Kullanan var canım takımda onlar daha iyi bilgi verirler sana memnunlar genelde. Sonuçta terletiyor etkili olabilir.Evet suyu üç litre içiyorum çoğu ztn iki buçuktan aşağı düşmüyor bide sauna esofmanina nasıl bakıyorsunuz spor yaparken fikrinizi almak isterim yeni kullanmaya başladım da
Kız nasıl yiyebiliyorsun o kadar karpuzucanim ben de bunu gelistirmeye calisiyorum, ben karpuz yesem yarisini yerim tek ogunde, o da iste olmuyor.
bence gayet guzel, dengeli bir kahvalti olmus.
Kız nasıl yiyebiliyorsun o kadar karpuzu
Eee benim deyimimle "parmak izi "desene
Yediğim karpuz ölçüsü 150 200 gr civarı
Istesem de yiyemem zaten midem çatlayacak gibi olur bu küçüldüğünün işareti
Bir de aynı tadı fazla miktarda almak bana bezginlik verir
Hangi yiyecekte olursa olsun
Beni sorarsan hep AçımSelam kızlar nasılsınız bakalım
Ve aleyküm selam canım kendi adıma çok şükür iyiyimSelam kızlar nasılsınız bakalım
Herkese iyi geceler uyuya kalmışım
A Arrietty_sedulu H3RA_ @Ayse_M
Sabah
11 :00 havuç tortella yoğurtlu salata 3 yemek kaşığı
17:00 2 adet kabak yoğurtlu
Ara öğün
Çiğ fındık
Çiğ kaju
1 avuç kadar hepsi toplam
Şu 2.5itre
Sporlarım
19 bin adım 570 puan
13 dakika chole 130 puan
Lesli 3 45 dakika 170 puan
120 merdiven 40 puan
2 dakika plank 20 puan
Toplam 930
Çok şükür bebişim, ev işleri yaptım az bişeyBeni sorarsan hep Açımsen nasılsın canim..
Allah daim etsin ablacımVe aleyküm selam canım kendi adıma çok şükür iyiyim
Sen nasılsın?
Selam kızlar nasılsınız bakalım
Harika kahve candır yaaa afiyet olsun kuzumkahveleniyom su anda, keyfim yerinde, senden naber seker?
Çok şükür bebişim, ev işleri yaptım az bişey
Kahvaltı yaptım saf proteinalys duymasın sebzedir diyet mi olur der şimdi (haklı da aslında )
Sen neden açsın kız kahvaltıda ne yedin bakim
Harika kahve candır yaaa afiyet olsun kuzumçok şükür iyiyim ben de sizi özledim
Mezun olunca da gitmem herhalde kaptanlar kovana kadar
Ya ben de protein aldim çoğunlukla ama miktar az geliyor banaÇok şükür bebişim, ev işleri yaptım az bişey
Kahvaltı yaptım saf proteinalys duymasın sebzedir diyet mi olur der şimdi (haklı da aslında )
Sen neden açsın kız kahvaltıda ne yedin bakim
Ahahah üç dört gün atak ya, sonra sebze ekleniyor. Ben hep güzel kilo verdim dukanla ama atak evresi zorluyor gerçekten. Aç değilsin ama tadın yok yavan yavandukana kusum bu sebeple
saka bir yana ablam dukan yapmisti, kilo vermisti o donem, simdi diyetisyenle devam ediyor ama, dukani uzun sure devam ettiremedi, hayat tarzina uydurumadi sanirim.
Oyyyy sonsuza dek desenesu senin avatardaki ablanin kaslardan yapana kadar buradasin
Yeşillik de eklesene seviyorsan gözün doyar en azından ben zararsız olanların porsiyonunu bol tutuyorum ki az yedim hissi oluşmasın. Önce gözü doyurmak lazımYa ben de protein aldim çoğunlukla ama miktar az geliyor banaiste yari ac yari tokum hep..henuz kahvalti sofrasından kalkmadım ama açım
3 4 bardak su içeyim bari...
3 kasik kıymalı yumurta
1 dl ekmek
Minik peynir
Minik kaşar
4 zeytin
Domates salatalık
Ay boyle yazınca da ne cok yemisim
Oyyyy sonsuza dek desene
Kaslarımbak simdi
geliyor oklava,
neyin eksik senin abladan
Kaslarımhiç olmayacak kaslarım Zaten gözüm yok kızyağlar gitsin yeter valla kas mas istemem karnımda