Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet suyu üç litre içiyorum çoğu ztn iki buçuktan aşağı düşmüyor bide sauna esofmanina nasıl bakıyorsunuz spor yaparken fikrinizi almak isterim yeni kullanmaya başladım da
Kullanan var canım takımda onlar daha iyi bilgi verirler sana memnunlar genelde. Sonuçta terletiyor etkili olabilir.

canim ben de bunu gelistirmeye calisiyorum, ben karpuz yesem yarisini yerim tek ogunde, o da iste olmuyor.

bence gayet guzel, dengeli bir kahvalti olmus.
Kız nasıl yiyebiliyorsun o kadar karpuzu
Eee benim deyimimle "parmak izi "desene

Yediğim karpuz ölçüsü 150 200 gr civarı

Istesem de yiyemem zaten midem çatlayacak gibi olur bu küçüldüğünün işareti

Bir de aynı tadı fazla miktarda almak bana bezginlik verir

Hangi yiyecekte olursa olsun

kiz ben de tam tersi iste,
bir seyi seviyormuyum, nefret edene kadar o seye maruz birakirim kendimi,
yiyecek olur, sarki olur, film olur,
en sevdigim sarki ayni zamanda en nefret ettigim sarki olur, cunku dinlemekten oyk gelmistir artik

Afiyet olsun guzel menu,

herkese bol salata yaziyorum genelde ama ozellikle senin icin cok cok onemli,
ya da folik asit almalisin takviye olarak,
doktorun ne diyor bilmiyorum ama Karatay hamilelik planlayan kisiler muhakkak folik asitten zengin gidalarla beslenmeliler diyor, hem de hamilelik oncesi 6 ay. Folik asit de aklimda kaldigi kadariyla koyu yesil yaprakli sebzelerde bulunuyor bolca.

Çok şükür bebişim, ev işleri yaptım az bişey
Kahvaltı yaptım saf protein alys duymasın sebzedir diyet mi olur der şimdi (haklı da aslında )
Sen neden açsın kız kahvaltıda ne yedin bakim

dukana kusum bu sebeple

saka bir yana ablam dukan yapmisti, kilo vermisti o donem, simdi diyetisyenle devam ediyor ama, dukani uzun sure devam ettiremedi, hayat tarzina uydurumadi sanirim.

Çok şükür bebişim, ev işleri yaptım az bişey
Kahvaltı yaptım saf protein alys duymasın sebzedir diyet mi olur der şimdi (haklı da aslında )
Sen neden açsın kız kahvaltıda ne yedin bakim
Ya ben de protein aldim çoğunlukla ama miktar az geliyor bana iste yari ac yari tokum hep..henuz kahvalti sofrasından kalkmadım ama açım
3 4 bardak su içeyim bari...

3 kasik kıymalı yumurta
1 dl ekmek
Minik peynir
Minik kaşar
4 zeytin
Domates salatalık

Ay boyle yazınca da ne cok yemisim

dukana kusum bu sebeple

saka bir yana ablam dukan yapmisti, kilo vermisti o donem, simdi diyetisyenle devam ediyor ama, dukani uzun sure devam ettiremedi, hayat tarzina uydurumadi sanirim.
Ahahah üç dört gün atak ya, sonra sebze ekleniyor. Ben hep güzel kilo verdim dukanla ama atak evresi zorluyor gerçekten. Aç değilsin ama tadın yok yavan yavan
su senin avatardaki ablanin kaslardan yapana kadar buradasin
Oyyyy sonsuza dek desene
Yeşillik de eklesene seviyorsan gözün doyar en azından ben zararsız olanların porsiyonunu bol tutuyorum ki az yedim hissi oluşmasın. Önce gözü doyurmak lazım

Kaslarım hiç olmayacak kaslarım Zaten gözüm yok kızyağlar gitsin yeter valla kas mas istemem karnımda

kiz olur mu ya,
kas gelistiricez ki kaslar fazla kaloriye ihtiyac duyuyorlar, durdugun yerde yakiyorsun yani, erkeklerin yeyeip yeyip kilo almamasinin sirri bu, kas oranlarinin fazla olmasi.
bende sifir kas var galiba azicik kasim olsa yetecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…