisini yedin oyle mi çektin fotoğrafı bak dogru soyle catalinda peynir varGünaydınn kızlar
Bu sabah güzel bir kahvaltı ettim ilaçlarımı içtim kendimi daha iyi hissediyorum
Tartıda-900 gördüm yuppi
Ay dur tabağa bakmaktan -900 gormemisimGünaydınn kızlar
Tartıda-900 gördüm yuppi
Onun kalkacak.hali.kalmadi.bence@Onlymemeself napıyon, adım yarışı yapalım mı böğün
OfOnun kalkacak.hali.kalmadi.bence
Ofyanıma bi rakip bulmam lazım 3 saat önce kalktım adım daha binde
Adım yarışı yapacak rakip aranıyoooooo
Hadi yarışak o zamanOfyanıma bi rakip bulmam lazım 3 saat önce kalktım adım daha binde
Çok yakışıklı ekmekleri yememen de harika olmuşGünaydınn kızlar
Tartıda-900 gördüm yuppi
Ne 20 bini kız on bin olsa şükür diyecemkiz cok yuruyup sisirme kendini,
20 bin adimi gecme bugun
Eneeee valla mıHadi yarışak o zaman
Ne 20 bini kız on bin olsa şükür diyecem
Eneeee valla mıhadi hadi hadi
Birisi rakip mi dediOfyanıma bi rakip bulmam lazım 3 saat önce kalktım adım daha binde
Yalnız beb yuruyus yapıp geldim sabah hatırlatırım akşama görüşürüz hahaNe 20 bini kız on bin olsa şükür diyecem
Eneeee valla mıhadi hadi hadi