Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok sevindim, bölgesel çalıştıktan sonra da bir süre tempolu yürüyüş falan yap.
Spor hocası hep bunu yaptırırdı bana, aynı şeyi diyetisyenimde söyledi.
Bizim burada 1 Haziran diyorlar bakalım, inşallah haftaya bende başlarım.

Günaydınn kızlar
Bu sabah güzel bir kahvaltı ettim ilaçlarımı içtim kendimi daha iyi hissediyorum
Tartıda-900 gördüm yuppi
Yakışıklı kahvaltımı bırakıyım bende ekmekleri yiyemedim limonları çayıma sıktım

Eklentiler

• B4608182-F54B-4F16-AC8B-E13F3C6F7078.jpeg
    130 KB · Görüntüleme: 27
kiz olur mu ya,
kas gelistiricez ki kaslar fazla kaloriye ihtiyac duyuyorlar, durdugun yerde yakiyorsun yani, erkeklerin yeyeip yeyip kilo almamasinin sirri bu, kas oranlarinin fazla olmasi.
bende sifir kas var galiba azicik kasim olsa yetecek
Ay evet ya sinir oluyorum erkeklere azıcık kaslanalım o zaman çok çok amiiiin
Selam canım iyiyim sen nasılsın
İyiyim kuzum çok şükür, buraya geldim daha iyi oldum

Ya aslında ekliyorum ama bitmisler aldirayim bugun...haklısın gözüm doymuyor benim karnım da oyle..gerci eskiye göre iyiyim gene..ne yersem yiyeyim tokluk hissi olmuyordu ben de
Kendini şartlama kız öyle doymuyom doymuyom dersen doymazsın tabi, kırk kere deli dersen mevzusu gibi. Beynimiz çok aptal bi organımızmış biz neye inandırırsak inandığımız şeyleri doğru kabul edip evrenden bu inancımızı kuvvetlendiren sinyalleri toplarmış. O yüzden zayıflıyoruz midemiz küçüldü, kaslanıyorux falan diye telkinde bulunalım
Şahanesin krakerim iyi olmana çok sevindim inşallah hemencecik hasarsız atlatın çoooook amin

evet evet, enerjik oluyorum zaten cok, her tarafim agriyor ama yine de enerji cosuk oluyor.

Huhuki mesajlarına ne güldüm alışırsın canım zamanla yapamadıklarını buradan sor hiç çekinme bizde zamanla öğrendik.

Alys tekrar hoşgeldin aramıza seni burada görmek bana çok iyi geliyor

aedenli güzel dileklerin için sağol bebişim inşallah toparlanıp sahalara döneceğim

@Serina08 kuzum canım eşim nasıl oldun iyi misin?

Yarisini yedin oyle mi çektin fotoğrafı bak dogru soyle catalinda peynir var

Ay dur tabağa bakmaktan -900 gormemisim Harika canim tebriklerrrrr...

Nasilsiniz bu arada

Çok yakışıklı ekmekleri yememen de harika olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…