Seviyorsan marul maydanoz tere gibi su oranı yüksek yeşillikler tüketebilirsinYa ben de protein aldim çoğunlukla ama miktar az geliyor banaiste yari ac yari tokum hep..henuz kahvalti sofrasından kalkmadım ama açım
3 4 bardak su içeyim bari...
3 kasik kıymalı yumurta
1 dl ekmek
Minik peynir
Minik kaşar
4 zeytin
Domates salatalık
Ay boyle yazınca da ne cok yemisim
Selam canım iyiyim sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız bakalım
Ya aslında ekliyorum ama bitmisler aldirayim bugun...haklısın gözüm doymuyor benim karnım da oyle..gerci eskiye göre iyiyim gene..ne yersem yiyeyim tokluk hissi olmuyordu ben deYeşillik de eklesene seviyorsan gözün doyar en azından ben zararsız olanların porsiyonunu bol tutuyorum ki az yedim hissi oluşmasın. Önce gözü doyurmak lazım
Evet evet cok severim canim bugun aldiracagim..Yoksa kuş kadar peynir ekmek doyurmuyor beni..Seviyorsan marul maydanoz tere gibi su oranı yüksek yeşillikler tüketebilirsin
Vitamin mineral açısından zengin ve de vücuttan kolay atılır besinler
Gel gel sensiz olmazdondum dondum,
ozledim tabi kiz,
citir kizlari bulmusum birakir miyim
Hosgeldin canim bu aradadondum dondum,
ozledim tabi kiz,
citir kizlari bulmusum birakir miyim
günaydın kızlar 4 gündür tartıda düşüş olmuyor sizce sebebi ne olabilir yüzüm biraz indi göbeğimde öyle hissediyorum o şişlik yok ama tartı da görünmüyor çok stres oldum asla kaçamak yapmıyorum sporumu da bırakmıyorum ama bir yerde bir hata yapıyorum sanırım
Hosgeldin canim bu aradaben de dun cok giremedim unutmusum
Dolunay etkisi diye yazdım o kadargünaydın kızlar 4 gündür tartıda düşüş olmuyor sizce sebebi ne olabilir yüzüm biraz indi göbeğimde öyle hissediyorum o şişlik yok ama tartı da görünmüyor çok stres oldum asla kaçamak yapmıyorum sporumu da bırakmıyorum ama bir yerde bir hata yapıyorum sanırım
Dolunay etkisi diye yazdım o kadar
asıl düşüş ay küçülmeye başladıkça önümüzdeki hafta görülür not et bunu bir yere
Ay takvimini takip etmeni öneririm
hoş buldum inşallah verebilirimcanim oncelikle hosgeldin,
sakin ol, menulerin guzele benziyor,
stres de etkiler,
bir de bu 3 4 gunluk farklarda wc, tartildigin saat ve sartlar vs her sey etkiliyor.
cumadan cumaya olan tartini baz alarak git, cok stres yapmamaya calis.
tum bunlari yapip uykuna da dikkat edersen vermemen icin bir sebep yok, rahatlat kendini.
Dolunay etkisi diye yazdım o kadar
asıl düşüş ay küçülmeye başladıkça önümüzdeki hafta görülür not et bunu bir yere
Ay takvimini takip etmeni öneririm
hoş buldum inşallah verebilirimbende acaba vücut yokluk bilincine mi girdi diye düşünmüştüm alışık değil tabi uzun süredir sınırsız yiyordum
26 mayıs yani dün dolunay idihoş buldum inşallah verebilirimbende acaba vücut yokluk bilincine mi girdi diye düşünmüştüm alışık değil tabi uzun süredir sınırsız yiyordum
merhaba aslında görmüştüm yazdıklarınızı ama çok çabalayınca vermeye engel olduğuna çok aklım yatmamıştı
inşallah haftaya süper geçer hepimiz için emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim
Ben etkisi olduğunu şahsen düşünüyorumay ins oyledir, ben +200 dum sabah.
gerci o kadar diyet disi beslenmeye cok da kotu degil. yarin sabit gelsem yetecek bana.
şimdi geriye dönük mesajlarınıza baktımda en azından su tutup almadığıma şükredeyim bari26 mayıs yani dün dolunay idi
27 mayıs 9 haziran arası artık ay küçülme evresinde bu dönemde işte kilo vermeye başlanabilir ,diyete başlanması tavsiye edilir, ve yapilan diyetten daha rahat sonuç alınır diyor konuya ilgisi olan ve gözlemleyenler
Ben demiyorum ben sadece bu söylenenleri kendimde gözlemlemeye çalışıyorum
o zaman vucudunun alismasi icin de zaman gerekecektir, hemen ise yaramiyor diye uzulmemelisin.
sporlarini incelemedim ama kendine dinlenme zamani da ver muhakkak, ozellikle tarti oncesi yuruyus disinda spor yapma bugun, biraz stresin de bu sekilde azalacaktir.