- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 35
Çaktırma 10000 de sin o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çaktırma 10000 de sin o
Bu arkadaşlar için 10 15 binin ne önemi var okkalı bir 30 40 bin deyin namınız yürüsün
Yok eneeeem herhalde yerden toplarsiniz beniBu arkadaşlar için 10 15 binin ne önemi var okkalı bir 30 40 bin deyin namınız yürüsün
Rakip olunca işler değişir bebiş
Savaş mı istiyorsun, come ooooonnnBirisi rakip mi dedi Ben hep hazirim biliyorsun
Heee şartlar eşit değil olsun iyi olan kazansınYalnız beb yuruyus yapıp geldim sabah hatırlatırım akşama görüşürüz haha
Ahahahha yarın tartı günü abaaaaBu arkadaşlar için 10 15 binin ne önemi var okkalı bir 30 40 bin deyin namınız yürüsün
Evet hareketlere yoneleyım ben. Hangı vıdyo o goremedım benBel inceltme videolarına bak istersen kuzum , @Onlymemeself az önce bi tane attı mesela onu yapmaya başladık biz sen de başlasana
Ya da başka bel videolarına bak
Bölgesel çalışıp ardından cardio yapalım sonuç alırız inşallah
Bundan ne zamandr ıstıyorum faydası oluyorsa alayım hemenEki Görüntüle 2858160
kızlar bel inceltmek isteyen bundan alsın eve
tam tur döndürüyor ben çok kullanırım bunu
tv karşısında bile yapabiliyorsun
öyle pahalı bir şeyde değil
tamamen bele odaklanan biri olsam
streç sarar günde en az yarım saat bunu yaparım
Ben lısede kılo verdıgımde sadece karpuzla beslenıyordum kahvaltı ve butun gun acıktıkca karpuz yerdımKendi adıma bu düşünceye katılmıyorum
Ender Saracı dinledim geçen
Karpuz hakkında çok şey söylenir ama bu etkiler kişiye özeldir gibisinden
Ayrıca lise üniversite yıllarımda karpuz/ kavun mevsimi olduğunda canım çoğunlukla bunlarla yanına peynir ve de yumuşak ekmek yiyerek geçirirdim yazları .
Kilo verirdim yazlari ve ben 50 li kilolarda olurdum hatta 49 48
Geçen bu durumum aklıma geldiği için karpuzu hususi alıp bu hafta menülerimde yer verdim canım
Dıyete ılk basladıgında once gtmıyor benden sonrakı haftalar gıdıyor mesela ılk hafta 200 gr sonraki hafta 1 kg gıbı senınde oyle olabılır haftaya gorursun guzel bı eksı bencegünaydın kızlar 4 gündür tartıda düşüş olmuyor sizce sebebi ne olabilir yüzüm biraz indi göbeğimde öyle hissediyorum o şişlik yok ama tartı da görünmüyor çok stres oldum asla kaçamak yapmıyorum sporumu da bırakmıyorum ama bir yerde bir hata yapıyorum sanırım
Yok çok da abartma evet yarın tartı günü ona gore yoksa benim.icin hava hoş ahahaRakip olunca işler değişir bebiş
Savaş mı istiyorsun, come ooooonnn
Heee şartlar eşit değil olsun iyi olan kazansın
Ahahahha yarın tartı günü abaaaa
Hıckımse yuruyuste benı gecemez 10 bın yaptıgım gun sayılıRakip olunca işler değişir bebiş
Savaş mı istiyorsun, come ooooonnn
Heee şartlar eşit değil olsun iyi olan kazansın
Ahahahha yarın tartı günü abaaaa
Evet göze göz dise dişSavaş mı istiyorsun, come ooooonnn
Bu arkadaşlar için 10 15 binin ne önemi var okkalı bir 30 40 bin deyin namınız yürüsün
Bu hafta ş.ka gelmiş bak istersen 15 TLBundan ne zamandr ıstıyorum faydası oluyorsa alayım hemen
Bulursam atayım canım ama yukardaki aleti alacaksan zaten ikisi aynı işi görüyoEvet hareketlere yoneleyım ben. Hangı vıdyo o goremedım ben
Hahahha aynen max 20 binYok çok da abartma evet yarın tartı günü ona gore yoksa benim.icin hava hoş ahaha
Bak yaaaa pzartesi tekrar kapışalım o zamanHıckımse yuruyuste benı gecemez 10 bın yaptıgım gun sayılı
Ooooew sertEvet göze göz dise diş
Ben lısede kılo verdıgımde sadece karpuzla beslenıyordum kahvaltı ve butun gun acıktıkca karpuz yerdım
InsallahhhAy ne güzel, cumaya kadar korumaya çalış bu rakamı.
Bende 200-300 gr cık farketti
Yeni isten geldim adim@Onlymemeself napıyon, adım yarışı yapalım mı böğün
Gece 2 saat uyudum 4:30 ta alarm caldi ana avrat saydim ama olsun yurucem. Bugun sadece yuruyusOnun kalkacak.hali.kalmadi.bence
Hoş geldin bebiş hadi vakvakvakYeni isten geldim adim
Sayarimi taktim. Hazirim uleynnn
Vak vak vakHoş geldin bebiş hadi vakvakvak
o gençken oluyor canım bende onunla çok kilo verdim sonra yaşım ilerledi ya bununla veriyordum ben dedim denedim gram oynamadı. 1 hafta süt grissini ile 10 kg yakın kaybettiğimi hatırlıyorum. onu yeniden denedim yaş aldıkça metabolizma aynı tepkileri vermiyor ne yazık ki!!!
Ben gençken yumuşak ekmek peynir karpuz 3 lüsü ile kilo veriyordum
Şimdi ekmek yok artık
Ekmek yemememin sebebi zaten buo gençken oluyor canım bende onunla çok kilo verdim sonra yaşım ilerledi ya bununla veriyordum ben dedim denedim gram oynamadı. 1 hafta süt grissini ile 10 kg yakın kaybettiğimi hatırlıyorum. onu yeniden denedim yaş aldıkça metabolizma aynı tepkileri vermiyor ne yazık ki!!!
bu hafta -100 den fazla olsun eksin canım basküle 1 günden az kaldı. takım bu hafta güzel kilolar verecek hayırlısıyla yüzdemiz düşmesin.Ekmek yemememin sebebi zaten bu
Işin Karpuz peynir kısmı bende hala işe yarıyor