Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Seviyorsan marul maydanoz tere gibi su oranı yüksek yeşillikler tüketebilirsin

Vitamin mineral açısından zengin ve de vücuttan kolay atılır besinler

Yeşillik de eklesene seviyorsan gözün doyar en azından ben zararsız olanların porsiyonunu bol tutuyorum ki az yedim hissi oluşmasın. Önce gözü doyurmak lazım
Ya aslında ekliyorum ama bitmisler aldirayim bugun...haklısın gözüm doymuyor benim karnım da oyle..gerci eskiye göre iyiyim gene..ne yersem yiyeyim tokluk hissi olmuyordu ben de

canim oncelikle hosgeldin,

sakin ol, menulerin guzele benziyor,
stres de etkiler,
bir de bu 3 4 gunluk farklarda wc, tartildigin saat ve sartlar vs her sey etkiliyor.
cumadan cumaya olan tartini baz alarak git, cok stres yapmamaya calis.
tum bunlari yapip uykuna da dikkat edersen vermemen icin bir sebep yok, rahatlat kendini.

Dolunay etkisi diye yazdım o kadar

asıl düşüş ay küçülmeye başladıkça önümüzdeki hafta görülür not et bunu bir yere
Ay takvimini takip etmeni öneririm

hoş buldum inşallah verebilirim bende acaba vücut yokluk bilincine mi girdi diye düşünmüştüm alışık değil tabi uzun süredir sınırsız yiyordum

Dolunay etkisi diye yazdım o kadar

asıl düşüş ay küçülmeye başladıkça önümüzdeki hafta görülür not et bunu bir yere
Ay takvimini takip etmeni öneririm

merhaba aslında görmüştüm yazdıklarınızı ama çok çabalayınca vermeye engel olduğuna çok aklım yatmamıştı
inşallah haftaya süper geçer hepimiz için emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim

hoş buldum inşallah verebilirim bende acaba vücut yokluk bilincine mi girdi diye düşünmüştüm alışık değil tabi uzun süredir sınırsız yiyordum

o zaman vucudunun alismasi icin de zaman gerekecektir, hemen ise yaramiyor diye uzulmemelisin.

sporlarini incelemedim ama kendine dinlenme zamani da ver muhakkak, ozellikle tarti oncesi yuruyus disinda spor yapma bugun, biraz stresin de bu sekilde azalacaktir.

26 mayıs yani dün dolunay idi
27 mayıs 9 haziran arası artık ay küçülme evresinde bu dönemde işte kilo vermeye başlanabilir ,diyete başlanması tavsiye edilir, ve yapilan diyetten daha rahat sonuç alınır diyor konuya ilgisi olan ve gözlemleyenler
Ben demiyorum ben sadece bu söylenenleri kendimde gözlemlemeye çalışıyorum

ay ins oyledir, ben +200 dum sabah.
gerci o kadar diyet disi beslenmeye cok da kotu degil. yarin sabit gelsem yetecek bana.
Ben etkisi olduğunu şahsen düşünüyorum
Ve önümüzdeki hafta daha güzel bir sonuçla karşılaşacağımı hissediyorum

şimdi geriye dönük mesajlarınıza baktımda en azından su tutup almadığıma şükredeyim bari

bugün bende çok çok maydonoz tüketeyim çok teşekkürler

bu arada çok güzel kilo vermişsiniz maşallahh

tamamdır bugün öyle yapayım ayyyyy iyiki katıldım gruba yoksa yalan yanlış debelenecektim çok çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…